Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dar ciocolata milka cu biscuiti oreo si lapte, editie limitata, ati incercat-o??? nu te mai poti opri din mancat din ea am primit astazi 2 buc si am dat gata azi 1 tabla jumatate...cealalta jumatate a apucat sa pape si fii;mea delicioasaaa...

irinuca multumim.
delia felicitari andrei.
moulinet poop sa treaca buba mariei si raceala.

am facut azi o combinatie intre o perdea avuta (crem, am facut din ea 2 buc) si draperiile cumparate si uite asa mai economisesc bani de la 2 peerdele . am facut si o poza. cand reusesc va arat.
miercuri-joi acum cadourile de Craciun de la socrela

va pupic!!
maine nu ne vom auzi pana spre dupa masa....umblam dupa canapea si sa comandam ceva accesori pt mobila de bucatarie. L sta cu tanti la ea acasa de data aceasta. osa fie incantat fiu'miu...loc nou...dulapuri noi o sa aibe ceva treaba

aaaaaaaa am facut bradul in aceasta seara....L la examinat linistit....apoi a lins cateva globuri....a ros becurile de la instalatie si atata tot.
si ultima noutate care o face: cand vrea sa iti arate ceva...arata cu capul in aceea parte..si zice: eeee...eteee....eeee..aaaii..adeee.... te provoaca sa il insotesti.....a fost asa comic in aceasta seara cand vroia sa o cheme pe nasa sa sa vada un mos cu luminite care urca pe o scara

va pupacesc pe toate si pe toti bebeii!!

bye!!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna seara si de la noi!

am avut o zi tare ocupata, am terminat curatenia generala, am facut si bradul, am facut si de mancare...suntem rupti amandoi luca doarme de muuuuulta vreme

a fost delir total azi cu bradul, doar pe langa el vroia sa stea se mai si supara pe bradut ca intepa cand il atingea dar pe urma iar ii radea....asa am tinut-o toata dupamasa am pus si cateva poze proaspete

e minunat ca vine craciunul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Dinora sper sa gaseasca doctorii solutia la dermatita lui Julius

Happy trebuie sa fie bine si sa se gaseasca tratamentul eficient pt A

am donat si eu pt bibi

Catank nu a aparut inca dintisorul?

Yasmi cred ca esti tare fericita cand vezi cum se apropie ziua cand va fi gata casuta

fetele vad ca va pregatiti intens pentru Craciun...liste cu retete de prajiuri, cozonaci.. va admir pe toate cum va gasiti timp pt copii, gatit, curatenie, sot

Mergi la inceput

Yasmi felicitari lui Lucas pentru eeeee...e mare vorbaret; Maria daca vrea ceva face mmmmmmmm cu gurita inchisa si se uita cand la noi cand la ceea ce vrea, nu arata cu degetul inca

Scris sunteti 2 frumosi iar bradul este de nota 10

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alehiam, m-am incurcat habar n-am ce inseamna sa faci crop la poza cu microsoft manager Am copiat colajul inj paint, l-am salvat intr-un fisier dar imi apar in partea de sus niste butoane printate...Help!
Edit: m-a lumninat sotul . Credeam ca-s mai desteapta si pot citi
Am reusit

yasmi, scrish sa va bucurati de braduti, merg acum sa vad pozici.

Yasmi, spor maine la cumparaturi

moulineta, imi pare rau ca e pitic racita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

moulineta, mada

fug si eu la somn ca mor nu alta! noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

scrish, f frumos bradul, dar cea mai tare mi se pare poza cu Luca in blugi si descult
Somn usor!

Mergi la inceput

fetele, sunt suuuuuper incantata de colajele mele
va pun si voua ce am facut de cand aveau copii 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele

va scriu iar intr-o pauza de somn pt biberon

scrish minunat bradul si luca un scump si jumatate
ce a ras el la sedinta foto mai mare placerea
super livingul super totul