Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
rubia spune:
Crispro LA multi ani,sanatate maxima si fericire exagerata.

Ilinca off,nasoala experienta,am asistat si eu la una de genul(tot mamica si bebe) si cand sa strig deja era prea tarziu,daduse soferul cu spatele si mamica a cazut cu bebe cu tot;finalul a fost fericit ,nici o fractura(era aici la noi in parcare)
nu mai stiu ce vroiam sa zic...
carla_2008 spune:
Ilinca
Cris LA MULTI ANI!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
palomina spune:
Crispro, La multi ani !!!!!! Sa fii sanatoasa si bucuroasa ! 
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
bumblebee spune:
Neata!

La multi ani, mamica frumoasa si iubitoare, prietena calda si draga, Cristina!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Neata! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani, mamica frumoasa si iubitoare, prietena calda si draga, Cristina!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! ![]() Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
La multi ani si de la noi!!
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
ochidut spune:
Oana, imi pare rau ca sunteti iar bolnaviori, ca ne-am saturat de enterovirozele astea si enetrocolite, una doua……..Offff, insanatosire grabnica
Daaaa, in opinia mea as vrea sa se contureze MI. Mai ales ca vorbesc cu organizatoarea fetelor de pe dc care vin la noi acum in decembrie la o MI si ma tot gandesc c ace fain e…….M-au rugat sa le fac rost si de un Mos Craciun ca fiecare adduce cate un cadou si sa le dea Mosul. As ace frumos mi s-a parut…..
Si atunci normal ca ma tot gandesc la voi si la o MI a noastra
Crispo, e inevitabil cu cazaturile astea, toti au patit-o……bine ca nu e decat cucui, pupa mama si trece si pe viitor o sa invete din ce in ce mai mult sa se protejeze si el, o sa ia doarcazaturi din astea de rutina, mai usurele.
Alice, da si eu ce intrebare…..normal ca ai emotii….astea sunt intrebari din alea parca mai rau sa bagi lumea in fibrilatie……Da, nu stiu, asa mi-a venit sa intreb ca parca am eu emotii, cand ma gandesc la Mara asa mica si pe langa ea inca un bebe…si imi sunt tare dragi pozele voastre, cu burtica si cu Mara.Deabia astept sa o vad cu fratiorul….care apropo are un nume?
Paula, stiu ca ai oboist si e stresant sa “stai cu ochii pe copil”, parca te astepti mereu sa se intample ceva sau iti e frica sa nu pierzi nimic si incepi sa inerpretezi fiecare gest. Dar totusi nu te stresa, doctoral a vrut sa isi ia toate masurile de precautie, sa monitorizeze copilul si atunci normal ca ti-a zis sa fii atenta la el.
Si e bine sic a ii face toate testele astea. Hai ca mai e doar un consult si dupa asta o sa vezi ca va mai linistiti. Bine ca nu v-a ingrijorat, ca nu a zis nimic de rau, a zis sa nu ii dati tratament, deci e oarecum o parere similara cu a doctorului din Spania, caruia oricum ii acorzi prioritate nu?
Ramo, imi pare bine ca sunteti bine!
Ce imi place cum va bateti pe BEA!!!!
CristinaS, a fost ziua ta? Cred ca am pierdut informatia.....oricum La Multi Ani!!! ...asta daca asa e![]()
Mai am de recuperat dar cred ca trebuie sa ma pregatesc pt o intalnire.....
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Neata, fetele!
Azi va servesc cu o praji de post, pe care chiar o fac mai tarziu (www.ardei-iute.ro/retete-culinare-ardei-iute/prajitura-cu-glazura-ciocolatoasa-de-post.html" target="_blank">asta) si un suculet/cafea/ceai/capucino- ce doriti! E ziua mea!
Aseara am vrut sa sa sting laptopul, si era intuneric in living, doar Tv-ul mergea. Si cand sa ma pun pe scaun, vad un buchet de flori, de la sot.![]()
Vlad inca doarme!!! numai bine ca am apucat de mi-am baut cafeaua.
Fetele, va multumesc mult de urari: Rodi, Rubia, Denisa, Palomina, Bumblebee, Laurika! Va pup cu drag pe fiecare in parte!
Sa-l ajutam pe Alex
michelle1981 spune:
La multi ani Cris!

Sa ai parte numai de clipe frumoase, pline de fericire, sa fii iubita si implinita pe toate planurile!
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
ilinca - vai ce patanie, am citit cu sufletul la gura totul
Doamne!!! Bine ca nu ati patit nimic ca se putea intampla o nenorocire
bumblebee - iti urez recuperare usoara!
Paula - uite www.amazon.co.uk/Grobag-Doodle-Baby-Sleeping-months/dp/B005BIEXTA/ref=br_lf_m_1000575453_1_18_img?ie=UTF8&s=baby&pf_rd_p=264155367&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000575453&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=0PCJ3HSG39XD6GW71EE0" target="_blank">aici sac de dormit la reducere.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
´neatza delfinariu
ilinca, ce spaima ai tras! eu il bateam pe ala si, daca nu puteam, macar dadeam cu pietre 
crispro, ce frumos gest a facut Vasi!! si tu? 

alice, eu in nici un caz nu as apela la solutii radicale. si iti spun exact de ce: cum ne-a fost greu cu Maria in primii ani sa tot cautam bone si gradinite care sa se potriveasca programului nostru, am zis ca nu mai facem alt copil. DAR cum ni-s asa de dragi piticotii, uite ca asta mica imediat ara un an jumate! acum chiar am zis ca ne oprim. DAR sa fi avut 30 de ani, cine stie?! ![]()
am treaba cu acte azi prin oras, is libera pana la amiaza
, iau o bucatica de praji virtuala si fug. o zi buna sa aveti!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Victor Andrei - 23.07.2010