Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ce bine ca mai ai bunica, miki.....eu numai am niciunul din cei patru, o am de suflet pe a sotzului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pfff, hai ca m-ati pierdut... cu cititul printre randuri si aliniatul planetelor

Am pus poze cu Luca in premergator.Inca nu e incantat. Eh! Oricum n-a fost incantat de niciun mijloc de transport pana acum: stiti ca si cu caruciorul am avut probleme reale...

Acu' l-am poreclit "maimu" ca de vreo 3 zile sta numai agatat de picioarele mele. Si-acu, poftim s-a pus pe urlat . Daca-l iau in brate, tace, da' uite ca nu-l iau! Deocamdata. Si vine in 4 labe catre picioarele mele . Macar face miscare

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cristi e cu febra mare Ce dreptate ai avut miki, la pranz am mers sa-l iau d ela gradi ca incepuse febra, i-au dat acolo Nurofen, acasa era ok..la o jum de ora dupa c s-a trezit i-a crescut brusc febra. Acuym 1 oira avea 39.3 rectal..i-am bagat paracetamol..nu-l mai suporta..a plans o jum de ora dupa el...dr a spus sa-i dau antitermice la 4 ore sosete cu otet si maine la 10 sa merg la ea..cred ca vreau sa o schimb..vreau o dr care sa vina acasa

sunt singura acasa...sotul a tb sa plece pana la ploiesti..nu stiu cand ajunge...pe Cata o tin doar in tarc sa nu stea nas in nas cu cristi
Cristi imi spune ca il doare gatul..nu mai am nici stodal...nici nu am cum sa ies sa cumpar...si nici la cine sa apelez la ora asta
am vb cu mama la tel si m-am si certat cu ea...ii ardea de apartamentul care il are ea de inchiriat..ca nu a ajuns al meu acolo...pai de ala ma doare pe mine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

cristi e cu febra mare Ce dreptate ai avut miki, la pranz am mers sa-l iau d ela gradi ca incepuse febra, i-au dat acolo Nurofen, acasa era ok..la o jum de ora dupa c s-a trezit i-a crescut brusc febra. Acuym 1 oira avea 39.3 rectal..i-am bagat paracetamol..nu-l mai suporta..a plans o jum de ora dupa el...dr a spus sa-i dau antitermice la 4 ore sosete cu otet si maine la 10 sa merg la ea..cred ca vreau sa o schimb..vreau o dr care sa vina acasa

sunt singura acasa...sotul a tb sa plece pana la ploiesti..nu stiu cand ajunge...pe Cata o tin doar in tarc sa nu stea nas in nas cu cristi
Cristi imi spune ca il doare gatul..nu mai am nici stodal...nici nu am cum sa ies sa cumpar...si nici la cine sa apelez la ora asta
am vb cu mama la tel si m-am si certat cu ea...ii ardea de apartamentul care il are ea de inchiriat..ca nu a ajuns al meu acolo...pai de ala ma doare pe mine?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

nu poti sa-l suni pe socru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

offfffff mada...in caz de urgenta, vezi ca cei de la medlife vin si acasa. O fi mai scump...dar in caz de urgenta....
Hai fii puternica!Ai uitat cum ne incurajai tu pe noi?Trebuie sa-i scada de la antitermice... si lasa supararile acum,canalizeaza-ti energia spre copii. Au nevoie de o mamica optimista si puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

A dormit piscoata , s-a si trezit... am stat cu ea sa suga , am incercat de 2 ori sa ma ridic , s-a trezit si am spus sa stau sa doarma macar juma de ora si gata nu-i mai trebuie mai mult, poate mai tarziu... dar dupa 2 ore de nani dimi, cred ca ii ajunge atat pentru acum

Catank, imi pare bine ca ai fost la dr si ai aflat ce si cum multa sanatate Ioanei si pupa falcutele pentru mine i le-as smotoci non stop

Dinora multa sanatate lui Julius si tie putere sa fii tare pentru el va fi bine , ai sa vezi

Roxy , tu in loc sa spui ca are piscoata o mamica tanara tu spui sexy ? iti multumesc de complimente, nu le merit pe toate, dar fac bine la moral Ai mai sunat la dr sa intrebi despre scaderea in greutate a Anastasiei sau mai astepti sa vezi cum e sapt asta ?

Ally mi-ai facut pofta de negresaaaaaa ia sa fac si eu una , da tre` sa cumpar nuci Duracell merge ?????????

Yasmi ce simpatic e Lucas!! ce a crescut !!! de fiecare data cand il vad parca e schimbat mie tot mi se face gura "punga" cand il vad cum roade la lamaia aia

Alina06, ce mi-a placut poza cu catelul ce simpatic e cum rade si cu ochisorii inchisi ca ii batea soarele in ochi nu ?

Uff madutza, multa sanatate lui Cristi, sa treaca repede

Yvyana sa imi spui si mie de unde ai facut rost de asa bulanase scumpe si falcute, vrem si noi ce exploratoare scumpa si dulce ai tu mami ...ora mesei aia e tare

Pisuc, am admirat frumosul de Petru , ce a crescut si ce s-a schimbat de cand nu l-am vazut in sept i-a crescut si pleata , asa-i ?

Happiness , inca 2-3 zile si gata naveta da ? hai ca numar si eu cu tine Felicitari pentru" mama mea " ce frumos trebuie sa fie... abia astept si eu sa spuna , dar a mea maimuta nu spune nici mama si nici altceva , numa vocalize face... ehh oohh hmmm ..de astea

Monas , voi cum mai sunteti ? sper ca mai bine si vii cu vesti bune

Persi, voi ce faceti ? tot nopti albe? eu sper sa nu

Alexina, mi se pare mie sau ai dat de caldut si bine la gura sobei si ai uitat de noi hai, vino sa ne spui daca ai facut bradul, ce mai face balerina... te asteptamla o cafea

Ma duc sa pap ceva ca numa dimineata am apucat sa mananc cateva cereale cu iaurt si atata, acum ma roade stomacul

va pup si o seara buna

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Poze

off ce nasol..bine nu te invinovati ca l-ai dus la gradi ca mai mult ca sigur evolutia lui era aceeasi si acasa..
n-ai un tantum verde prin casa ? il mai calmeaza la gat.
eurespal ai in casa ? si ala ajuta desi o data inceput tratamentul trebuie continuat..nici eu nu le pun supozitor ca n-am experiente placute, o data ca nu stau si tot timupl mi-l dau imediat afara chiar daca eu tin strans ceva timp dupa introducere..
poate cateva picaturi de fiola de algocalmin l-ar mai calma si la durere si i-ar scadea rapid si febra..asta daca evolueaza urat..ai in casa ?
in rest nu stiu ce sa mai zic, multa sanatate

vlad vad ca doar seara face, toata ziua a avut 37.1-37.4 luata la subrat iar acum seara e deja 37.9..inca ma abtin sa nu-i dau nimic desi el frige destul de rau, am zis sa mai lupte si organismul, a facut moale azi, n-a mancat, e enervant cand e bolnavior de te scoate din toate cele si clumea ca el n-are nici o vina, asa se manifesta boala la unii.. problema sunt eu ca nu mai am calm

a si inca ceva, tu nu reusesti sa te uiti in gatul lui ? la vlad daca-l rog sa deschida gura sa-mi arate gatul casca o gura de se vede tot tot..

Mergi la inceput

socru e de noapte la serv..l-am sunat..ca de obicei cand am nevoie de el..lucreaza...

N-am nici algocalmin fiola nici eurespal..aveam o sticla goala de stodal..de ce oare o tineam goala?
am tantum verde spary..i-am dat...dar nici pe asta nu-l mai vrea acum..
\A dormit cam o jum de ora..i-a scazut la 38.9-39 temp
Nu suporta nici comprese cu apa

Mergi la inceput

Panadol sirop ii pot da in loc de sup cu paracetamol? e acelasi lucru, nu?

Mergi la inceput

Citat:

Panadol sirop ii pot da in loc de sup cu paracetamol? e acelasi lucru, nu?

Poze

da mami, e acelasi lucru!...
hidrateaza-l dai apica sau ceiutz...!

Mergi la inceput