Aspirante optimiste (751)
Raspunsuri - Pagina 14
gina85 spune:
Miha chiar acum am citit din urma la simptomele pe care le-ai avut inainte sa iti faci testul:balonarea am avut-o,sete am si sanii ma dor....sa stii ca astea sunt paranoile de po 10...
Apropo cand ai facut testul nu imi aduc aminte cand l-ai facut,daca ai avut intarziere sau nu?
Iti doresc sa ai o sarcina usoara, cu un mancacios...
gabyv spune:
Gina, depinde de ce sensibilitate are testul pe care il faci. SUnt unele care ies si la 10dpo, dar altele care ies abia dupa ce ai 1-2 zile intarziere.
Kmy, pai asta faci gresit, de nu slabesti, ai zile cand traiesti doar cu cafea doar.
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Gina, depinde de ce sensibilitate are testul pe care il faci. SUnt unele care ies si la 10dpo, dar altele care ies abia dupa ce ai 1-2 zile intarziere. Kmy, pai asta faci gresit, de nu slabesti, ai zile cand traiesti doar cu cafea doar. |
Luna asta is f hotarata sa ast macar 14 po sau 1 zi de intarziere,nu vreau sa mai vad doar o liniuta........
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Kmy, pai asta faci gresit, de nu slabesti, ai zile cand traiesti doar cu cafea doar. |
nu imi impun sa traiesc asha dar pur si simplu nu simt nevoia sa mananc, iar in zilele knd o fac stau cu sotul meu la masa( fie pran z , fie cina, f rar ambele)!asha mai ciugulesc un fruct, mai pap sau mai bine spus curat castronul strumfului
am incercat sa tin reginul Andreei dar la mine a functionat insensul acelor de ceas cantarul!!!
incerc sa ma incurajez sa fac gimnastiac de una singura dar e cam greu cu juniorul , iar in mom knd doarme el profit sa fac cate ceva prin casa!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
gina
eu vin cu in avans!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
mya85 spune:
Deci, eu sunt cam confuza, nu mai stiu ce sa mai cred. La mine situatia sta asa: ultimul CM a fost pe 6 ian. Ovulatia, care in mod normal la mine are loc in z 14-15 (banuiesc eu, nu am monitorizat-o niciodata, dar ciclul meu e mereu de 28 de zile), luna aceasta a fost undeva intre zilele 9-10-11, pt ca in ziua a 9a am vazut mucusul... la o saptamana de la mucusul acesta am avut dimineata niste crampe ca de inceput de CM, care nu au durat mult, apoi a urmat o tensiune in uter pt urmatoarea zi, chiar doua. Astazi (z11a dpo) am avut ceva dureri usoare de burta, putin de spate, dar in schimb sunt tare ametita si am dureri de cap. Nu pot insa sa spun cu exactitate daca sunt doar in imaginatia mea sau nu Pe sani din pacate eu nu ma pot baza, la mine se pare ca sunt doar de decor, nu m-au durut la nici o sarcina si nu ma dor niciodata inainte de menstruatie. Nici cand a trebuit sa alaptez nu prea m-au ajutat, dar asta e alta poveste.
Acuma m-as testa eu, dar am stricat singurul test ce il aveam in casa, pe care l-am facut ieri (la 10 zile de la presupusa ovulatie) si care evident ca a iesit negativ. Acuma eu ma bazez si pe faptul ca era cel mai ieftin test pe care l-am gasit si ca nu era f sensibil asa ca nu am f mare incredere in el. Problema e ca nu mai am altul si va trebui sa mai astept, dar nu stiu exact cand sa il fac pt ca eu sunt deabia in a 21a zi a CM... de aici si confuzia mea, cine stie daca va fi ceva luna asta...
mami de (25.07.2010)
gabyv spune:
Mya, eu as zice sa mai astepti pana in Z28, chiar daca ai ovulat mai devreme, mai bine sa te scutesti de dezamagiri. In mod normal la cam 14 zile de la ov trebuie sa-ti vina cm-ul...daca esti 11dpo, deci prin Z24-25 ar trebui sa vina/sau nu ...in functie de caz
valicutza spune:
buna dimineata fetelor va servesc cu o cafea sau un ceai cald si va urez o zi frumoasa si usoara prin nameti.
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.