Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Acum stiu c-o iau putin inainte dar chiar daca nu e bebe ma gandesc sa merg totusi sa-mi fac o "revizie". N-am mai ajuns de multisor. Ce medici rabdatori si amabili stiti in Bucuresti?

Yna asa ma mananca palma sa ma duc sa abuzez de surecheck-ul ala dar rezist eroic pana dimineata. Dupa 5 n-o sa mai fie o problema ca ma duc sa-mi vad feciorul ( nepotul ) si n-o sa ma mai gandesc ca sunt ocupata sa-l rasfat si sa-l iubesc pe el. Cred ca o sa fiu o mama cumplita la cat zgandar copilasul asta al sora-mii. O sa-si faca probabil copilul vreo pagina de-aia de facebook cu " I hate mom!" sau ceva de genul

MeAlex, iti trimit neste pupici de-astia virtuali pentru ca tu esi aici in permanenta pentru toata lumea

Gina? Cum mai esti?
Bob? Tu cum te simti astazi? Da-ne o veste de graviduta ca sa ne mai animam.

Miha tu nu ne dai nicio veste?

De astazi, teoretic ( daca CM-ul meu are in medie 30 de zile cum am calculat eu) sunt oficial in intarziere. Si sper sa intarzie putin mai mult, asa vreo noua luni.

Pup si celelalte fete din toata inima.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Yna, chiar nu trebuie sa iti para rau pentru faptul ca ai facut analizele. Sora mea a pierdut o sarcina la 8 saptamani iar medicul i-a zis ca avea probabil un polip pe uter si asta ar fi fost motivul opririi in evolutie. Apoi a ramas din nou insarcinata si a pierdut iar sarcina la 8 saptamani. Atunci a facut analizele pentru trombofilie la recomandarea ginecologului si analizele de endocrinologie din proprie initiativa. A descoperit doua mutatii MTHFR heterozigote (PAI nu le-a mai facut) iar la endo avea ATPO 42, TSH 3, celelalte OK. Pentru tiroida nu a primit tratament dar medicul i-a spus sa revina cand ramane insarcinata. Pentru trombofilie a luat tratamentul recomandat de dr. Uscatescu. A ramas imediat insarcinata iar surpriza mare a fost ca TSH a crescut rapid la 8 si a trebuit sa inceapa tratament si pentru tiroida. A nascut un baietel perfect insa a ramas cu problemele la tiroida si va trebui probabil sa faca tratament toata viata. Acum, ea considera ca principala cauza pentru care a pierdut sarcina a fost trombofilia, dar poate o parte din vina a avut-o si hipotiroidismul. Bineinteles ca daca stia ca e posibil ca nu "polipul" sa fi fost de vina ar fi facut mai devreme analizele, asa ca eu cred ca ai luat cea mai buna decizie. Sa nu iti para rau. Ai incredere ca va fi bine cu tratament si va doresc tuturor copilasi sanatosi cat mai curand!

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Antoemma, multumesc mult de incurajari si pentru ca mi-ai impartasit cazul surorii tale. Ma bucur foarte tare pentru ea! Sper din tot sufletul sa reusesc si eu, ca e visul meu cel mai mare! Va pup pe amandoua si felicitari la amandoua pentru "minuniile" voastre!

[ size=1][ teal]Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.[ /teal][ /size=1]

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Acum stiu c-o iau putin inainte dar chiar daca nu e bebe ma gandesc sa merg totusi sa-mi fac o "revizie". N-am mai ajuns de multisor. Ce medici rabdatori si amabili stiti in Bucuresti?

Yna asa ma mananca palma sa ma duc sa abuzez de surecheck-ul ala dar rezist eroic pana dimineata. Dupa 5 n-o sa mai fie o problema ca ma duc sa-mi vad feciorul ( nepotul ) si n-o sa ma mai gandesc ca sunt ocupata sa-l rasfat si sa-l iubesc pe el. Cred ca o sa fiu o mama cumplita la cat zgandar copilasul asta al sora-mii. O sa-si faca probabil copilul vreo pagina de-aia de facebook cu " I hate mom!" sau ceva de genul

MeAlex, iti trimit neste pupici de-astia virtuali pentru ca tu esi aici in permanenta pentru toata lumea

Gina? Cum mai esti?
Bob? Tu cum te simti astazi? Da-ne o veste de graviduta ca sa ne mai animam.

Miha tu nu ne dai nicio veste?

De astazi, teoretic ( daca CM-ul meu are in medie 30 de zile cum am calculat eu) sunt oficial in intarziere. Si sper sa intarzie putin mai mult, asa vreo noua luni.

Pup si celelalte fete din toata inima.

