Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
irinuca ce bine aratiiiiiiiiiii
esti super slaba si bebelina ce seamana cu tati a ei
iar spiridusul lui Mos Craciun e superbbbbb
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
, de care vreti, capuccino,nesquick, espresso,la ibric!
Happy ne gandim la voi si la Andrei
dinora si pt voi un gand bun!
yvy, ti-am admirat minunea...,
mada chiar ca parca -s gemeni
cami, pai daca stiam, deschideam mess-ul... ca Andra nu s-a trezit decat de 10 ori si am visat-o zicand ca s-a saturat sa o doara cand ii cresc dintii
yasmy, spor!ma uit si eu dupa cioco aia de care spui!
scrish ce dulce eeee Luca! si tu!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Neataaaaaaaa!!!Poftiti la cafeluta!
Offf mi-am clatit ochii de dimineata cu foto noi superbe, ....scrish, madutza...SUPERBE COLAJELE!!!, miki, irinuca, ....superbi, ce mai!!!
Ioana este ok, in afara de acel episod cu 38.cu 1 max nu s-a mai intamplat nimic special. Nici un dinte!
Special a fost aseara cind deja aea o pereche de finuti invitati (fina graviduta in 7 luni) si hocus-pocus ne-am, trezit cu finii si finuta mica de la Constanta
...ei ne sunase, dar cum noi am renuntat la tel si nr vechi....inca le asteptam pe cele noi, greu am fost de gasit
, dar surpriza a fost si mai faina!
Revin!!!
madutza_bra spune:
Neata!...daca pot spune asa...
dupa plimbarea de ieri din parc la luminite fata mea a facut temp peste nopate 39.2..parca atat a avut si cristi sapt trecuta...s-a trezit de muulte ori..nu a putut sa adoarma deloc bine, nici la mine in brate nu isi gasea mereu pozitie de somn...cred ca eu am dormit vre-o 2 ore adunate
Acum doarme, i-a mai scazut temp dar tb sa o tresesc acum sa-i dau Nurofen..off ma simt asa incapabila copiii mei de 2 luni sunt in continuu raciti si in continuu tb sa bag nurofen in ei
cristi a plecat de dimineata la gradi, el nu are nimic.
merg sa trezesc fata si revin...
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Neata!...daca pot spune asa... dupa plimbarea de ieri din parc la luminite fata mea a facut temp peste nopate ![]() ![]() ![]() ![]() Acum doarme, i-a mai scazut temp dar tb sa o tresesc acum sa-i dau Nurofen..off ma simt asa incapabila ![]() ![]() cristi a plecat de dimineata la gradi, el nu are nimic. merg sa trezesc fata si revin... Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
daca ai sti ce bine te inteleg
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mie mi-a stricat ziua de dimineata doamna lui vlad, l-am dus dimineata in sfarsit la gradi si s-a luat de mine ca tuseste..asta dup[a o saptamana de stat acasa degeaba, ca practic n-a avut nimic copilul, dar eu am zis sa-l tin sa fiu sigura
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](bang.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
Neatza!
Am avut si noi prima trezire in care Luiza s-a ridicat sa inceapa sa misune prin pat la 5 dimineata. Noroc ca a inceput sa comenteze, ca am auzit-o si am mufat-o si am reusit sa o adorm...
Ce rau mi-a parut de Robert ca a trebuit sa-l trezesc sa mearga la gradinita. Insa mai merge doar saptamana asta, si apoi vacanta pana pe 9 ianuarie.
Azi trebuie sa ies sa imi ridic cardul nou, ca mi-a expirat si sa merg sa-i caut Luizei un glob de sticla sa il personalizez. Sa aiba si ea globul ei cu Primul Craciun.
Dinora, din pacate nici pe romtelecom nu poti suna... Insa din afara se poate plati prin paypal sau donezi in contul tatalui lui Bibi. Vezi la mine la semnatura linkul catre blogul si tot acolo sunt si conturile. Asta daca vrei.
.
Multa sanatate lui Julius si sper sa functioneze cremele alea si sa ii treaca.
ailed, bravo Dodo.
madutza bine ca ai reusit. wow si ce bine semanau asa mici... eu ziceam de ai mei ca seamana, dar la tine seamana si mai si. Eu i-am imbracat la un moment dat si identic
. Cred ca l-a tine chiar nu se puteau deosebi, care e Cristi si care e Cata.
Offf, acum am citit de Catalina. Poate vrea un pic de apa, daca a avut temperatura noaptea. Oricum sa incerci sa-i dai un pic de laptic, ca nu e prea bun nurofenul pe stomacul gol. Si stiu cum e, cand o iau pe rand copii...
moulinetta sanatate maxima si tie si Mariei. Pupici fetitei gimnaste. Sa o urmaresti sa nu vomite, sa fie mai somnolenta... Gel de arnica ti-ai luat pentru cucuie? Eu l-am folosit cu succes la cel mare. Asta mica, de doua ori a cazut din pat, de doua ori si-a julit nasul.
Trimit si revin... ca s-a trezit mandra si doreste laptic.
![](al9leacer.gif)
![](cubebe.gif)
![](cavaler.gif)
![](zana.gif)
Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare