Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

a crescut la 39.5..i-am dat nurofen cu o jum de ora mai devreme...dupa ce culc fata ma gandesc sa-i fac baie calie..i-am spus sotului sa ia si o fiola de algocalmin...asta cum ati spus ca se da? i pic/kg?
sunt amnadoi la mine in brate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

HAPPY ZICEA CA TOTUSI DA MAI PUTIN DECAT CATE KG ARE PARCA... SANTATE MUULTA MADA!... SA-I FACI BAITZA CALAIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hellooooooo!

am revenit si eu dupa excursia la munte tare frumos a fost, am prins o vreme superba, ne-am odihnit, a fost reusit tare! sambata am dat o fuga pana la ai mei la tara si l am luat si pe luca, deja nu mai aveam rabdare sa stau fara el, mi se pusese pata si am fost sa il recuperez si am plecat spre buc aseara la 10 din busteni ca am vazut k iar se blocase dn1 si am venit glont la ora aia!

astazi am fost si la masaj, incep runda 2 de abonament, inca 10 sedinte...de abia astept sa vad cat mai scad si dupa astea ca dupa primele 10 am ramas socata, in bine

dupamasa am dat o tura pe la hornbach, am mai luat niste decoratiuni de craciun si la bricostore sa luam brad! anul asta am hotarat sa luam unul artificial frumos pt k vrem sa il impodobim chiar in weekendul asta. unul natural nu ar fi rezitat pana de craciun asa ca am luat unul superb artificial si o sa cumpar niste crengute de brad natural sa le rasfir prin casa pentru miros, de abia astept

vroiam sa le spun mamicilor cu copii mai mari, daca sunt pasionati de cars, hello kitty, mikey si alte desene, la brico au globri cu toate astea, sunt foarte simpatice i-am luat unele cu cars nasicului mic al nostru ca e cel mai mare fan!

va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

multumesc pt sfaturi fetele. A venit sotul acasa si a plecat cu cristi la V Gomoiu..e aproape de noi...eu am culcat fata si acum stau pe ghimpi . M-am cam speriat pt ca de obicei scadea temp la sup paracetamol si acum i-a scazut 3 unitati si a crescut repede la loc.
M-am uitat pe corp...nu are nici o bubita...zice ca nu-l doare gatul..ca-l doare o lovitura care o are la spate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

cristi e cu febra mare Ce dreptate ai avut miki, la pranz am mers sa-l iau d ela gradi ca incepuse febra, i-au dat acolo Nurofen, acasa era ok..la o jum de ora dupa c s-a trezit i-a crescut brusc febra. Acuym 1 oira avea 39.3 rectal..i-am bagat paracetamol..nu-l mai suporta..a plans o jum de ora dupa el...dr a spus sa-i dau antitermice la 4 ore sosete cu otet si maine la 10 sa merg la ea..cred ca vreau sa o schimb..vreau o dr care sa vina acasa

