Am urgent nevoie de ajutor

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

dianna stiu ca e greu dar incearca sa privesti lucrurile din alt unghi si vei vedea ca perceptia se va schimba total.Decat sa vezi perioada asta ca una urata, mai bine incearca sa o transformi in cea mai frumoasa.Pune beculete multicolore in camere, impodobeste casa cu ornamente de sezon , arata-i-le si lui .Nu trebuie sa le cumperi, le poti face si tu din hartie colorata, ate multicolore...Putina imaginatie trebuie.Pune cantece de colind , in surdina sa se auda asa ca un murmur, linistesc.
Si pe langa asta iti voi mai spune si altceva, chiar daca am sa par dura si rea, nu e asta intentia mea.Iti voi spune ceea ce mi s-a spus si mie de catre psihologul baiatului meu.Stii situatia care e, ce presupune ea.Atunci creaza-ti orizontul in functie de asta.Brodeaza bucuriile vietii tinand cont mereu ca Alex e asa cum e.Nu il compara niciodata , nici macar in gand cu un copil obisnuit.E greu, stiu.Eu am inca unu in casa deci cu atat mai greu sa nu fac comparatii dar imi impun.Incearca sa stopezi ceea ce se poate, ceea ce nu distragei atentia cu o jucarie , cu un cantec, cu ceva ce stii ca merge in cazul lui.Nu ii spune sa inceteze ca nu o va face.Nu e in puterea lui. Asa cum nu ai pretentia sa se ridice sa mearga, cum stiu in adancul sufletului tau ai da orice sa o faca, dar daca nu poate tu ii esti alaturi si-l ajuti asa cum doar o mama care isi iubeste copilul o poate face.Asa si cu muscatul.Nu se va opri daca ii vei spune STOP si nici daca o vei lua tu pe aratura cu nervii.Dar poate se va opri daca va vedea ceva ce il atrage, sau nu va mai putea ajunge cu dintii la mana.Stiu ca i-ai pus manusi, dar eu as incerca altceva.Pe principiul ciorapilor cu tot cu soseta, as face asa sa prind manusi frumos impletite, de manecile bluzelor.Astfel incat sa nu poata sa isi scoata , asa cum face cu manusile.Si nici nu e legat , traumatizat , ci i se va parea normal asa.
Nu stiu, poate spun prostii, ma ierti.Dar eu stiu cum ma chinui eu sa nu-l compar pe al meu cu al copil de varsta lui, ci cum iti spunema sfatul psihologului...Sa pun pe primul plan fericirea copilului, nu sablonul universal.Si asta ma chinuis a fac...sa il vad in fiecare zi fericit, pentru ca este al meu si daca eu nu il pot face...ce pretentii sa am de la altii.
Si alt lucru dureros dar adevarat...este aici cu noi...asa cum este...ca putea sa nu fie...si asta nu o voi uita in veci.

Sarbatori fericite ...si cauta sa descopere si Alex bucuria sarbatorilor.De ce nu...descoperti-o impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Multumesc Roxy pentru sfaturi citind ce ai scris tu mi-au dat lacrimile iar acum plang de abia mai vad tastele, nu reusesc sa ma opresc din plans. Multumim din suflet pentru gandurile bune.

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Dianna nu am vruta sa te fac sa plagi , din contra.Stiu cum e , si stiu cum e sa plagi de neputinta de a indrepta lucrurile.Dar deabia dupa ce mi-a spus psihologul toate cele ce ti le-am scris si tie am inceput sa vad altfel totul...pana atunci ma suparam mereu ca nu poate aia, nu poate cealalta...cand fratele lui putea fara probleme mult mai mic fiind.
Asa ca singurul meu tel a ramas fericirea lui si sa il ajut sa isi faca o viata cat e posibil mai buna pentru el.Si inca ceva, am ramas surprinsa ca e asa usor sa-l faci fericit, cer asa putin...iar bucuria e sincera, pentru lucruri pe care tu ca adult nici nu le mai bagi in seama.

Revin sa-ti spun ca am vazut blogul tau, esti foarte frumoasa, mai ales in pozele de la conferinta ai un zambet frumos desenat pe fata.Si fata copilului este si ea destinsa.Probabil ai zambit pentru poze, dar nu stii cat face sa te vada copilul zambind si cu sufletul luminos, nu ai idee, si el devine calm si vesel.
Eu o stiu de la mine, cand sunt nervoasa si ei fac numai prostii, iar cand sunt vesela sunt si ei linistiti.E greu, dar face parte din viata noastra.
Numai bine.Pupa-l pe Alex din partea mea .

