Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
hello again!!!
multumesc tuturor pentru felicitari, tocmai m-am intors de la spital!! doamne ce micuta si ce frumoasa e ma uitam la ea si ma gandeam ca si luca a fost asa, ba chiar mai mic, efectiv nu imi vine sa cred cand a trecut timpul si a crescut atat de mult...m-a emotionat tare mult sa o vad...mamica se simte bine, inca sub efectul anesteziei...
m-am intalnit si cu doctorita cu care am nascut si am anuntat-o ca sper sa ne revedem la anul prin septembrie asa a fost foarte calda, exact cum o stiam...
ooof doamne ce zi frumoasa...nu imi vine sa cred ce emotionata sunt, parca atunci cand am nascut eu eram mai cu picioarele pe pamant
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Fetelor, incerc sa pun poze pe picasa si nu merge, zice asa" firefox a impiedicat sa deschida aceasta fereastra popup? Ce inseamna? M-a bagat in ceata serios.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
moulineta si la noi bb nu se prea lasa pupata efectiv de altii, dar ii place sa fac toc toc din buzitze
mandreeac, ce printz mare ai tu!, noi am masurat-o pe Andra ieri si avea 74-74,5, decantarit am uitat azi ca era cu aniversare... poate maine,
yasmy, ai gasit canapea..?
ailed_dota spune:
lparpala , un mare de la min
pt urari!, cu fontanela nu stiu ce sa zic, ca si eu nu i-am dat vigantol toata vara ca am tinut-o la soare, si era destul de inchisa... acum sa zic ca e max 1 cm patrat nu stiu cum ee, dar Andra cand vede sticlutza de vit D inchide guritza, face botic si da capul intr-o parte
, cu mersul in 4 labe, Maria nu a mers deloc , a vrut in picioare..andra in schimb e fan... are o viteza... eu zic sa te duci la dr., sa-ti iasa din parere si du-te cum a zis Miki
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
...bbrrr ce frigggg e afara bbrrr cojoc iti trebuie ca nu e de gluma
mi-a inghetat si mie nasul dar si piscoatei si cu manutele in sacul carutului nu a vrut sa stea si manusi nema
mai ii bagam eu manutele, statea juma de minut si apoi iar le vantura in aer
Cami a plecat felicitarea din strainezia sper sa ajunga ok si in timp util pana la Craciun
Andreea multumim, abia astept Felicitari pentru bilant, sta bine micul Buda la toate capitolele
poate ii trimite oleak de pofta de papa si piscoatei mele
lparpala ce m-a distrat intrebarea despre adresa mea e scumpa informatia asta, ce dai la schimb ?
Cat despre grija cu mersul in 4 labe ...uhm, ca sa te linistesti tu mergi la dr, dar nu toti copii merg in 4 labe, nepoata mea din ro nu a mers deloc, s-a ridicat direct in picioare... piscoata merge in 4 si are si viteza de ii spun sa o lase mai incet ca isi ia speed ticket
da se si tine in picioare destul de bine, pe zi ce trece tot mai bine... deci depinde de copil, poate te uimeste intr-o zi cand o sa o gasesti asteptandu-te in patut
Madutza, trecut absent pe azi?! pe unde esti? sper ca sunteti bine si sunteti toti ocupati cu serbarea lui Cristi de azi
asteptam vesti
scrish asa-i ca au crescut puii nostri tare repede de nu ne mai aducem bine aminte cat de micuti au fost ? la anul in sept te pui pe treaba ?
Alina06 tu pe unde esti? nu ai mai trecut pe la noi de cateva zile sper ca sunteti bine toti
Moulineta piscoata mea are falcute si bulanase dar am eu oarecare grija, ma tot ingrijorez sa nu aiba carente de vitamine si minerale... am sa merg la medic sa o vada dupa anul nou, sper pana atunci sa se apuce si ea serios de ceva legume macar
Nu ai spus nik despre poze, te faci ca nu ai vazut ?
