Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Fetelor, cum pot trimite sms din Germania pentru Bibi? Va scriu mai multe, daca ma lasa J.

Doua cuvinte inca.....Strumpf & Viss, ma bucur enorm sa va citesc !!!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Dinora, din pacate nu se poate trimite sms din afara tarii. Insa poti sa-i rogi pe ai tai sa faca asta.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

alehiam nu am pe nimeni in Ro din pacate.

Un pic despre noi. Am venit pe citeva ore acasa, azi fiind duminica. Vineri ne-au primit la spital si am inceput tratament. De trei ori pe zi e cremuit Julius cap-picioare, altceva nimic. Nu ca as fi dezamagita...chiar ma bucur ca nu-i face nimic care l-ar face sa sufere, sper doar sa avem rezultate! Clinica e super....nu e clinica de copii, de aia, scutece, camera de joaca pt ei, jucarii nu au, in rest avem de toate. Camera cu baie + WC doar pentru noi, pt Julius patut fain, scaunel pentru masa, mincarica buna...am fi fost multumiti shi cu mai putin, doar sa avem rezultate!

Merci pentru toate fetele care s-au gindit la noi!

Vad ca scrieti retete de craciun....mmmm...scrieti-scrieti, voi recupera eu shi poate ma inspir de la voi, caci anul asta is cam pe linga vis-a-vis de meniu.

Va pup shi doresc o seara linishtita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele!
Andra sta in picioare singura cate 20 de secunde..fara sprijin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

fetele!
Andra sta in picioare singura cate 20 de secunde..fara sprijin!

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

wow, supeeer !!!

Mergi la inceput

Alehiam, multumesc mult, incerc acum sa fac colajele

dinora, ma bucur ca merge totul bine, asteptam rezultatele cele bune
De donat din afara tarii poti dona sunand la cateva numere de telefon (cred ca se poate suna si din afara).
0900900303(3 euro), 0900900305(5 euro), 0900900301 (10 euro). Numerele apar in filmulet.

Mergi la inceput

happi, am trimis PM. Sper ca ati ajuns cu bine sa v-ati cazat ok la clinica. Asteptam cand poti sa ne dai vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Buna fetelor!
Am trecut pe aici doar sa va salut!
Si sa va felicit pentru progresele puiutilor: Lucas de Yasmi, Andra de Delia, dar si Andra de Miki, parca am citit ceva pe acolo, nu? Si Cata de Madutza!

Ma bucur ca forumul a devenit iar un loc pasnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Buna seara,

intru si eu sa va salut; am niste zile mai proaste...am reusit si i-am dat Mariei raceala de la mine...e cu muci, maraita, e groaznic cand trebuie sa ii aspir din nasuc, nici nu mai vrea sa stea intinsa in pat, plange cand ma apropii cu ea de dormitor; febra nu a facut, doar subfebrilitati ..a transpirat si a trecut; de adormit adoarme acum doar in brate sau cu titi in gurita;
iar azi a cazut din pat urat de tot cu mine langa ea stie care sunt marginile patului si nu trece de margini dar a facut o tumba si direct in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

salutare fetele!
Eu iar ma lupt cu Andra sa doarma
dinora sanatate!
Happy ne gandim la voi!
mada
moulineta, a mea nu stie marginile patului s-ar arnuca in cap
irinuk, acum ca e pasnic, intra si tu mai des

Mergi la inceput