Aspirante optimiste (751)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetele!
Valicuta multumim de tratatie!
Anne eu am facut doar in z3 (asta mai recent) si in ziua 21, nu am facut T3 si T4, TSH parca il am 1.8 dar nu mai stiu sigur o sa ma uit cand ajung acasa si anul trecut am mai facut eco la glanda si totul era ok, o sa imi mai fac si eu odata tsh dar impreuna cu t3 si t4, multumesc mult.
Mya, Gina va asteptam cu liniute dubleeeeeeeeee!
Camcris, Bob bafta multa la dr.
Kmy eu ma gandesc mereu la Moni, Mihaela, Luciana poate o sa mai intre sa ne spuna ce au mai facut.
Eu am reusit sa vb cu biologul si ma asteapta duminca sa imi vada dosarul, am asa emotiiii.
fetele

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Miky, sa dea DD sa fie cu noroc. Tin degetele incrucisate

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

...
V-am citit si ieri dar nu am vrut sa intru ca sa va pot da azi o veste buna, dar sunt total debusolata, de o saptamana am simptome si simt ca sunt gravida, am facut ieri un test baby din prima urina si a iesit a 2 liniuta dar foarte stearsa si cu a 2 urina am facut un sure chec si tot asa se vede foarte putin, azi am fost la sinevo si beta a iesit mai mic decat 0,1 voi ce ziceti?
Azi sunt ziua 30 si nu stiu ce sa cred.
Uratii nu dau nici un semn sa apara si nici nu ii astept ca eu stiu ca sunt gravida, se poate ca testul sa iasa usor pozitiv si beta nu?...

Sunt foarte uimita de ce citesc. N-am auzit niciodata ca surecheck sa minta... stiu ca suna aiurea, dar mai repede m-as hazarda sa spun ca au gresit la clinica... foarte aiurea situatie. Practic nu ai ce face decat sa mai astepti putin. Daca mai ai test, repeta-l maine dimi cu prima urina sau sambata. Teoretic s-ar ingrosa liniuta aia slaba de azi. Eu nu m-as descuraja dupa acel 0.1 cu 2 teste usor pozitive. Tin pumnii sa fie bine !

P.S. testul 'baby' pe care l-ai mentionat, este cumva "Dr baby"? Eu am facut din alea si mi-au aratat corect in toate cele 3 cazuri (spre deosebire de barza si minut care m-au pacalit) !

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

scuzati absenta dar este motivata

vai daca ati sti prin ce cosmar am trecut in ultimile zile

luni dupa ce am venit de la interviu desi am fost foarte bucuroasa am avut extrasistole puternice si apoi dureri foarte mari in piept de nici nu puteam respira
am ajuns in cele din urma la urgenta acolo unde m-au preluat imediat, mi-au facut un ekg si surpriza.....dr imi zice ca tocmai am suferit un infarct
m-au trensferat de urgenta la cardiologie cu tot felul de electrozi cu tratamente de specialitate etc
pana aseara am crezul ca nu mai ies vie din spitalul ala, mi-a fost teribil de rau
abia azi m-au externat dupa ce mi-au facut o sumedenie de investigatii, eco dopler si se pare ca inima e sanatoasa dar am alte probleme de natura hormonala si psihica care imi ataca inima
concluzii consult de urgenta endogrinolog si psihiatru
nu am voie bebe pana nu ma recuperez si sa stau cateva luni pe antidepresive si calmante si eventul sa rezolv problemele cu tiroida
va spun sincer ca am crezut ca mor, am venele facute praf sunt varza

stiti ca marti aveam programare la ginecologie si normal ca nu am mai ajuns, am avut teste pozitive si nu am mai prestat decat duminica deci ovulatia e compromisa dar macar e bine ma astept ca o sarcina acum nu stiu cat de periculoasa ar fi

ultima data am prestat duminica seara, prima zi cu test de ovulatie pozitiv apoi luni am avut testul ala si mai pozitiv si nu am mai apucat sa prestam ca m-au luat crizele

eu nu cred ca am sanse sa fi ramas
ar fi chiar culmea de luni de zile ma chinui si exact in luna cu probleme mari de sanatate sa si raman

va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Bob si eu tind sa cred ca cei de la sinevo au incurcat analiza, ca dimineata era una cam zapacita pe acolo nici nu m-am intrebat cand am avut ultima menstra si i-am zis eu sa scrie in foaie, mie o ciuda m-am trezit la 6-30 sa merg la judet la sinevo ca sa ma desumfle ei cu vestea asta ca aici parca nu puteam sa fac la alt laborator.
Legat de test e un test baby ieftin cu cutie albastra si are desenat un copilas pe el.
Lore imi pare rau sa aflu asa ceva, ma miram eu cum de nu erai ieri pe mes.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha e ciudat tare
o valoare la beta de 0.1 nu are cum sa pozitiveze doua teste de sarcina

ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lore stiu ca e ciudat dar crede-ma ca nu sunt nebuna liniutele sunt acolo si am facut acum comparatie cu un test baby care l-am facut anul trecut cand nu eram gravida si nu arata asa nu are a 2 linie.
O sa stau linistita si o sa vad ce se intampla.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miha, nu pui niste poze?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Alex, exact asta am vrut si eu sa zic si am apasat pe "pagina precedenta" in loc de "raspunde" .

Niste poze nu pui?!!!

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha bine ai revenit, la fel cred si eu ca a fost o eroare de laborator, mai repeta testul de sarcina.
Lore nu imi vine sa cred prin ce ai trecut, parerea mea este sa nu iei deocamdata nici o pastila, in cazul in care iti va prescrie medicul, asteapta mai intai sa vezi daca apare menstruatia.
Mrenescu imi pare rau ca nici luna asta nu a fost sa fie, nu te descuraja.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

mihaela

si eu mi-am facut test din ala cu ieftin cu copilulm cutie albastra si la mine a arata ok! sigur este o confuzie la lab, fac si k si fetele 2 teste slab pozitive, marci diferite, mai greu si raspunsul in "2peri' al lab!!!!
mai i-ai un test ( chiar si ieftin alta marca ) si fa-l maine dim, k treb sa fie relavant, ori se mai accentueaza a doua liniuta ori dispare de tot , k acelasi lucru sa arat k azi dim km dificil, nu de alta dar creste si samburelul si se schimba parametrii!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput