Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
da, delia, imi era asa mila de ea azi-noapte. Pe la 1-2 dupa ce i-am luat temp a mai facut si kk, cand se mai linistise putin..si iar da-i schimb-o, suceste-o, iar agitatie. la 4 i-am pus supozitorul cand dormea, am prins-o cu funduletul in sus, a crancit putin si s-a culcat la loc. La 5 s-a trezit din nou dar de data asta l-am trimis pe sot la ea, ca nu mai rezistam. A reusit sa o adoarma in brate si s-au culcat amndoi in patul mare din camera catalinei. Ne-am trezit apoi la 7 si 15 sa-l pregatim pe cristi. Cred ca in astea 2 luni am imbatanit 2 ani...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
miki, noi azi nici n-am avut aviz ca am uitat sa sun pedriatra vineri, si l-a dus barbata-miu asa. Habat nu avea asitenta ca a lipsit o sapt..a intrebat daca a mai facut febra si atat...
alehiam, da, am vazut poza voastra in hainute identice, super tare Cata a papat doar putin, putin laptic. Daca ar fi putut sa respire mai bine ar fi mancat mai mult, dar se impungea in mine sa o pun jos sa doarma in continuare.
Ne-a dat de la gradi o poezie de 4 strofe sa o invete cristi...cred ca a vrut sa faca misto de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
miki, nu te mai necaji, ca asa fac. Pai eu ar insemna sa nu-l fi trimis de 1 luna la gradinita ca tuseste macar 1 data pe zi. insa, daca vad ca ai cum sa-l tii acasa comenteaza, ca le convine sa aiba mai putini copii pe cap.
![](al9leacer.gif)
![](cubebe.gif)
![](cavaler.gif)
![](zana.gif)
Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
miki, mada....regret sa aud astfel de vesti
Mada, ai stat mult cu Catalina afara? seara? sau cum? nici nu mai stiu cum si cind sa o scot afara si eu pe I...ba cald, ba frig....ba are temp, ba nu are..ba dintii, o fi gitu? Offffffffff
Hai, sanatate multa!
ailed mami!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
alehiam incerc sa fac si eu un colaj.Am ''furat'' informatia
scrishimi place maxim calitatea foto. Ce aparat aveti???
Un link cu un model profi poti sa atasezi? Parca am inteles ca e pasiunea sotului?
Multam anticipat!
off topic: centrala pe lemne, peleti sau gaz? ce recomandati?
madutza_bra spune:
catank, am stat 2 ore in parc..nu era f frig...a fost imbracata bine, a si dormit cu gurita inchisa ca am fost atenta special la asta, a avut si paturica peste...si nu eram singura cu caruciorul cu copil mic..era plin de carucioare...oricum a fost aglomeratie mare..am sa pun si cateva poze de aseara.
La centrala nu stiu ce sa te sfatuiesc...noi avem pe gaz si mama pe lemne..pe noi ne costa mai putin lunar dar avem si casa mai bine izolata...
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota mada si o formula la fizica, nu? ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
am grasit eu...4 versuri...de la oboseala..dar tot aia e...Cristi abia a inceput sa spuna cuvinte..nici vorba sa spuna propozitii..
poezia e asta:
Veselia e mare
Pentru noi cei mici
Ce alearga pe strada
Ca niste voinici.
mi se pare oricum intortocheata pt 3 ani...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/millie/millie.jpg)
millie spune:
Neata
Am simtit miros de cafea ,multumim Delia,Cantank.la mine sint racite amandoua fetele ,al naibi raceli se tin ca scaiul de noi de cand a dat frigul nu mai sintem bine deloc .Cea mica e foarte infundata ,o curat si in 5 minute nasucul e plin si abia poate respira ,noaptea e un chin. Mi-e asa mila de ea ,toata ziua e maraita si strig ma-ma-ma cu o voce plansa.Cea mare mi-a tusit f urat,astazi parca e mai bine ,uff mi-e groaza cand raceste ,e asa sensibila,deja am fost de 2 ori cu ea internata in spital.Am vazut multe retete interesante pt.sarbatori,cozonacii mi-au facut cu ochiul dar anul asta nu o sa mai fac eu cozonac,am dat deja comanda la o patiserie unde-i ai fac ff.buni ,in schimb ma bate gandul sa incerc fursecurile.Delia felicitari pt.reusita fetei.Merg si eu sa vad pozee![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)