Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota roxy, ![]() ![]() catank, si eu zic ca te alinti, dar bine eu zic ca intotdeauna un pic de grija de noi in plus nu strica alina si miki, daca nu faceti deloc sunteti de acord cu nr... ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
sunt de acord cu ceea ce face pe fiecare sa se simta bine in piele lui, pt mine de ex zero abdomene
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
nu sunt de acord cu cititul printre randuri..nu stiu frate, o fi ceva in atmosfera ca eu nu mai inteleg nimic..
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki1979 spune:
in alta ordine de idei, m-a inebunit azi vlad..sunt un pachet de nervi..nici painea nu mi-a iesit andra nu sta locului, in permanenta trebuie sa te uiti duopa ea, ba e la prize ba trage de perdele ba se ridica in piciaore si da cu capul de sus (scaun, masa, etc)..off bine mai era cand statea intr-un loc
miki1979 spune:
viss sa stii ca uneori tipatul la celalalt, la partener ma refer, e chiar o terapie pt dezamorsat / eliberat nervii..asa ca go for it, dar anunta-l inainte..macar dupa esti eliberata si cu zambetul pe buze..la cat e de intelegator si calm, dupa cum il descrii tu, nu cred ca s-ar supara..
chiar nu avem nici un psiholog/psihiatru printre noi..cred ca ne-ar fi prins bine niste sfaturi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
sunt de acord cu ceea ce face pe fiecare sa se simta bine in piele lui, pt mine de ex zero abdomene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu sunt de acord cu cititul printre randuri..nu stiu frate, o fi ceva in atmosfera ca eu nu mai inteleg nimic.. ![]() ![]() ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
pai exact asta spuneam si eu miki, ca sunteti de acord cu nr., dac e 0, nu va tb nici una, deci nu va contraziceti, evident ca fiecare face cum crede si se simte mai bine
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
miki1979 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ailed_dota
pai exact asta spuneam si eu miki, ca sunteti de acord cu nr., dac e 0, nu va tb nici una, deci nu va contraziceti, evident ca fiecare face cum crede si se simte mai bine ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ptiu ptiu ce-a iesit..
![](bang.gif)
pupici
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
ailed_dota spune:
painea o sa-ti iasa in alta zi miki, tb sa ia grija sa fie cald cand o lasi la crescut, si sa gasesti proportiile care tb... nu intotdeauna iese ca-n reteta, eu m-am chinuit ceva pana mi-a iesit... dar la masina... ca eu n-am putere sa framant
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota painea o sa-ti iasa in alta zi miki, tb sa ia grija sa fie cald cand o lasi la crescut, si sa gasesti proportiile care tb... nu intotdeauna iese ca-n reteta ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ehe daca aveam masina..cu mana am facut-o
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
dar stiu si unde am gresit..asa ca data viitoare sa va tineti ca va dau lectii
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
ailed_dota spune:
miki, eu zic ca maine daca e sarbatoare, poate te duci la plimbare...sa te relaxezi si tu un pic... asa cadou de mos nicolae...n-ai putea sa ceri de la sotz/ parintzi trei ore pt tine?
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota miki, eu zic ca maine daca e sarbatoare, poate te duci la plimbare...sa te relaxezi si tu un pic... asa cadou de mos nicolae...n-ai putea sa ceri de la sotz/ parintzi trei ore pt tine? ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
parintii saunt cu servici..soacra abia a plecat..sotul e cu niste nemti si turci sapatamana asta de dimineata pana noaptea..de aceea am chemat-o pe bunica mea la mine, insa ea mai mult cu prezenta, insa face bine la moral si asa..imi e tare draga
![](olala.gif)
![](olala.gif)
va las ca au tabarat amandoi copii pe mine