Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Panadol sirop ii pot da in loc de sup cu paracetamol? e acelasi lucru, nu? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
da, normal ca poti da panadol..alternativ cu nurofen la 4 ore
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](plang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna seara mamici!
Madutz,multa sanatate lui Cristinel!Dragul de el !
Strumpitz,am vazut pozele si mi-au placut de minune!Sophia este superba, tare dulce si frumoasa...ii place sa flirteze cu aparatul de fotografiat
. Nu stiu daca pot spune ca merge Duracell...face cativa pasi si cade,iarasi se ridica...merge ce merge(3-4 pasi) si iarasi cade in fundulet sau cu manutele in fata.Face asta de vre-o luna...ii place sa inconjoare canapeaua sau sa se mai deplaseze de-a lungul mobilei(aici nu mai cade).Este tare comic si la fel de nazdravan
!Moare mamicuta lui dupa el
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Aaaaaaa, am uitat sa-ti spun Strumpitz,ca sunt tare mandra de tine(nu ca nu as fii fost si inainte).Ai slabit vizibil si iti sta fooooarte bine.Iar noul look te prinde de minune , te avantajeaza.Sa porti cu placere si sanatoasa incaltarile
! Fug sa ma pregatesc ca iesim la plimbare
!
miki1979 spune:
da strumph, f sexy pozele..sau mamica..precis vine sotul cu un buchet de trandafiri diseara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Mada, ce aiurea ca n-ai la cine apela. Dar panadolul este ff bun. Alterneaza-le la 4 ore. Sigur are efect. Si mai incearca cu tantum ala. Ca sa-l linisteasca in gat. Bafta! Astept vesti bune!
Strumphy, da, radea de se prapadea si la noi bate soarele acolo la intrare mai toata ziua ca e pe sud. A! SI-am uitat: vazut poze cu doamna sexy! Sexy mama!!!
Ally, ai facut piscoturi?
Ma duc acu' sa vad si eu reteta.
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lalely07 spune:
Vreau si eu sa vad poze cu sexy Strumfita..dar nu stiu cum.Pe picassa iarasi imi da eroarea aia si nu pot sa ma loghez..Off trebuie sa fac ceva cu picassa ca nu mai tine..
Mada..sanatate lui Cristinelul...Nu exista farmacii care sa livreze si acasa contracost???Stiam ca far,acia tei face asta dar nu stiu cat costa..
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
ce faceti fetele?
madutza multa sanatate lui Cristi dragutul. sper sa treaca repede, nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, iti dai seama, decat sa ii urez sanatate . miki te-a sfatuit bine, ca de obicei.
strumphitza acum tu citesti pe diagonala? pai tu n-ai vazut ca am scris inainte un mesaj ca am sunat-o pe pediatra
am sunat-o si m-a linistit, este de la dintisori, si oricum a recuperat din gramele pierdute. era si de la caca moale ce facuse, mancare nema....acum mai si papa cate putin, caca mai tare. recupereaza ea.
daca esti sexy ce mai conteaza varsta. degeaba erai tinerica necoapta daca nu erai si sexy na, ce-am zis-o
tanara oricum esti
de la 30 de ani incepi sa devii o adevarata femeie, asa se zice, am auzit si eu la tv. ca devii intr-adevar femeie... matura, coapta, numa' buna
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
Monas spune:
strumphy: noi aseara am ajuuns la camera de garda, din pacate. nu ne-am lamurit f tare decat ca am primit tratament ce amn mai avut..i-a scazut febra ce-i drept insa azi nopate s-a trezit din juma in juma de ora. acum sutn franta de oboseala. am vazut pe hol la camera de garda , iesea de acolo si mi-a fost jena sa abordez, o alta mamica de la noi din odisee (antguess) , si era asa de frumoasa si arata asa de bine , iar puii ei sunt asa de frumosi...
acum va las si sper sa dorm si eu ceva la nopate ca nu mai pot. ma ia cu sfraseala.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Am venit si noi de afara, iar un friguleanu, cred ca ingheata la noapte iar, daca nu deja esi inghetat, dar balti nu sunt ...deci imi dau cu presupusul
... nu puteam sta in casa
avea piscoata furnici in chiloti si am zis sa o scot sa i se aeriseasca
sa ii inghete nasu bine si cand venim inapoi in casa sa doarma mai mult de 30 min
Am fost sa cumparam fructe ca ni s-a epuizat stocul si in drum spre casa am cumparat o decoratiune pentru de pus in geam, un trenulet cu multe cadouri si cu mos Craciun...abia astept sa o pun in geam , da nu stiu care..... la piscoata sau la living jos ? e asa simpatica forma si am cumparat si 2 buchete de laleleeeeeeeeeeeeeee
unul roz si unul alb
deci Miki barbatu nu-mi mai aduce flori diseara ,ca mi-am cumparat eu singura
sau cine stie, poate iar nu-i vad moaca la intrare si numa piciorelele
multumesc de compliment
cand ai povestit de bunica ta mi-a fugit gandu la bunica mea, singura ramasa in viata, si ea are 81 ani, ii face pe 1 ian si nu stiu daca o mai apuc pana data viitoare cand merg in tara
Madutza hai ca o sa fie bine, uff daca as fi in bucuresti, as veni cu mare drag sa te ajut cu ce ai nevoie
Lalely am sa iti trimit PM cu linkul sa vezi si tu balenuta
e pe contul meu de picasa nu pe contul fluturasiloor, deci nu trebuie sa te loghezi
Roxy, m-ai prins, am citit din 2 in 2 cam ocupata nu vezi ca tot alerg de nebuna
Pupici Anastasiei si sa ii iasa repede dintisorii sa nu ii mai dea batai de cap lu` mami
Monas off ...multa sanatate si sa aveti o noapte usoara si tie multa odihna si somn
Alina06 deci am ghicit cu soarele
multumesc de compliment
Ally, hai ca acusi merge Duracell la ce precoce e in toate, ai sa vezi ca el o sa fie prumul dintre fluturasi care merge
asta presupun, sa vedem poate i-o ia altul inainte
Ma bucur ca iti place si tie noua cofura/silueta
mai am mult de muncit... cred ca trebuie sa tin iar dieta : "apa, paie si bataie"..asta de la urma, bataia , o inlocuim cu multttt mers pe jos si intins oscioarele pe afara si nu stat in casa la clocit ouale
astept poze noi cu Duracell in actiune
Ma duc sa schimb piscoata in hainute de casa si sa o pun la nani ca e obosita si a inceput sa se maraie
Va pup, seara buna si calduroasa la calorifere/sobe... fara febra da ?
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)