Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

strumph, tare cu speed-ticket-ul
idei: mazare cu pui, ciulama, varza calita, ciorba de pui, de vacutza,fasole batuta, chiftele, ardei/ dovlecei umplut, ficatei cu usturoi,

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

pai da ca eu i-am spus sa o lase mai incet ca in cartier la noi viteza maxima e 20 mile pe ora si daca nu isi ia speed ticket strazile sunt sens unic si e cartier de case si mai linistit, are si benzi de alea scoase in relief, cum naiba le-o spune ca am uitat, de alea sa nu bagi viteza si-s dese in 50 in 50 m , sau chiar si mai putin ...mai e si scoala la capatul strazii si sunt semne peste tot ca sa o lasi moale , deci si piscoata tre` sa respecte regulile, nu ?

merci de idei, fasole batuta am sa fac, voiam sa despart in 2 fasolele de le-am facut deunazi si juma sa fac cu carnati si juma batuta dar aveam mai multi carnati si am facut tot asa, data viitoare batuta dar la cat de imbalonata am fost, nu prea curand chiftelutele ii plac si ii fac , de vreo 2-3 sapt nu i-am mai facut ca vad ca ma toaca la melodie ca ii place musacaua cu carne de porc si i-am tot facut la foc continuu , deh i s-a pus pata la om, ce sa ii fac ? mie prajelile nu-mi pica bine la ficat si de asta incerc sa evit prajeala si carnea de porc, dar la barbat tre` sa ii fac ca el mananca, nu e cu silueta ca mine ... ciulamaua aia de pui suna bine , ficateii nu ii plac de nici o culoare, eu mor mancand la ei, el sa nu ii vada... varza la fel nu prea serveste, decat la sarmale.... mazare cu carne de pui/porc ar fi ideal pentru el am s aii fac ca ii place tare, si uitasem de asta, anul trecut cand eram gravi tin minte ca ii faceam o gramada de mazare cu carne de porc si manca mereu cu o poftaaa ... hai mai astept idei daca-ti mai vine inspiratia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza superrrr ca ti-ai luat masina de spalat vase. si eu imi iau dar nu acum, in ian sau februarie. i-am zis sotului si mi-a zis ca pot sa-mi iau si robot de facut mancare daca vreau numai ca nu exista, cred ca de aia mi-a zis sa-mi iau s-o folosesti sanatoasa si cred ca o sa fie super cu ea, scutesti atat timp. abia astept sa-mi iau si eu.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

lasa-ma sa rad te rog frumos nu spuneai tu sus si tare ca nu-ti trebe ? acum ce te-a apucat ? vrei sa fii si tu o lady cu manichiura intacta ? glumesc sa stii, poti sa iti iei si robot de facut mancare, bine a mai spus sotul dar sa stii ca tare buna mai e, mai ales cand faci multa mancare si/sau ai musafiri, e mana cereasca sa stii... gatesti mai cu pofta cand stii ca nu tre` sa stai o ora la bucatarie dupa sa mai freci si la oale si tigai

uff ti-as mai scrie dar imi vine un parfum din directia patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxi, ai mare dreptate cu aceste nesuferite abdomene...sa ma certi de acum in colo ca vad ca nu merge cu vorba buna. Noi folosim Nidina 2 de la Nestlle iar in tara am impresia ca se numeste Nan 2...tot de la Nestlle.

Cami, iti raspund cu intarziere la intrebarea legata de scaunul auto. Noi avem scaunul de la Chicco si modelul se numeste Key 1 x-plus. Suntem foarte multumiti de el...nu a ripostat niciodata Eduard in el...sta foarte confortabil in el.Nu stiu sa atasez aici sa vezi ce caracteristici are dar poate da.i tu cautare pe google si gaseti. Am dat pe el 160 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

yvy si ai mei la fel fac cu Anastasia, o tin in brate toata ziua. dar eu ii las ca abia asteapta s-o vada si sa se joace cu ea. la socrii nu prea sta ca nu prea-i vede si nu-i cunoaste. chiar pune buzica la ei

alexina cred ca bebeii nostrii fac cu randul greva foamei stai sa vedem care urmeaza dupa

strumphitza m-au apucat nervii, de aia vreau. pai m-am saturat ca toata ziua sa mancam si sa spal vase. eu i-am propus sotului sa nu mai mancam ce atata mancare.... asa ca m-am hotarat, vreau masina sa nu mai pierd vremea prin bucatarie cand pot face altceva. si cum voi ati laudat-o atata....prietenii mei care au, v-am zis ce ziceau de masina... dar unul n-a fost sa zica ca vai ce buna este. eu sigur o sa zic ca este super sau mai stii parca vad ca mi se face dor de spalat vasele cu mana

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

gata schimbat una piscoata cacacita, acum sa schimb si un capitol plin , da nu de kk

revin cu noul capitol, roxy ai grija da ? vezi sa nu scrii romane , pastreaza-le pentru noul capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

azi absenta...iar imi e rau toata noapte si toata ziua m-a durut groaznic capul..nu m-am ridicat din pat..noroc ca a putut sotul sa stea cu copii. Chiar ma sperie durerea asta mai ales ca altceva nu am..nu febra, nu durere de gat, nu nas infundat...nu stiu ce e..si nici nu mai pot ajunge acum la dr. Ma durea capul si cand il miscam si cand stateam nemiscata, si cand miscam ochii in cap Am fost treaza vre-o 2 ore la pranz..in rest am dormit..si tot imi e somn...
Macar copii sunt bine amnadoi

strumph, maine e serbarea lui Cristi la gradi, la ora 17, apoi intra in vacanta.

va pup, am intrat pt ca stiam ca sigur ma treceti absenta si am venit sa motivez.
poate maine dimineata voi fi mai bine...

Mergi la inceput

Capitol nou aici!

Mergi la inceput