La noi ninge, e frig sa frumos.Abia astept sa iesim putin sa le inghete nasurile si sa se bucure de zapada.La voi a venit zapada?
Daca da iesiti putin, ii va face bine.

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!! Roxy multumim din suflet la noi nu ninge ploua asa ca nu putem iesi sper sa vina zapada si la noi ca lui Alex ii place cand ninge. Am momente cand sunt fericita cand zambesc dar asta se intampla foarte foarte rar. Incerc sa ma mentin sa ma joc cu Alex il tin in brate ne alintam ne pupam. Incerc si eu tot ce pot sa il fac fericit macar atat cat se poate. Offfffff dar e asa de greu, cand il vad asa de agitat. Azi avem serbarea la gradi el e Irod imparat, avem coronita si pelerina asa cum ii sta bine unui imparat. Rolul nu il va spune il va spune doamna in locul lui, asta e sper doar sa nu plange. Vom face poze si diseara le voi posta.

Vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Am venit azi de la serbare de la gradi, nici nu m-am gandit ca va sta cuminte. Cand am ajuns acolo a inceput sa planga si a tinut-o asa vreo jumatate de ora era toti pe langa el eu, doamnele, copii nimic. Intr-un final s-a linistit. Aici sunt pozele de la serbare http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6549706061/in/photostream. Sper sa va placa Maine o sa revin si cu filmulete de la serbare.

Vine Mos Craciun

Mergi la inceput

dianna ma bucur ca i-a placut la serbare si nu a mai plans.Probabil l-a agitat toata vanjoleala de dinainte , dar e bine cand se termina cu bine .Pupa-l din partea mea si lasa macar cateva zile grijile deoparte.Stiu ca ele nu vor trece, iar daca trec vin altele, dar macar acum de sarbatori sa FITI FERICITI.
Stati imbratisati si nu mai lasa disperarea sa te cuprinda, ea nu te lasa sa vezi chiar si micile solutii care pot aparea pe parcurs.Si cere ajutor de la oricine, nu stii de unde sare iepurele cum se spune.
Eu sunt de parere sa ne bucuram de ziua care este, ca cea de maine e asa incerta.
Numai bine va doresc si scrie aici ori de cate ori ai si simti nevoia, iti face bine.Si noi stim de tine, nu esti singura cu durerea ta.

PS: nu abandona blogul, este un loc al tau unde iti scrii sperantele si visele, nus tii cine citeste si te ajuta sa ti le indeplinesti.Vezi ca nu ai mai scris din septembrie ...macar de sarbatori sa mai postezi cateva cuvinte.

Mergi la inceput

Buna dimineata in Ajunul sfintei sarbatori a Craciunului. Am asa o stare nici nu stu cum sa va spun sa ma intelegeti, sunt si fericita dar sunt si foarte foarte trista. Ieri plangeam cu Alex in brate, ascaultand colinde si nu ma outeam opri din plans. Va multumim tuturor rpentru ca ati fost alaturi de noi, va uram un Cracin Fericit alaturi de cei dragi, iar Mosul sa va aduca tot ce va doriti voi.

Vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si eu va doresc numai bine, va doresc un Craciun fericit, alaturi de familie, multa multa sanatate!!
Cu serbarea, pe undeva este normala agitatia copilului, e atata foiala, atata lume, murmur... sunt si astia mici stresati
Cati ani are Alex?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Diana, va doresc ca Dumnezeu sa va dea putere sa faceti fata greutatilor zi de zi. Va doresc un Craciun fericit si sa aveti parte de multe bucurii!
Esti o super mamica si Dumnezeu te va rasplati pentru tot ce faci pentru puiul tau.

Mergi la inceput

Buna seara in Sfanta seara de Craciun!!!!!!! Cred ca ma prinde o raceala ca nu ma simt bine deloc. Craciunul l-am petrecut in familie, au venit sora si cumnatul meu. Alex a primit cadou niste Zuzu Pets cu ceva accesorii. La mine nu a venit Mosul probabil am fost obraznica asa ca anul asta m-a ocolit si nici nu putea sa imi aduca ce imi doream, nimeni nu poate asa ca mai bine fara. Va multumesc ca existati si ca sunteti alaturi de noi. Craciun fericit va dorim

Vine Mos Craciun
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream

Mergi la inceput