sunt singura acasa...sotul a tb sa plece pana la ploiesti..nu stiu cand ajunge...pe Cata o tin doar in tarc sa nu stea nas in nas cu cristi
Cristi imi spune ca il doare gatul..nu mai am nici stodal...nici nu am cum sa ies sa cumpar...si nici la cine sa apelez la ora asta
am vb cu mama la tel si m-am si certat cu ea...ii ardea de apartamentul care il are ea de inchiriat..ca nu a ajuns al meu acolo...pai de ala ma doare pe mine?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Off doamne! Tare greu trebuie sa mai i. In momente de- astea e bine sa stai la bloc, ca bati in usa cuiva si- l rogi sa tte ajute.
Sanatate multa si o noapte fara febra.
Cand creste febra brusc atunci e risc de convulsii, de fapt, asta le declanseaza, fluctuatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Madutzule, sanatate multa lui Cristinel. SI Matei al meu a inceput sa tuseasca, destul de gatuit asa...L-am luat din pripa cu sirop de tuse si sper si eu sa nu evolueze...Imi pare rau de cearta cu mami tau...Inteleg perfect ce spui...stii cum e fiecare considera ca problemele lui sunt cele mai mari...pentru ca sunt ale lui...
Catank ma bucur ca sunteti ok, Slava Domnului!
Lavi, ROxy imi sunteti drage amandoua, ca doua surori...Dar ce-i drept e drept, Laviniei ii plaaaaaace la nebunie sa se contrazica. E ca un rasfat/alint asa...tocmai asta-i si farmecul...asa se face si atmosfera aici la grupul cel vesel.Lavi....sa nu ma contraziciAm vzt pozele, Lucas e din ce in ce mai frumusel...Ce copilasi blondini ai!!!
Delia, esti tare mami la cate abdomene faci... Eu am senzatia ca-s deja blazata...
Scrish, felicitari si tie pentru sedintele de masaj, dau bine si la fizic si la psihic...Ce-as vrea si eu putin timp ...m-as duce la aerobic macar de 2 ori pe sapt...dar timpul meu e compromis total, nu reusesc sa mai vad o emisiune la tV, sa stau la masa ca omul (nu maninc NICIODATA la masa), totul e pe apucate pentru mine in schimb multe teme, multe drumuri,etc...Multumim de pontul cu globurile Cars...am vazut si un fel de luminitze cu aceeasi tema...dar nu am luat...poate ma razgandesc ca mai e putin timp...
Strumpfi, wow!!! E o schimbare mare, tre sa fii tare mandra de tine, esti fainoaca. Asa ca ..esti pe drumul cel bun.
Ally deja face pasi Edutzu? Wow, pai da eu cred ca tu i-ai facut cele mai bune masaje copilului tau (stim noi de ce) si d-aia e asa dezghetat dpdv al motricitatii
Dinora, Monas, sanatate puiutzilor!!!I-auzi, as fi vrut sa mai intre si ANtguess pe la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

socru e de noapte la serv..l-am sunat..ca de obicei cand am nevoie de el..lucreaza...

N-am nici algocalmin fiola nici eurespal..aveam o sticla goala de stodal..de ce oare o tineam goala?
am tantum verde spary..i-am dat...dar nici pe asta nu-l mai vrea acum..
\A dormit cam o jum de ora..i-a scazut la 38.9-39 temp
Nu suporta nici comprese cu apa

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Poate ca era buna o baie mai calaie? Asta daca are si el chef
Si obligatoriu dezbracat, adica tinut in chilotei si maiou cu sosete ud cu otet in picioare.
Off Doamne. E de goaza cu febra asta. Pe mine ma face din om neom, nu mai gandesc in fazele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am culcat si eu juniorul. Mai stau putin sa ii coc niste mere pt maine.

Monas, imi pare rau ca si voi ati ajuns la camera de garda, dar sper sa rezolvati. Sanatate!
Madutza, bine ca a sosit sotul. Hai ca poate se intorc cu vesti bune. Va tin pumnii. Mai stau pe aici, poate pana ma culc, vii cu vesti

M-am speriat cu episoadele astea de febra pe care le vad la voi. Cum merg in oras la cumparaturi, cum iau si eu un Nurofen sa am in casa. Eu n-am decat Panadol, Algocalmin, Paracetamol supozitor. Si un sirop de tuse sa iau...

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

ce ma enerveaza fotbalul asta... numai pot sa ma inteleg cu al meu... a venit si el mai devreme... si ii aratam si eu ceva pe un pliant de reclame...si zicea da fara sa ma bage in seama asa de genul ok, bine, dar lasa-masi l-am lasat cu Andra maraita ca deh eu eram cu fundu in sus si m-am dus sa intind rufe... pana la urma o sa fac cum a zis odata scrish ii scot tv din priza...
mada , cred ca ai fuma un pachet pana vin inapoi baietii, hai ca o sa fie bine, ii dau dr de acolo de cap... pb ca e un rosu in gat ca ala da febra asa mare
alina ai face bine sa ai in casa ce-ti tb in caz de Doamne fereste!eu mi-am carat o gramada de medicamente...si le-am aruncat ca expirasera neincepute , dar zic ca-i mai bine asa
simo, eu de asta m-am apucat de abdomene acasa..ca n-am cum sa ajung la aerobic,tb sa o iau pe Maria de la scoala, sa fac toate tb in casa etc.. lectii si n-am cand .. asa 15 min le rup si pt mine in casa, chiar daca face andra ture peste mine

Mergi la inceput

happy, cand plecati sapt viitoare?
scrish , ma bucur ca v-ati odihnit!

Mergi la inceput