Yasmi fain carutul, dar nu stiu sa imi dau cu parerea despre bara ai din fata, la a mea e detasabila, deci nu stiu, pot sa am si eu carut fara ... lucas sta cumintel in carut? ii pui centuri acum? cum stati cu toate la casuta ?
Ioana tu cred ca esti pana in gat in curatenii de aia nu ai timp de noi hai ia o pauza de cafeluta si baga un ochi si pe aici
Imi dati si mie ceva idei de mancaruri romanesti ? am cam intrat in pana de idei... in afara de sarmale, ciorbite, salata beaouf, musaca, fasole, tocanita, pilaf... in seara asta am scos sa ii fac snitele de pui cu piure si gogosari in otet
dar mai vreau idei pentru maine si restul zilelor
Va pup, ma duc sa pun o masina la spalat si sa scot hainele piscoatei din uscator sa le pun la loc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Andreea,nu stiu ce s-a intamplat de nu poti incarca poze. Pupici multi pentru voi doi!
Delia, si Duracell prinde o viteza in patru labute ceva de speriat...Trebuie sa fim cu ochii pe ei ca pe butelie...Pupici pentru Varta
!
ailed_dota spune:
strumph, tare cu speed-ticket-ul
idei: mazare cu pui, ciulama, varza calita, ciorba de pui, de vacutza,fasole batuta, chiftele, ardei/ dovlecei umplut, ficatei cu usturoi,
ailed_dota spune:
strumph, episodul 2: piftie, drob/rulada de carne cu ou,plachie de peste, saramura de pui, bulz, mai vrei?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
ce faceti fetele?
am intrat repede sa vad ce faceti. azi iar am umblat, am fost de mi-am luat si analize ca tot este progtramul ala gratuit cu medicul de familie si de ce sa nu profit am fost si la mici cumparaturi si la socrii ca au taiat porcul si am mancat de-am cazut sub masa pomana porcului.
inainte sa citesc va rog sa ma sfatuiti cu ceva. vreau sa iau o cutie de lapte praf sa ii dea mama Anastasiei de Craciun si Revelion cand plecam noi. laptele meu din congelator am observat ca nu-i place, nu stiu de ce...o fi naspa cand se dezgheata, o fi apos de la gheata , o fi cumva? ....nu stiu ce are ca nu-l bea. asa ca vreau sa iau lapte praf ca asta sigur il bea, zic si eu....ca trebuie sa pape lapte si ea, musai.
madutza superrrr ca ti-ai luat masina de spalat vase. si eu imi iau dar nu acum, in ian sau februarie. i-am zis sotului si mi-a zis ca pot sa-mi iau si robot de facut mancare daca vreau
numai ca nu exista, cred ca de aia mi-a zis sa-mi iau
s-o folosesti sanatoasa si cred ca o sa fie super cu ea, scutesti atat timp. abia astept sa-mi iau si eu.
scrish saracutul Luca, cred ca mai tare s-a aperiat de cazatura in nasuc. o sa tot fie cazaturi de acum, n-avem ce face.
aaa...ca mi-am amintit....stiti ce a facut Anastasia azi dimineata la 6? a facut caca, am merg si-am spalat-o si am lasat-o putin pe pat in prosop ca de obicei sta cumintica asa, si am mers dincolo sa iau un body ca asta era cu caca
cand ma intorc, Anastasia era pe jos, in curuletul gol, mergea in 4 labute, cu prosopul taras dupa ea....de cazut n-a cazut ca auzeam si mai si plangea daca, cadea....deci , s-a dat jos din patcu funduletul inainte apoi s-a lasat de tot, cum am vazut ca vroia sa faca in sufragerie cand stateam cu ea. deci mai nou se da si jos din pat
mandreeac ce retete..... nu stiam ca esti asa priceputa la bucatarie
esti o adevarat bucatareasa
ally trebuie sa incepi sa faci abdomene si sa-ti intre in reflex. ca un tabiet asa sa fie sa nu poti dormi fara abdomene. este greu sa te apuci, asa-i, cateodata n-ai chef, ba ti-e lene...stiu, dar trebuie sa te mobilizezi cumva
un si pentru Edy alias Duracell
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)