Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Multumesc pentru urari!

La multi ani! Alina.n

Pitica ieri noapte a tinut sa imi ureze "La multi ani!" aproape din ora in ora. Am impresia ca ne mai da un dintisor, dar nu imi dau seama care. La cei de sus nu ma lasa sa ma uit de nici o culoare.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Mad o iei pe urmele strumfului cu km de mesaj??? super...mie imi place sa citesc astfel de mesaje ai doi copilasi minunati!!! L se intelege bine cu oricine, este ff sociabil si sta si cu persoane straine care le vede pt prima data. ce costumase ai vazut pt bebei de mos in auchan?? la ce pret erau?? oare se gasesc in toate auchan-urile din tara?? eu inca nu am gasit nimic potrivit

catank cat timp a trecut de cand tot revine febra Ioanei?? este delicioasa ioana!!!

ally, scump-scump edutu!!!

lalely, sa folositi sanatosi noile achizitii.

noi azi am dormit toti ca valizele-n gara pana la ora 10!!! toti 4 acum ma doare capul L isi face somnul de amiaza si I sare peste ca e "mare" deja

miki, offf iarasi te ia raceala??? multa sanatate! eu am o tusa de vreo 2 sapt cred ca ar trebui sa imi fac un exudat.

strunf, cum mai papa acum piscotica??? nu stiu exact cand ne mutam...cand termina cei cu gazul si apa...ma gandesc ca mai dureaza vreo 2-3 sapt. oricum nu e graba. as fi preferat pe la mijl lui ianuarie sa fie si mami venita sa ma ajute. sa ne spui ce este in cutia-surpriza

delia, L si-a papat azi ciorbica asa cum era cu toate taiate cuburi pooop micuta papaicioasa de banane

mada, pooop cata sa treaca buzita!! poze noi cu copilasii nu mai pui??? miki si tu la fel!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

nimeni??? hmm...cand am si eu timp..vb singurica

deci ce meniu ati ales pt Craciun?? eu sigur voi face ceva traditional: o ciorbica de porc acrita cu bors, friptura+ carnati proaspeti la ceaun, as face oua umplute ca nu am mancat de mult sau o salata de beof. sarmalute o voi ruga pe prietena mea sa imi faca (eu doar sa le fiert) ca ea le face demential de bune... , cozonac voi da comanda la laboratorul din zona (il face superrr bun), tre sa ajung sa dau comanda. altceva nu mai stiu...tre sa mai imi "rascolesc" putin poftele

Mergi la inceput

am plecat la cofetarie sa iau prajoi ca dupa masa am musafiri....sper sa mai ajung cu ele pana dupa masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu sunt prin zona
da am ceva de lucru
abia am adormit pe antonia
si s-a trezit petra
sa vad cum pot lucraq cu ea
ca a devenit cam tipatoare in ultima vreme
offffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Strumph, nici eu nu as cauta cadoul. As lasa sa fie surpriza de Craciun Cristi e bine, continua cu tratam pt bronsita, Cata mai e doar cu muci, acum s-a trezit si defileaza pe aici in noua fusitta cumparata de mine ieri . Tu ce i-ai luat lui Nick de Craciun?

yasmi, poze nu mai am cu copii, Mai fac si pun. Tu cand ne mai pui cu ei amandoi?

cami, spor la treaba!

Mergi la inceput

mada nici eu nu mai am facute poze la amandoi impreuna...de fapt nici separat. i-am facut lui lucas vreo 2 asa instantanee cu noua tunsoare dar nu sunt prea clare....

diseara facem bradul!!!! sunt curioasa...o sa fiu gardian pe langa el sau nu??!!??....la I nu am avut probleme, se uita, mangaia un glob si pleca... vedem...

cris si voi parca faceati azi bradul, , nu??? cum a reactionat L??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Fetele, daca puteti ajuta...
http://observator.a1.ro/campanii-observator/VREAU-SA-AJUT-O-sansa-pentru-Bibi_50633.html

eu am trimis SMS, cazul este si la noi pe DC

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Si eu am trimis si mi- a venit mesaj de confirmare de la Fundatia Mereu Aproape!
Sa dea bunul Dumnezeu sa se stranga banii!

Noi suntem in aeroport, mai avem o ora pana pleaca avionul iar zborul este de 2 ore.
Andrei e obosit tare dar nu a vrut deloc sa doarma. Poate va dormi in avion. Sper.
Mada, sa imi dai si mie un Pm te rog mult, cu detalii de unde ai cumparat fotoliul de burete. Are si Andrei unul acasa in Is, dar tare s- ar bucura daca ar avea si aici la buni. Am vrut demult sa te intreb de el.

Va multumim din suflet ca va ganditi la noi!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Lalely mi-am adus aminte ca intrebai de incaltat copii in casa. Daca tii neaparat sa-l incalti, niste incaltari cu talpa subtire au tikki shoe (tikki.ro). Si pe astia i-am pierdut la baby expo . Cu imbracamintea conteaza mult si de conformatia copilului si de unde le cumperi. Lui Robert, de exemplu trebuia sa-i iau mereu pantalonii mai mici decat varsta lui.

Catank Chiar ca a papat binisor. Tin pumnii sa fie agitatia si starea asta de la dintoci. Oricum, cred ca daca ar fi altceva ai simtii tu.

Madutza sigur ca te invat. Mai ales ca ce am in folder sunt varianta super simpla. Nu e nevoie de adobe sau altceva de genul asta. Folosesc ca si program smilebox (http://www.smilebox.com/baby.html). Dupa ce ma joc sa aranjez pozele sa-mi placa, dau un print screen la preview, apoi paste in paint (din bara de start/programe/accessories) si save. Iar apoi crop la poza cu un microsoft manager. Cand inca mai tinea calculatorul la astea foloseam photoshop . Sper ca ai inteles. Oricum, baza e programul smilebox.

Bentite late am vazut la Candy Kid - o firma Bombonici din Chisinau (http://www.bombonici.md/products/view/140) in Militari shopping. Insa mi se par cam scumpute (30 lei). Sau tot pe breslo Tarra Accesorries: http://www.breslo.ro/Product/Bentite-late-diferite-modele-si-culori_459549 / http://www.breslo.ro/Product/Bentita-Roses_417178

Multumesc pentru parola.

strumphita, eu as astepta pana de craciun si nu as cauta cadoul.. Chiar daca as muri de curiozitate sa aflu ce este, dar imi place asa mult sa descopar surpriza dintr-un cadouuu...

miki, nu am mai ajuns la babyexpo. Un pic imi pare rau, dar asta e. Eu locuiesc in Militari. M-am uitat si eu pe cautbona si am mai intrebat bone din zona, colege etc. Caut, ca pana la 1 an jumate cand ar primi-o la gradinita la Robert sunt descoperita. iar cu tortul... Tocmai asta cautam unul fara ciocolata, ca nu stiu cu cine seamana, dar lui nu-i place ciocolata. Inca .
Bentitele le am si de la Lilutesa, si de la Tarra Accesories (e si ea pe breslo), si dintr-un magazin din rasnov, etc. Sunt un pic cam bolnava cu cumparatul de bentite, palariute, caciulite cat mai feminine. Numai ca mandra mea deja a inceput sa protesteze si orice ii pun cap, se scoate cu gratie in secunda 2 .

yasmi nu stiu despre carucior ce sa-ti zic. Si eu astept ideei ca m-am saturat de tanc . Costumele le-am vazut ieri in Auchan Militari. Posibil sa fie in toate magazinele. Mie mi-au placut ca si calitate si pręt. Dar nu mai stiu cat erau . Oricum pana in 50 lei. Erau din polar insa, nu din catifea si aveau un mosulet pe bluzita. Iar cu luatul pe urmele lui strumph… Eeee, azi am avut timp, ca au dormit copii si am putut sa ma dau linistita pe forum . Oricum strumphitza e strumphita si nimeni o poate inlocui.

Aaaa, cu meniul de Craciun nu prea pot sa te ajut.... Noi o sa mergem la socrii si asa ca cred ca doar niste biscuiti, turta dulce sa mai fac si eu. In rest, ce o face socrela

lparpala La multi si fericiti ani, cu o mica intarziere.

Multumesc mult de aprecieriile la adresa copiilor mei. Din ce am vazut pe contul de picasa, toti fluturasii sunt minunati si fiecare este frumos in felul lui.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Happi, zbor lin si somn usor pt Andrei!
Yasmy, pai cam asta fac si eu de Craciun... o sa cumpar niste porcarele pt aperitiv si o sa fac piftie de curcan, eu oua umplute as face de Revelion si salata la fel...o sa fac friptura de porc si curcan sa pape si A. si carnati cumpar, sarmalele le fac eu, le-as face de sapt asta si le bag la congelator, doar le fierb atunci...si cozonac.... nu stiu daca reteta normala sau asta rozenkratz
Cami, spor!
Mada tu ce ii iei la sotz...? eu vreau sa vad daca ii gasesc ceva de la Nike , ce si-a dorit el....

Mergi la inceput