Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Fetelor, Eduard are in partea de jos,stanga doua ”amprente” de dinti...sigur,sigur sunt dintisorii care isi fac usor si timid aparitia dar, intrebarea mea este(desii stiu ca difera de la copil la copil) in cat timp sparge dintisorul daca deja este acel punct alb in gurita si mega umflat?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Fetelor, Eduard are in partea de jos,stanga doua ”amprente” de dinti...sigur,sigur sunt dintisorii care isi fac usor si timid aparitia dar, intrebarea mea este(desii stiu ca difera de la copil la copil) in cat timp sparge dintisorul daca deja este acel punct alb in gurita si mega umflat? ![]() Eduard Andrei ![]() |
La L a durat o luna de cand am vazut eu punctul albicios si pana a erupt dintisorul. As ca rabdare si tutun1 Dar la voi poate dura mai putin...
![](pupic.gif)
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Buna ziua si de la noi mamicilor. Azi am fost numai pe fuga, a venit si dna dr la noi, Rares e f bine, are 12 kg si 77,5cm, in gat si urechiuse bine, l-a si ascultat, slava Domnului ca e sanatos. I-au aparut niste bubite si acum mi-am dat seama de la ce sunt, de la iaurtul zdravan care contine si smantana ca si branzica aia de la Fagaras si cred ca are o mica alergie. Azi am facut si o sedinta foto, sper sa fi iesit bine pozele.
Strumphy si sper din tot sufletul sa ajunga cu bine.
Ally ai pm mami frumoasa cu un baietel si mai si.
Alexina gateam si eu in tinerete. Hahahaha glumesc, ca si acum sunt tare tanara. Era pasiunea mea si este inca, dar sta asa intr-un loc ascuns si faceam multe dulciuri. Pe unele nici nu le-am pozat. Aveam o reteta delicioase de minitarte cu fructe, dar erau asa migaloase.
Cami sunt pete sau bubite? Gandeste-te ce a papat. CUmva portocala?
Nu am mai citit nimic din urma, revin dupa ce citesc , ca trebuie sa culc si pruncul, sper sa mai reziste, sa nu fie prea marait.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
citat din mesajul lui ailed_dota mor de dragul Andrei... cand o aud ca s-a trezit si ma duc la ea si se ridica in patutz si intinde manutzele sa o iau in bratze si dupa se lipeste de mine cu caputzul pe pieptul meu....ma topesc... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Cred si eu mami, asa face si Rares se lipeste de mine ca un puiut. De vreo 3 nopti avem program, el se pune pe burtica si se taraste, asa cum poate el si vine la tzitzi si se dragaleste cu ea, pune capul pe ea asa usor, iar apoi imi sufla pe burtica. E mortal ce sa zic, ar trebui sa il filmez.
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui scrish neataaaaa!!! a nascut finuta mea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
Sa va traiasca , sa fie sanatoasa si mancacioasa!
![](pupic.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua si de la noi ![]() Aici este la fel de urata vremea ca si ieri, ploua marunt si este foarte dar foarte frig. Ieri ne-a facut sotul o surpriza si a venit mai devreme de la munca ![]() ![]() ![]() ![]() Scriu de 20 de minute la mesajul asta....vrea sa tasteze si el ceva si ma lupt cu el sa nu imi strice iarasi ceva pe aici. Va puup pe toate! Eduard Andrei ![]() |
Mami , dar geluri d-alea Orajel nu ai incercat? As zice sa nu il lasi pe print chiar asa, sa sufere. Si noua ne-a zis dna dr ca in maxim 2-3 sapt ne dau dintii de sus si ea crede ca amandoi odata, acum sa vedem.
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
mandreeac spune:
Alehiam sa dea Domnul sa gasiti bona potrivita.
Simooooo tu pe unde umbli mami, va pregatiti de serbare????/ Sunteti bine cu totii????
Yasmi Lulu adica Lucas a fost la gradinita????
Lparpala adresa ti-o da Strumphy, nu e scrisa nicaieri.Nu cred ca ar avea ceva Diana. Rares spre exemplu nu merge nici de-a busilea, se taraste el asa usor, in stilul lui de Buda, in picioare sta f bine daca il tin doar de o manuta, paseste timid, dar eu zic ca fiecare copil are propriul lui ritm. Parerea mea e ca nu o vrea in picioare. Astept sa mergeti la dr si sa ne spui ce a zis.
Nana toata seara m-am gandit la tine ca a fost si Vocea Romaniei si stiu ca tie iti place. Multa sanatate si cand ai timp sa ne mai scrii despre voi.
Cam atat, nu imi mai aduc aminte sa mai scriu si altcuiva.
