Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 10
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Mrenescu, n-am mai folosit SurecCheck si mai tarziu. In general am folosit teste Minut si Baby Check (nu e prea cunoscut). As zice sa faci maine dimineata testul dar incearca sa nu mai mergi la toaleta in timpul noptii (pe mine si asta m-a facut sa ma testez, faptul ca incepusem sa ma trezesc noaptea sa merg la baie). Pune-ti alarma sa citesti testul dupa interval...am patit sa adorm si sa nu citesc la timp. Eu mai faceam o chestie...puneam pipi intr-un recipient si puteam sa mai testez si dupa aceea daca aveam vreun dubiu... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i pentru sanatos! |
Of, MeAlex chiar nu stiu daca pot sa evit mersul la baie in timpul noptii. De vreo saptamana ma trezesc pe la 3 sa merg la baie si de fiecare data am senzatia ca nu mai pot si e musai sa fac atunci. Stiu ca fara baie noaptea ar insemna ca urina e foarte concentrata dimineata dar daca n-o sa pot sa ma abtin presupun ca intre ora 3 si ora la care ma trezesc o sa se stranga ceva
Cat mai curand
mrenescu spune:
citat din mesajul lui Yna85 Gabyv, imi pare rau pentru z1 . mrenescu itit tin pumnii stransi pe maine!Sa te ajute Dumnezeu sa apara cele II mult asteptate! Cat despre mine, am fost ieri la ginecoloaga mea, si aproape m-a certat ca mi-am facut analizele pentru trombofilie, imi punea tot felul de intrebari, ca de ce le-am facut, ca m-am simtit rau sau ce am, ca ce fac acum ma pun sa ma testez pentru fiecare boala, m-am enervat rau de tot si m-am hotarat ca imi caut alt ginecolog. Acum trebuie sa ma pun sa caut si un ginecolog bun! Va pup pe toate si va urez un weekend placut! Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA; Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16; O sarcina oprita in evolutie la 9s. http://lagf.lilypie.com/zFnw.png |
Yna multumesc mult ca esti alaturi de mine cu gandul si cu pumnii stransi. Inseamna mult.
Despre dr ce pot sa-ti spun, daca nu te simti bine cu ceea ce spune ea trebuie s-o schimbi. Pe de alta parte trebuie sa recunoastem ca are si ea dreptatea ei. Teoretic nu ne putem testa pentru orice. Cred ca a avut un exces de zel de te-a enervat asa cu trancaneala ei. Fa cum te simti tu mai confortabil. Asta e cel mai important
Cat mai curand
gabyv spune:
citat din mesajul lui camcris neata fetele gabyv sunt alaturi de tine doar ca tu mi-o iei inainte cu proceduriledaca ai declarat Z1, invat si io de la tine ce vei face |
Da, sa nu-ti zic ce in ceata sunt cu ce trebuie sa fac...tot ce am inteles pana acum este ca trebuie sa incep stim din Z5, in rest nimic
Yna85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mrenescu
Yna multumesc mult ca esti alaturi de mine cu gandul si cu pumnii stransi. Inseamna mult. Despre dr ce pot sa-ti spun, daca nu te simti bine cu ceea ce spune ea trebuie s-o schimbi. Pe de alta parte trebuie sa recunoastem ca are si ea dreptatea ei. Teoretic nu ne putem testa pentru orice. Cred ca a avut un exces de zel de te-a enervat asa cu trancaneala ei. Fa cum te simti tu mai confortabil. Asta e cel mai important Cat mai curand |
Stiu ca nu ne putem testa pentru toate boliile existente, si nici macar nu-mi doresc lucrul acesta, sigur fiecare mai avem si altele in plus.
Eu m-am testat pentru tiroida ca aveam simptomatologia din hipotiroidism ( constipatie, intoleranta la frig, tulburari de cm, crampe musculare, depresie,somnolenta, lentoare in miscari, plus ca nu ramaneam insarcinata si stiam ca da si infertilitate) plus ca am si gusa de grad 1 (vizibila cand tin gatul in extensie). Iar analizele au iesit foarte prost. Iar analizele de mutatii, le-am facut pentru ca am citit cate fete/femei au pierdut sarcini din cauza trombofiliei, plus ca tata a murit de tromboembolism pulmonar la 43 de ani, eu am pierdut o sarcina si nu vroiam sa mai astepta sa pierd mai multe ca sa fac analizele pe care puteam sa le fac acum.
Nu-mi place sa-mi fac analizele, sincer, si cred ca la nimeni nu-i place, doar ca am cautat niste cauze pentru care am pierdut sarcina si nu am acceptat cu usurinta "e selectie naturala, 1 sarcina din 4 se opreste in evolutie" si cu atat mai putin "dupa ce pierzi 3-4 sarcini incepem sa ne punem semne de intrebare si sa facem analize".
Chiar cred ca am avut motive sa fac analizele acestea! Si chiar daca nu aveam, e problema mea ca vreau eu sa fiu sigura si eventual sa previn!( Da, chiar m-am suparat pe ea!)
mrenescu te pup tare! De abia astept sa vad rezultatul pozitiv de maine!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
MeAlex spune:
Yna, sa nu te simti vinovata ca ai facut analize de capul tau! Ar fi trebuit ca un doctor sa se prinda si sa te trimita sa faci analizele astea...si eu le-am facut de capul meu si am auzit si chestia asta...Uite, eu chiar voi investiga in continuare, sa caut o posibila cauza a pierderilor, ceva ce mi-a scapat pana acum, pentru ca nu pot incerca fara sa reusesc la nesfarsit, ar insemnna ca imi bat joc de mine, de corpul meu. Revin cu numele unui ginecolog la care merge o graviduta din Timisoara. O gasestti la Gravidute cu trombofilie (Musette).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!
