Aspirante optimiste (751)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata scumpele!
Valy , multumim de ceai , e binevenit pe o asa vreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

hop si noi la prezenta!!!
valicutza multumim d etratatie si noi chiar dam o raita cu saniuta prin nameti!!!
fetelor sa aveti o zi senina in syflet precum este si cea de afar( cel putin la noi asha este)!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Strig si eu prezent la cafea......si 'neatza la toate fetele!!!

Mya is deacord cu gabyv ca trebuie sa mai astepti un pic,daca ai fi ovulat in 15 azi ai fi 10 po(o posibilitate)....asa eviti o dezamagire....

Mersy kmy dar in dimineata asta m-am hotarat sa stau cu picioarele pe pamant asa ma pregatesc moral in cazul in car uratiii vin (sper nu )....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Kmy,multumesc ca ai intrebat de mine .Sunt bine,foarte speriata si paranoica,nu mai am simptome de gravida de foarte mult timp.Sper sa nu se fi intamplat ceva cu bebele meu.Maine am programare la dr.
Altfel nimic nou,va urmaresc cu emotii,de cate ori am putin timp de forum,va tin pumnii sa fiti sanatoase si sa vi se indeplinesca visul cat mai repede.

_

Mamica mandra 12+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !
M-am batut cu nametii si viscolul si am aterizat si eu la birou (ma rog, de dimi la 8, nu acum). Ma bate asa un gand sa ma fofilez maine sa stau acasa... oare am norocul asta?!!

Am de refacut o lista lunga de analize ca mi-au expirat, deja a trecut un an de la ultimele investigatii. Si am un cheffffffff, nu mai pot, abia astept sa ma duc la cucuietii din deal sa ma scormone pentru Pap & restul si sa dau sange la vampirii aia
Si azi cand m-am mobilizat intr-un final sa sun la med fam, mi se zice ca nu ma pot programa decat in timpul dnei doctor si anume dupa-amiaza. Pai au ei impresia ca eu pot suna iarasi de pe telefonul aflat pe biroul sefului pe la ora 13-14, sa ma auda toti cum ma programez eu pentru examen de secretii?!!
De vis...astept ziua de maine, poate am noroc...asta daca nu cumva uit iar sa sun.

O zi calduroasa sa aveti !!

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna dimineata fetele
Bob_Pixel asa tare m-ai amuzat
eu azi merg la control sa vedem ce spune dr. cand ma gandesc sa plec prin nameti ma apuca tremuratu

va doresc o zi usoara

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna dimineata fetele.

N-are rost sa va impartasesc ce vreme "cool" e in Bucuresti ca ati vazut voi singure la tembelizor. A fost asa o aventura sa ajung la birou dar am ajuns intr-un final inghetata bocna si nauca de la gerul indurat. Chiar ma uitam la tv ca cele -6 grade se simt ca -14 grade din cauza vantului turbat. N-am mai vazut asa ceva din copilarie dar macar atunci pot spune ca locuiam intr-un oras din Campia Dunarii dar acum? Brrrrr! Mi-e groaza de plecat acasa bine ca mai sunt ore bune pana atunci.

Ziua 29 astazi parca a mai scazut intensitatea durerii sanilor ceea ce inseamna ca se apropie CM. Mi-am luat si absorbantele dupa mine in geanta, just in case. Ieri dimineata ( 10 zile dpo) am facut si un test. Evident rezultat negativ. Asa ca am zis ca pana pe 28, adica 14 zile dpo nu mai fac niciunul, ci astept menstruatia. Ce-o fi o fi. Ma mai inteapa vag cate un ovar, mai o durere usoara de burta de am tot timpul impresia: gata vine

Gina, te inteleg perfect. Imi dau seama ca treci exact prin acelasi stres.

Bob , bafta cu analizele.

Anne, am vazut ca pe langa tsh si ft4 ti-a dat dr mai multe. Cred ca mi le fac si eu la inceputul lui martie, daca pana atunci nu s-o intampla nimic pozitiv, de gen

Pupam fetele vesele. Pe toate.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Valicuta multumim de tratatie!
Anne eu am facut doar in z3 (asta mai recent) si in ziua 21, nu am facut T3 si T4, TSH parca il am 1.8 dar nu mai stiu sigur o sa ma uit cand ajung acasa si anul trecut am mai facut eco la glanda si totul era ok, o sa imi mai fac si eu odata tsh dar impreuna cu t3 si t4, multumesc mult.
Mya, Gina va asteptam cu liniute dubleeeeeeeeee!
Camcris, Bob bafta multa la dr.
Kmy eu ma gandesc mereu la Moni, Mihaela, Luciana poate o sa mai intre sa ne spuna ce au mai facut.
Eu am reusit sa vb cu biologul si ma asteapta duminca sa imi vada dosarul, am asa emotiiii.
fetele

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Ma primiti si pe mine inapoi?
V-am citit si ieri dar nu am vrut sa intru ca sa va pot da azi o veste buna, dar sunt total debusolata, de o saptamana am simptome si simt ca sunt gravida, am facut ieri un test baby din prima urina si a iesit a 2 liniuta dar foarte stearsa si cu a 2 urina am facut un sure chec si tot asa se vede foarte putin, azi am fost la sinevo si beta a iesit mai mic decat 0,1 voi ce ziceti?
Azi sunt ziua 30 si nu stiu ce sa cred.
Uratii nu dau nici un semn sa apara si nici nu ii astept ca eu stiu ca sunt gravida, se poate ca testul sa iasa usor pozitiv si beta nu?
Imi pare rau ca am intrat sa va cer sfaturi si nu am citit nimic din urma dar aflu eu pe parcurs ce se intampla.
Indata plec pana la mama si mai intru mai tarziu sau diseara.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetelor.
Ma primiti si pe mine inapoi?
V-am citit si ieri dar nu am vrut sa intru ca sa va pot da azi o veste buna, dar sunt total debusolata, de o saptamana am simptome si simt ca sunt gravida, am facut ieri un test baby din prima urina si a iesit a 2 liniuta dar foarte stearsa si cu a 2 urina am facut un sure chec si tot asa se vede foarte putin, azi am fost la sinevo si beta a iesit mai mic decat 0,1 voi ce ziceti?
Azi sunt ziua 30 si nu stiu ce sa cred.
Uratii nu dau nici un semn sa apara si nici nu ii astept ca eu stiu ca sunt gravida, se poate ca testul sa iasa usor pozitiv si beta nu?
Imi pare rau ca am intrat sa va cer sfaturi si nu am citit nimic din urma dar aflu eu pe parcurs ce se intampla.
Indata plec pana la mama si mai intru mai tarziu sau diseara.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, ce ciudat. A aparut a doua liniuta dar beta e asa mic. Poate e prea devreme? Oricum, bun venit inapoi

Fetele eu cred ca am pierdut razboiul si luna asta ca a aparut un spotting ciudat si cel mai probabil va fi urmat de menstruatie. Asta e, o luam de la capat luna viitoare, ce sa facem. Am inceput incercarile in 13 septembrie deci avem deja 4 luni si bebe tot se lasa asteptat. Sunt putin in butoi dar o sa-mi treaca...

Cat mai curand

Mergi la inceput