Strumphy sper sa ajunga la tine in siguranta ca acolo este si o surpriza, mica, mica, dar sper sa te bucure. Astept impresii.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui lparpala Buna fetele, tot incerc sa tin pasul cu voi si nu reusesc. Asa ca din capitolul asta am sarit de la pagina 6 tocmai la sfarsit ca sa pot sa va mai si scriu cate ceva. Din ce am mai citit, m-a luat si pe mine nostalgia legata de trimiterea/primirea scrisorilor, a vederilor, a felicitarilor. Am tot cautat sa vad daca pot gasi undeva adresele voastre, dar nu am gasit nicaieri. Madutza, tu de unde ai luat adresa Strumphitzei? Pe mine cred ca ma incearca o paranoia (sper de fapt sa fie doar paranoia). Pitica mea nu merge inca de-a busilea, astazi am observat ca se taraste sprijinindu-se pe coate si tragandu-si picioarele. Se ridica in fund singurica de ceva timp, dar nici gand de mers in picioare. Ce m-a speriat, a fost ca de cateva ori cand am pus-o sa stea in picioare, sustinuta de catre mine, a inceput sa urle. Oare sa o doara ceva pe la picioruse? Abia astept sa ajung saptamana viitoare la dr. si sa vad ce mai zice despre ea. Ar trebui sa ii facem si o ecografie transfontanelara (la 2 luni ni s-a spus ca are fontanela cam mica), dar stam cam prost cu banii. Mie mi se pare ca nu s-a inchis inca fontanela si mai are cateva zile si face 9 luni (eu stiam ca este ok sa se inchida intre 9 si 18 luni). Eu de la 2 luni i-am dat 1 picatura de Vigantol la 2 zile iar asta vara ma ascundeam de soare ca hotii de politie. Strumph, nu pot sa zic ca ma plang de cum papa Diana, dar sa stii ca nici noi nu papam inca cate 2 feluri la o masa si nici ea nu prea baga in gurita mancarea. Prefera ciorapii, hainutele, ce mai gaseste pe jos, degetelele... O las atunci cand mananca sa isi mai bage degetelele in bolul cu mancare in speranta ca va duce la gura, dar ea prefera sa analizeze cu foarte mare atentie ce are pe manuta (framanta mancarea in palma si se uita la rezultat). Era sa uit: ![]() Andra Simona de Ailed_dota Tea Maria de AlexinaA ![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) Cine?Cu cine?Ce? Diana cea grabita Poze |
cu statul in picioruse stiu ca nu-i bine sa-i fortezi, poate s-a speriat si ii e teama..si a mea daca insisti incepe sa maraie..cu mersul de-a busilea nu este obligatoriu, nu toti copilasii trec prin etapa asta, sunt si care merg direct in picioare..eu zic sa stai linistita..
dar cu eco, nu poti sa ceri o trimitere de la medicul de familie catre spitalul de stat ? noi am fost denult cu vlad la budimex si a fost super ok, medici profesionisti si toata lumea s-a purtat ok.
![](pupic.gif)
![](images/user_woman.png)
moulineta spune:
Cami Antonia greu cu febra asta! da analiza de scaun i-ai facut?
Ailed cata dragoste acolo la voi a mea nu da pusi si abia accepta pusici de la noi
AlexinaA da ce bine dormiti dimineata!! spor la cumparaturi! felicitari pt dintisor
Strumph sintem mai bine acum; nu am mai aspirat mucisori desi mai are ceva, febra nu mai face, mai tuseste uscat si f rar! legat de mancare a mea zana nu mananca decat f rar 80-100 gr fruncte/ legume la o masa si nici nu vrea titi dupa, iar doctorita a zis no stress ca atata vreme cat creste si se dezvolta normal ii bine; la inceput ii dadeam fiecare portie in 2 sau trei reprize de cate 5- lingurite, uneori la 30 min-1 h alteori la masa urmatoare
Yvy e minunat sa dormi o noapte intreaga fara treziri! eu nu prea mai stiu ce ii aia! sa ii tina naravul
Ally dintisorii astia !!! va doresc sa erupa rapid nu intro luna
Yasmi e f fain caruciorul! fata mea nu vrea sa stea legata cu centurile
lparpala fetita mea s-a nascut cu fontanela de 1/1cm ia la 3 luni era de 0,5/0,5 cm; acum e apropape inchisa, vingantol nu i-am dat deloc; daca perimetrul cranian e normal atunci totule ok; fratele meu a mers de-a buslea pana la 2 ani!!! nu a vrut in picioare! dar pt linistea ta intreaba doctarita
Happy, Dinora toate gandurile bune catre voi!