Cat mai curand

Trebuie sa rezisti! Pana dimineata nu mai e asa de mult! Oricum suntem alaturi de tine si te pupam tare!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

pe toate fetele
Iertati-mi absenta la apel, am fost plecata in deplasare(in vizita la o prietena) si in loc sa ma duc back home, mam dus direct la sotul meu, in Austria. N-am mai ajuns in Germania, ca in Austria l-am "prins". Ramanem aici deocamdata.
Ah la prietena mea unde fusesem in vizita, mama ei e asistent maternal si are la ea 2 copii de la stat dati in grija ei pana ii infiiaza o familie, si asa mam indrgostit de fetita care o aveau la ei(1anishor are fetita, o dulcica), ca tare vroiam sa o infiiem ca si sotul la fel ia placut mult de ea. Dar nu se poate ca nu avem conditii optime pt a putea infia un copil. Poate pe viitor... dar asa nu pot sa o uit pe scumpetea micutza ca deja mii dor de ea. Imi tot spune inima sa o infiiem, vreau sa o ascult, dar ce sa fac daca nu se poate...

Sa revin la fetele mele de pe DC

Ce vesti bune s-au navalit pe aici cat am lipsit

Bob! sati traiasca in burtica ta pana la termen si in sfarsit sa-ti tii si tu minunea in brate Muuulta sanatate va doresc
Miha23 si tie felicitari, again, de la capitolul trecut stiam ca esti gravi si team felicitat si acolo. Sarcina la termen it doresc si sanatate!

Mihaelafalt ce bine ai revenit scumpa noastra. Hai si tu cu II . Abia astept postarea ta cu marea veste de la tine

Offff Lore ce m-ai speriat cu infarctul ala! Tind sa cred ca e atac de panica, cum zice si MeAlex. Ai grija de tine ca e mai importanta sanatatea. Fetele spun bine cu sfaturi. Eu nush ce sa zic in plus, pe mine ma ajuta filmul ala Secretul de car pomeneste Mihaelafalt ca citeste cartea.
Yna am plans la postarea ta de parca mie mi se intampla. Imi pare f rau ca si tu cu trombofilia. Dar bine ca ai aflat cauza si de acuma stiice treb sa faci. Hai ca tot raul e spre bine. Si o sa tii si tu puisorul mult asteptat in brate.

Ma ppun sa citessc din urma cat mai am de citit

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Mihaela

te ajut eu cu o idee ca sa ne arati si noua cele II!

gasesti orice motiv stupid sa deschizi pc-ul dupa ce vii de la biserica, apoi knd sotul tau evadeaza la baie sau il trimiti sa-ti cumpere ceva dulce deodat, intri repede si scrii doar "II", noua ne este suficient atat, nu mai treb vorbe, ai sa le citesti pe ale noastre cand ais a poti intra apoi!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gina, la mine spottingul e maroniu intotdeauna...in alte luni nu cumva era si la tine maroniu?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!

Da,de obicei e maro doar ca acum era roz la inceput si acum a devenit maroniu,is tot la stadiul de spotting dar cred ca pana maine dimi sau chiar maine is prezente asa ca nu vreau sa ma mai iluzionez,asta e...

Mrenescu asculta fetele ca zic bine si fa testul maine dimi si asa esti sigura de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Neata
Kmy stiu ca ai intrebat de sterilet, nu am nici o idee.
Camcris, deci ne luam de manuta in luna feb pt ia?
Luci... nu mai vii pe la noi?
Alex aia cu practica neortodoxa, o stiu de mult, cred ca asta e problema,trebuie incercat mai cu talent. .
Eu declar z1.

Gabyv imi pare rau pt ziua 1....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Mihaela

te ajut eu cu o idee ca sa ne arati si noua cele II!

gasesti orice motiv stupid sa deschizi pc-ul dupa ce vii de la biserica, apoi knd sotul tau evadeaza la baie sau il trimiti sa-ti cumpere ceva dulce deodat, intri repede si scrii doar "II", noua ne este suficient atat, nu mai treb vorbe, ai sa le citesti pe ale noastre cand ais a poti intra apoi!

Da da asa sa faci Miha!

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Imi pare rau pt fetele cu Z1.
Gina, cam ciudat spottingul tau, intai roz apoi maro. Asta suna a implantare.
Daca e menstra ar trebui invers, maro si apoi roz si apoi rosu se face, dar cum spui tu suna a implantare, parerea mea.

Ai grija sa maro sa nu fie negru, ca ala e semn de avort. Nu vreau sa te sperii.
Tin pumnii sa fie petele de implantare
Mrenescu, Mya va astept si pe voi cu II

Kmy, tiam lasat un PM. Sa ma ierti din nou pt ca am uitat complet

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Hai mai Deny, nu sunt reguli legate de culoarea sangerarii de implantare...depinde cat de mult sange e si cat de repede iese...daca e mai proaspat si iese mai repede (cand esti activa de exemplu) e roz, daca stai mai mult intinsa si dureaza mai mult, e maro. Eu am pierdut cu sangerare exclusiv maro, si nu acum cand am avut hemoragie ci si in cele anterioare. Alte fete au dus cu bine si cu sangerari rosii, si maro si roz...Nu sunt reguli...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput