Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

roxy, multumesc pt impresia buna pe care o ai despre mine... dar eu n-am patratzele pe burta , n-am avut nicodata.... eu tb sa fac multe, cum a zis yasmy ca sa pastrez macar tonusul ca, deh praji se vad pe burta la mine...ca n-am aripioare....
catank, si eu zic ca te alinti, dar bine eu zic ca intotdeauna un pic de grija de noi in plus nu strica
alina si miki, daca nu faceti deloc sunteti de acord cu nr..., nu?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

sunt de acord cu ceea ce face pe fiecare sa se simta bine in piele lui, pt mine de ex zero abdomene ma simt bine asa, si cu putina burtica, am mai spus-o si o mai spun
nu sunt de acord cu cititul printre randuri..nu stiu frate, o fi ceva in atmosfera ca eu nu mai inteleg nimic..

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, m-a inebunit azi vlad..sunt un pachet de nervi..nici painea nu mi-a iesit andra nu sta locului, in permanenta trebuie sa te uiti duopa ea, ba e la prize ba trage de perdele ba se ridica in piciaore si da cu capul de sus (scaun, masa, etc)..off bine mai era cand statea intr-un loc

Mergi la inceput

viss sa stii ca uneori tipatul la celalalt, la partener ma refer, e chiar o terapie pt dezamorsat / eliberat nervii..asa ca go for it, dar anunta-l inainte..macar dupa esti eliberata si cu zambetul pe buze..la cat e de intelegator si calm, dupa cum il descrii tu, nu cred ca s-ar supara..

chiar nu avem nici un psiholog/psihiatru printre noi..cred ca ne-ar fi prins bine niste sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

roxy, multumesc pt impresia buna pe care o ai despre mine... dar eu n-am patratzele pe burta , n-am avut nicodata.... eu tb sa fac multe, cum a zis yasmy ca sa pastrez macar tonusul ca, deh praji se vad pe burta la mine...ca n-am aripioare....
catank, si eu zic ca te alinti, dar bine eu zic ca intotdeauna un pic de grija de noi in plus nu strica

sunt de acord cu ceea ce face pe fiecare sa se simta bine in piele lui, pt mine de ex zero abdomene ma simt bine asa, si cu putina burtica, am mai spus-o si o mai spun
nu sunt de acord cu cititul printre randuri..nu stiu frate, o fi ceva in atmosfera ca eu nu mai inteleg nimic..

mami de 2 prichindei

pai exact asta spuneam si eu miki, ca sunteti de acord cu nr., dac e 0, nu va tb nici una, deci nu va contraziceti, evident ca fiecare face cum crede si se simte mai bine... cred ca e ceva in aer... sau in cosmos... ziceau la tv ca e eclipsa zilele astea, sau aliniere de planete..

Mergi la inceput

vorbesc singura asa ca plec si eu..

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

mami de fete frumoase:

pai exact asta spuneam si eu miki, ca sunteti de acord cu nr., dac e 0, nu va tb nici una, deci nu va contraziceti, evident ca fiecare face cum crede si se simte mai bine... cred ca e ceva in aer... sau in cosmos... ziceau la tv ca e eclipsa zilele astea, sau aliniere de planete..

mami de fete frumoase:

ptiu ptiu ce-a iesit.. a sunat a contrazis ce am zis eu ? nu stiu de ce am dat reply la mesajul tau, nu avea nici o legatura cu ce am spus eu in el..
pupici

Mergi la inceput

painea o sa-ti iasa in alta zi miki, tb sa ia grija sa fie cald cand o lasi la crescut, si sa gasesti proportiile care tb... nu intotdeauna iese ca-n reteta, eu m-am chinuit ceva pana mi-a iesit... dar la masina... ca eu n-am putere sa framant

Mergi la inceput

Citat:

painea o sa-ti iasa in alta zi miki, tb sa ia grija sa fie cald cand o lasi la crescut, si sa gasesti proportiile care tb... nu intotdeauna iese ca-n reteta, eu m-am chinuit ceva pana mi-a iesit... dar la masina... ca eu n-am putere sa framant

mami de fete frumoase:

ehe daca aveam masina..cu mana am facut-o
dar stiu si unde am gresit..asa ca data viitoare sa va tineti ca va dau lectii

Mergi la inceput

miki, eu zic ca maine daca e sarbatoare, poate te duci la plimbare...sa te relaxezi si tu un pic... asa cadou de mos nicolae...n-ai putea sa ceri de la sotz/ parintzi trei ore pt tine?

Mergi la inceput

Citat:

miki, eu zic ca maine daca e sarbatoare, poate te duci la plimbare...sa te relaxezi si tu un pic... asa cadou de mos nicolae...n-ai putea sa ceri de la sotz/ parintzi trei ore pt tine?

mami de fete frumoase:

parintii saunt cu servici..soacra abia a plecat..sotul e cu niste nemti si turci sapatamana asta de dimineata pana noaptea..de aceea am chemat-o pe bunica mea la mine, insa ea mai mult cu prezenta, insa face bine la moral si asa..imi e tare draga
va las ca au tabarat amandoi copii pe mine

Mergi la inceput