Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Foarte frumos numele! Abia asteptam si noi poze cu micuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

neataaaaa!!!

a nascut finuta mea o fetita de 3600 si 51,5cm sunt super fericita, am primit si o poza cu ea si ma uitam la ochisorii lipiti, sudati si mi-am adus aminte de luca, cat era de mic of doamne ce repede trece timpul.... de abia astept sa mergem la spital sa ii vedem, am vorbit cu tata sa vina pe la 2 sa stea cu luca sa nu il luam si pe el, nu mai am rabdare!!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

...nu a vrut decat 4 lingurite de fructe maimuta mea ,...ahh cateodata imi vine sa ii bag lingurita pe gat dar o las in pace, am luat-o si am adus-o si pus-o sus in patut sa se joace, a inceput a marai ca vrea jos sa scormone, am pus-o pe jos si si-a gasit de treaba pe rafturi le trage si le scoate pe toate, pampersi, servetele, creme, cutii si cutiute... am sa o mai incerc in 5 min sa vedem daca nu o sa vrea fructe, mi-am promis ca nu o pun la san sa doarma pana nu mai papa inca jumate macar cat mai este in paharel fructe nu, supa nu... biscuiti nu, rondele cereale expanmdate nu... nici nu se atinge de el, nu se uita la ele decat sa le analizeze, nu ti le-ar baga in gura doamne fereste, numa le trece dintr-o mana in alta, eu asa copchil nu am mai vazut, alte prostii si porcarii duce repede la gura si linge si molfaie, biscuitii de bb si cerealele nu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

...nu a vrut decat 4 lingurite de fructe maimuta mea ,...ahh cateodata imi vine sa ii bag lingurita pe gat dar o las in pace, am luat-o si am adus-o si pus-o sus in patut sa se joace, a inceput a marai ca vrea jos sa scormone, am pus-o pe jos si si-a gasit de treaba pe rafturi le trage si le scoate pe toate, pampersi, servetele, creme, cutii si cutiute... am sa o mai incerc in 5 min sa vedem daca nu o sa vrea fructe, mi-am promis ca nu o pun la san sa doarma pana nu mai papa inca jumate macar cat mai este in paharel fructe nu, supa nu... biscuiti nu, rondele cereale expanmdate nu... nici nu se atinge de el, nu se uita la ele decat sa le analizeze, nu ti le-ar baga in gura doamne fereste, numa le trece dintr-o mana in alta, eu asa copchil nu am mai vazut, alte prostii si porcarii duce repede la gura si linge si molfaie, biscuitii de bb si cerealele nu

lasa ca o sa pape... gandeste-te ca andra a inceput sa pape ca lumea luna trecuta, pana atunci se prostea, dar noi am inceput diversificarea in august...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alexina..multumesc de incurajari!!!Va spun eu mai pe seara cum a iesit!!!

Scrish,sa iti traiasca finuta si sa va bucurati de ea.Are un nume tare frumos,imi place la nebunie Mara!!

Miki...la celelalte 2 foi am mai pus cate o lingurita de faina in plus si am respectat diametrul..Recunoasc ca aveam forma de tort de 26 cm si mi-am zis ca 2 cm nu se observa,dar se observa...Asa ca am pus in aceeasi forma dar nu pana la margini.Prima foaie am copt-o la 150 grade si nu s-a copt,asa ca am mai bagat-o la 175 cateva minute.Celelalte la 175 s-au facut ok!!
Acum sa vad cu cremele..dar asta dupa-amiaza caci acum doarme David iarasi si vreau apoi sa il scot afara!!Dupa-amiaza merg la pensat+curatat ten..si uite asa ma apuca noaptea..

Strumf..poate ca zici bine tu sa sterg programul si sa il reinstalez..Cine stie,poate functioneaza..Hai ca diseara asta voi face!!Acum nu am timp!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Delia, zilele astea nu am citit tot cap-coada si nu am vazut ca ti-a raspuns Micki la intrebarea legata de caramelul de pe cozonac.
Strumpitz, nu am facut inca poze la bradut...urmeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

pupic fetele care s au gandit la mine/noi!!

Lulu a fost la gradi astazi program scurt a luat si masa de pranz acolo si apoi l am luat la nani acasa unde a picat frant!!

felicitari cris pt finuta!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heelloo

pupic fetele care s au gandit la mine/noi!!

Lulu a fost la gradi astazi program scurt a luat si masa de pranz acolo si apoi l am luat la nani acasa unde a picat frant!!

felicitari cris pt finuta!!

CE TARE!
chiar ma gandeam la tine acum cand papa Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am fost si am probat acest model de carucior http://www.magazinonlinecopii.ro/13-ani-dhscarucior-xv-p-701.html este super ok, usor , se pliaza f bine, ocupa [utin spatiu....ce m a derutat insa este ca nu are bara in fata (stiu ca sunt ffff multe modele sport fara aceea bara)....oare sta L doar in centuri???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Buna fetele,

tot incerc sa tin pasul cu voi si nu reusesc. Asa ca din capitolul asta am sarit de la pagina 6 tocmai la sfarsit ca sa pot sa va mai si scriu cate ceva.

Din ce am mai citit, m-a luat si pe mine nostalgia legata de trimiterea/primirea scrisorilor, a vederilor, a felicitarilor. Am tot cautat sa vad daca pot gasi undeva adresele voastre, dar nu am gasit nicaieri. Madutza, tu de unde ai luat adresa Strumphitzei?

Pe mine cred ca ma incearca o paranoia (sper de fapt sa fie doar paranoia). Pitica mea nu merge inca de-a busilea, astazi am observat ca se taraste sprijinindu-se pe coate si tragandu-si picioarele. Se ridica in fund singurica de ceva timp, dar nici gand de mers in picioare. Ce m-a speriat, a fost ca de cateva ori cand am pus-o sa stea in picioare, sustinuta de catre mine, a inceput sa urle. Oare sa o doara ceva pe la picioruse?

Abia astept sa ajung saptamana viitoare la dr. si sa vad ce mai zice despre ea. Ar trebui sa ii facem si o ecografie transfontanelara (la 2 luni ni s-a spus ca are fontanela cam mica), dar stam cam prost cu banii. Mie mi se pare ca nu s-a inchis inca fontanela si mai are cateva zile si face 9 luni (eu stiam ca este ok sa se inchida intre 9 si 18 luni). Eu de la 2 luni i-am dat 1 picatura de Vigantol la 2 zile iar asta vara ma ascundeam de soare ca hotii de politie.

Strumph, nu pot sa zic ca ma plang de cum papa Diana, dar sa stii ca nici noi nu papam inca cate 2 feluri la o masa si nici ea nu prea baga in gurita mancarea. Prefera ciorapii, hainutele, ce mai gaseste pe jos, degetelele... O las atunci cand mananca sa isi mai bage degetelele in bolul cu mancare in speranta ca va duce la gura, dar ea prefera sa analizeze cu foarte mare atentie ce are pe manuta (framanta mancarea in palma si se uita la rezultat).

Era sa uit:

Andra Simona de Ailed_dota
Tea Maria de AlexinaA

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput