Aspirante optimiste (751)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Morning, girls!
Uhhh, ce mai ninsoare. Curios lucru pentru mine, dar mi-a placut sa merg prin zapada pana la birou si am obtinut si blush natural Stiu ca e cineva e fericita acum sa vada nametii si s-o piste pe obraji ninsoarea ! Nu zic nume, dar se stie ea !

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

buna seara fetelor,
acum am ajuns si eu acasa , de la 7 tot am alergat prin oras dupa substanta de contrast, am gasit una f greu , si in cantitate dubla fata de cat aveam pe reteta.sa imi tineti va rog pumnii maine dimineata sa scap repede.

Ma conformez, tin pumnii !!!

Wishing for rainbow baby dust !

multumesc, sa stii ca m-a ajutat sustinerea voastra, va pup pe toate

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

gina

multe dintre simptomele tale sunt si semne de sarcina, dar se spune in acelasi timp ca si psihicul poate influenta f mult organismul in ale produce, eu , una, ma ca toate aceste semne sa se finalizeze cu !!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Miky ... , trebuie sa fac in zilele 14 si 21: Lh , Fsh , Estradiol , progesteron , TSh , T3 si T4 . Ai facut si tu asa ceva?

O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

asa anne, sa faci si dozarile hormonale sa vezi in ce parametrii sunt,nu e deloc complicat, iti va lua doar putin sange.

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

katy

ca la anul acre vine "mica unirea" sa aiba dubla insemnatate pt tine!!!

hai cu hora pt !

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

fetelor revin cu intrebarea , mai stiti ceva de Mihaelafalt, Monique?

dar gravidutele nu mai dau nici un semn? Kimmy, Ca_Mila cum va simtiti, totul este bine?

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

si eu mi-am facut cele 2 analize din sange pt tiroida si eco, dar am ramas total nelamurita!!!
la analizele la sange mi-a iesit o valoare aiurea, dar eco nu a relevat acelasi lucru, cik ar treb sa le refac dupa 3 luni, care sincera sa fiu cred ca au expirat!!!

eu am mers sa fac analize pt tiroida, gandindu-ma k poate tot sacul de hormoni pe care l-am inghitit pt sustinerea sarcinii sa nu fi dereglat ceva prin organism odata ce nu dau nimic jos, desi am multe zile knd traiesc doar cu cafea!!!

initial raspunsul dr a fost ca dupa jum de an, km asha aveam la mom vizitei la ea, nu ar mai fi urme de hormoni inghititi 7 luni de zile!

am sa mai incerc cred prin primavara o vizita la ea, poate!!!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Fetelor sunt in 10 po si sunt deja paranoica,nu mai am rabdare si in plus mai am si cateva simptome care nu imi dau pace cum ar fi durere la sfarcuri si mancarime, parca si sanii ma dor dar nu tare,am o sete continua si ma deranjeaza si ovarele si ieri parca aveam un dop la stomac......
Cum sa fac ca sa nu ma mai gandesc pt cateva zile pana la testare?
Stiu si is realista ca ar putea fi semne prevestitoare de cm dar nu pot sa nu sper ......

tin pumnii sa fie bebe, cand ar tb sa iti vina ? nu vrei sa incerci un test zilele astea ?

in curand

Pai ar trebui sa ma testez duminica dar eu am zis ca data 31 tinand cont ca mi s-a mai intamplat sa imi intarzie cm 2 zile.....dar acum dupa testele de ov si ff am ovulat pe 15 + 14(faz lut) cade 29.....
As mai astepta pt ca decat sa vad testul negativ mai degraba prefer sa vad uratii,iti jur....

Sa stii ca te simt mai optimista,ma bucur pt tine....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

gina

multe dintre simptomele tale sunt si semne de sarcina, dar se spune in acelasi timp ca si psihicul poate influenta f mult organismul in ale produce, eu , una, ma ca toate aceste semne sa se finalizeze cu !!!!

fetele mele de suflet

Multumesc ca te gandesti la mine ,sa stii ca conteaza f mult cand cineva te intelege....si eu sper sa fie ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

fetelor revin cu intrebarea , mai stiti ceva de Mihaelafalt, Monique?

dar gravidutele nu mai dau nici un semn? Kimmy, Ca_Mila cum va simtiti, totul este bine?

fetele mele de suflet

Si apropo ca te intrebai ce mai fac fetele,sa o mai adaugam si pe denny care nu a mai intrat de cateva zile...sau gresesc....

FETELO VA DUCEM DORUL SI VA AST CU DRAG SI CU VESTI BUNE SAU MAI PUTIN BUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Buna fetelor,
Am reusit sa intru si eu in seara asta, am ramas inzapezita
In primul rand Lorena si eu cred ca se pot implinii ambele lucruri job si bebic, nu renunta!
MYA daca ai presimtiti de sarcina este bine sa iei utrogestan si nospa, ajuta. Si eu luna asta am tot avut intepaturi si am luat si a fost bine.
GINA legat de temperatura, ea dupa ov tb sa fie tot ridicata sa nu scada sub valoare de dinaintea ovulatiei. Eu am luat temperatura vaginal si luna asta nu a scazut sub temperatura din ziua ovulatiei.
Ane_marie este adeevarat ca are f mare importanta disfunctia tiroidei in sarcina, eu nu am ramas inarcinata pana nu a scazut tsh-ul dar si la prima sarcina cu in tsh f bun sarcina s-a intrerup, asa am tras concluzia ca la mine nu de la tiroida s-a intrerup.
daca va ajuta simptomele tiroiditei la mine au fost: extremitati reci, constipatie, greutate mereru constanta( de la 18 ani am aceeasi greutate ), oboseala nejustificata.
VALICUTA ma bucur ca ai avut in rezultat bun la hcg.
Mariuca ai curaj si incredere in DD ca va fi bine data viitoare.
va pup
Eu sunt bine, obosita cu serviciul aglomerata si astept nerabdatoare ziua de 2 februarie sa ma duc la ecograf sa vad bebicul.

Mergi la inceput