Yna85 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Yna, sa nu te simti vinovata ca ai facut analize de capul tau! Ar fi trebuit ca un doctor sa se prinda si sa te trimita sa faci analizele astea...si eu le-am facut de capul meu si am auzit si chestia asta...Uite, eu chiar voi investiga in continuare, sa caut o posibila cauza a pierderilor, ceva ce mi-a scapat pana acum, pentru ca nu pot incerca fara sa reusesc la nesfarsit, ar insemnna ca imi bat joc de mine, de corpul meu. Revin cu numele unui ginecolog la care merge o graviduta din Timisoara. O gasestti la Gravidute cu trombofilie (Musette). Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i pentru sanatos! |
Alex esti dragutza tot timpul! Chiar nu ma simt vinovata ca mi-am facut analizele! In schimb sunt mandra de voi , ca existati, cum am spus si ieri, si va multumesc din tot sufletul!.
Analizele mi-au iesit rau, a spus si profa Ionita, sunt 4 heterozigote (2 la o gena si 2 la alta gena) sunt ca 2 gene cu mutatii homozigote doar ca eu le am dubluheterozigote!
Alex, multumesc ca incerci sa ma ajuti! Nu am intrat inca la trombofilie pe forum (am vazut ca tu esti, ca am citit), eu ma simt mai bine aici cu voi, probabil cu timpul o sa intru si acolo (doar ca vreau sa ma linistesc un pic, am trecut printr-o perioada mai grea acum).
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
MeAlex spune:
Yna, sa intri musai acolo, ai sa vezi, fetele te vor primi foarte bine. Sunt si fete care au probleme cu tiroida si care merg la medici in Tm. Acolo poti primit pareri si despre dr. Ionita. Vei vedea ca nu ai cele mai grele mutatii, cu tratament, se rezolva. Sa te uiti pe prima pagina sa vezi ce are fiecare fata.
Mi-a zis ca ii poti scrie direct. Da-i PM lui Musette sa iti spuna cate ceva despre ginecologul ei. Din ce a povestit ea e un tip atent si precaut. Si conteaza enorm ca a auzit de trombofilie!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Yna85 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Yna, sa intri musai acolo, ai sa vezi, fetele te vor primi foarte bine. Sunt si fete care au probleme cu tiroida si care merg la medici in Tm. Acolo poti primit pareri si despre dr. Ionita. Vei vedea ca nu ai cele mai grele mutatii, cu tratament, se rezolva. Sa te uiti pe prima pagina sa vezi ce are fiecare fata. Mi-a zis ca ii poti scrie direct. Da-i PM lui Musette sa iti spuna cate ceva despre ginecologul ei. Din ce a povestit ea e un tip atent si precaut. Si conteaza enorm ca a auzit de trombofilie! Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Multumesc mult de tot, Alex!
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
antoemma spune:
Yna, chiar nu trebuie sa iti para rau pentru faptul ca ai facut analizele. Sora mea a pierdut o sarcina la 8 saptamani iar medicul i-a zis ca avea probabil un polip pe uter si asta ar fi fost motivul opririi in evolutie. Apoi a ramas din nou insarcinata si a pierdut iar sarcina la 8 saptamani. Atunci a facut analizele pentru trombofilie la recomandarea ginecologului si analizele de endocrinologie din proprie initiativa. A descoperit doua mutatii MTHFR heterozigote (PAI nu le-a mai facut) iar la endo avea ATPO 42, TSH 3, celelalte OK. Pentru tiroida nu a primit tratament dar medicul i-a spus sa revina cand ramane insarcinata. Pentru trombofilie a luat tratamentul recomandat de dr. Uscatescu. A ramas imediat insarcinata iar surpriza mare a fost ca TSH a crescut rapid la 8 si a trebuit sa inceapa tratament si pentru tiroida. A nascut un baietel perfect insa a ramas cu problemele la tiroida si va trebui probabil sa faca tratament toata viata. Acum, ea considera ca principala cauza pentru care a pierdut sarcina a fost trombofilia, dar poate o parte din vina a avut-o si hipotiroidismul. Bineinteles ca daca stia ca e posibil ca nu "polipul" sa fi fost de vina ar fi facut mai devreme analizele, asa ca eu cred ca ai luat cea mai buna decizie. Sa nu iti para rau. Ai incredere ca va fi bine cu tratament si va doresc tuturor copilasi sanatosi cat mai curand!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Sotul a plecat la partie si eu la voi.
Yna imi pare rau ca ai dat peste asa un doctor in loc sa te sfatuiasca sa mergi sa mai faci ce mai ai nevoie.
Mrenescu am impresia sigura ca maine vii cu 2 liniute clare.
Eu azi am facut mancare si un tortulet si acum sunt in pat ca ma doare spatele am luat un nospa si gata cu treaba.
Am trimis sotul in oras si l-am tugat sa imi ia un test si mi-a luat unul tot de asta ieftin pe care o sa il fac maine cu prima urina, maine nu stiu cand pot intra ca mergem la biserica si sunt si cu sot acasa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.