Am urgent nevoie de ajutor
Buna dimineata!!!!!! Nici nu stiu cu ce sa incep dar simt ca nu mai rezist asa e din ce in ce mai greu. Multe dintre voi imi stiti povestea, sunt o mama singura a unui baietel special. Alex sufera de o boala crunta care il face sa tipe necontrolat si sa se muste foarte tare. Are o perioada de vreo 3 saptamani de cand se musca iar, si plange dar plange tare. In cursul zilei de ieri a plans cam 7 ore. Eu sunt pe tratament psihiatric impotriva depresiei, cam de o luna e al treilea tratament pe care il iau. Dra nu mai rezist cand il aud cum plange cand il vad cum se musca mi se rupe inima. Noaptea nu pot dormi sunt obosita dar e o oboseala cronica simt mereu nevoia sa dorm, ma gandesc ca daca as pune capul pe perna as adormi imediat, dar de unde ma bag in pat si stau treaza si nu treusesc nici cum sa adorm, iar noaptea ma trezesc deoseori. Nu stiu ce sa mai fac cum sa mai rezist ca e din ce in ce mai greu. Cand il vad asa mor putin cate putin in fiecare zi. Multumesc tututor ca m-ati ascultat. Va doresc tuturor o duminica cat mai placuta.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2
Raspunsuri
Laura25 spune:
Diana, nu stiu ce sa iti spun ca sa te ajute. Sper din suflet sa vina fete mai intelepte si mai pricepute la sfaturi.
Eu nu pot decat sa iti spun ca imi pare tare, tare rau ca aveti o perioada asa proasta si iti doresc din suflet putere si rabdare. Te imbratisez strans, strans
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dicirstea spune:
Diana, nu stiu cum sa te ajut...te-as ajuta cu mare drag, ai fost la vreun duhovnic?
Ma rog pentru Alex si pentru tine, ai mai multa putere decat crezi
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
diannaalex spune:
Va multumesc din suflet astazi e mai linistit putin a adormit mai repede. Doamne ajuta sa fie bin in continuare
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2
viviana spune:
Diana, va doresc sa fiti linistiti.
Suferinta ta este mare. Mai mare decat o pot simti sau inchipui eu.
Singurul ajutor pe care ti-l putem oferi este sa fim aici si sa te ascultam.
Sa simti ca undeva, cuiva ii pasa si nu esti singura.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Victo spune:
diana, te imbratisam tare tare!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Porumbita spune:
ma cutremur cand citesc insa din pacate cuvintele sunt sarace...
ma rog pentru tine si puiul tau!!
diannaalex spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi contaeza foarte mult ca e cineva care ma asculta si nu ma judeca. Azi Alex a fost mai linistit dar eu ma uitam la el si plangeam am plans azi foarte mult imi e asa de mila de el, mi-as da si viata doar sa ii fie lui mai bine.
szivarvany spune:
Eu nu stiu cum rezisti, dar sa stii ca faci o treaba foarte buna
Puiul tau nu putea avea o mama mai buna decat esti tu.
Imi pare atat de rau ca suferiti amandoi asa de mult, ca nu exista inca miracole in medicina care sa vindece toti -toti copiii pentru ca nu cred ca pe Pamantul asta exista suferinta mai mare decat sa-ti vezi puiul bolnav.
Va dorim doar zile senine si tie Diana multa putere si rabdare si calm, si sa se intample minuni
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Rufus spune:
Doamne, Diana, dar ce pacate mai tragi si tu? Ingrozitor!
Esti o adevarata eroina, suntem atat de putini care sa intelegem ce traiesti tu si puiul tau, chiar daca empatizam cu voi. Ce ajutor sa-ti dam noi? Suntem slabi, mult mai slabi ca tine, mi-ar place sa te linistim si sa-ti oferim o speranta...eu sunt o fire optimista, as zice ca destinul e scris cu siguranta pentru fiecare si Dumnezeu ne incearca cu un scop bine stabilit, iar la voi sunt multe sanse sa ajungeti la un nivel de normalitate pe care nici nu-l visezi acum.
Lupta celor ca voi aduce cu picioarele pe pamant multe generatii de oameni cu capul in nori. Iar exemplul vostru este de prima pagina a vietii de zi cu zi.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Victoria_mami spune:
Draga mea, cum ar putea cineva sa te judece? NU e nimic de judecat aici. Eu stiu, intr-o mica masura ce simti. Anul trecut in vara (2010), Victoria lua steroizi si de nervi, isi smulgea parul din cap, se zvarcolea in pat si se tragea de par. Isi smulgea pumni de par! Si apoi trecea la parul meu. Stiu cat doare sa-ti vezi copilul asa si sa nu poti face nimic sa-l ajuti. Pe mine nici nu ma lasa sa o ating. Si la noi erau 'doar' 5 zile la 3 saptamani asa, stateam cu ea in brate cat era ziua de mare, nu vroia nimic altceva, decat in brate, si nici la taica-su, doar la mine.
Stiu ca nu e nimic ce se poate spune sa te simti mai bine, nu te pot ajuta fizic, dar vreau sa stii ca nu esti singura, suntem aici, scrie-ne, descarca-te. Iti doresc multa, multa rabdare si putere.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685