Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 9
gabyv spune:
Neata
Kmy stiu ca ai intrebat de sterilet, nu am nici o idee.
Camcris, deci ne luam de manuta in luna feb pt ia?
Luci... nu mai vii pe la noi?
Alex aia cu practica neortodoxa, o stiu de mult, cred ca asta e problema,trebuie incercat mai cu talent. .
Eu declar z1.
MeAlex spune:
Of Gaby, chiar daca e z1, te apropii de operatiune.
Pai da, si la noi a fost prestatul mai kinky si a fost OK, am ramas dupa 2 prestari.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Of Gaby, chiar daca e z1, te apropii de operatiune. Pai da, si la noi a fost prestatul mai kinky si a fost OK, am ramas dupa 2 prestari. |
Da, operatiunea....
Oricum mi-am facut portia de revolta ieri, azi e mai bine.
camcris spune:
neata fetele
gabyv sunt alaturi de tine doar ca tu mi-o iei inainte cu proceduriledaca ai declarat Z1, invat si io de la tine ce vei face
lore asteptam vesti sa ne spui cum te mai simti
kmy_black am facut modificarile, daca mai vede ceva ochiul tau nu ezita sa spui
va doresc o zi linistita
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
mrenescu spune:
citat din mesajul lui kmy_black mrenescu si nu ne pui si noua o poza cu testele sa ne dam cu parerea?! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Eu as pune. Ma chinui de azi de dimineata sa le pozez si nu se vede liniuta nr 2 in poza. Cred ca o sa fac asa cum zice Alex, fac surecheck-ul maine dimineata.
MeAlex si eu stiam la fel, cu cat e mai mica cantitatea cu atat sunt mai sensibile testele. Dar lumea zice ca surecheck are 25 MIU/ml insa e foaarte sensibil. Im fine, maine dimineata il fac pe-asta si gata.
Oricum, calculatorul de pe net zice ca testul ar trebui sa se pozitiveze abia in 2 februarie, deci e oarecum normal ca liniutele sa fie asa foarte sterse.
Cat mai curand
mrenescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
Da, operatiunea.... Oricum mi-am facut portia de revolta ieri, azi e mai bine. |
Gaby, imi pare rau ptr z1
Cat mai curand
MeAlex spune:
Mrenescu, asa e, e devreme. Stiu ca SureCheck e f bun, doar ca se recomanda sa se foloseasca la 4 zile de intarziere. Eu am avut Surecheck f palid facut inainte intarziere.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
pentru sanatos!
mrenescu spune:
citat din mesajul lui MeAlex Mrenescu, asa e, e devreme. Stiu ca SureCheck e f bun, doar ca se recomanda sa se foloseasca la 4 zile de intarziere. Eu am avut Surecheck f palid facut inainte intarziere. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i pentru sanatos! |
Pai si ce ma sfatuiesti MeAlex? Mai astept? M-am uitat putin si pe site-ul surecheck, ei spun acolo ca trebuie facut cel mai devreme la 14 zile dpo. Asta ar fi probabil astazi seara dar as mai astepta totusi vreo cateva zile, desi nu stiu cum o sa fac asta.
Totusi, la 14 zile dpo tie ti s-a pozitivat surecheck?
Cat mai curand
MeAlex spune:
Mrenescu, n-am mai folosit SurecCheck si mai tarziu. In general am folosit teste Minut si Baby Check (nu e prea cunoscut).
As zice sa faci maine dimineata testul dar incearca sa nu mai mergi la toaleta in timpul noptii (pe mine si asta m-a facut sa ma testez, faptul ca incepusem sa ma trezesc noaptea sa merg la baie). Pune-ti alarma sa citesti testul dupa interval...am patit sa adorm si sa nu citesc la timp. Eu mai faceam o chestie...puneam pipi intr-un recipient si puteam sa mai testez si dupa aceea daca aveam vreun dubiu...
pentru sanatos!
Yna85 spune:
Gabyv, imi pare rau pentru z1 .
mrenescu itit tin pumnii stransi pe maine!Sa te ajute Dumnezeu sa apara cele II mult asteptate!
Cat despre mine, am fost ieri la ginecoloaga mea, si aproape m-a certat ca mi-am facut analizele pentru trombofilie, imi punea tot felul de intrebari, ca de ce le-am facut, ca m-am simtit rau sau ce am, ca ce fac acum ma pun sa ma testez pentru fiecare boala, m-am enervat rau de tot si m-am hotarat ca imi caut alt ginecolog. Acum trebuie sa ma pun sa caut si un ginecolog bun!
Va pup pe toate si va urez un weekend placut!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png