Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
adrianaBuc spune:
La Multi Ani, crisu! Un
mare de la mine si Rb-bb. Sa fi fericita si sanatoasa!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+
cu 
ochidut spune:
LA MULTI ANI CRISTINA!!!!!!!! Toate bucuriile din lume pentru tine, mamica scumpa!
Eladeea sanatate
Auzi dar nu e chiar rau sa dai asa una doua 2 kile![]()
Ilinca, ce poveste Doamne......bine ca sunteti bine
... mi s-a fact pielea gaina.
bumblee, bine ca ai stabilit data operatiei, ca asa o tot amanai. Lasa ca trec repede zilele alea
Mai, nici sa nu manance nu e bine, dar nici fomist nu e bine. Voi va plangeti ca mananca putin, eu vin iar sa ma plang ca iar s-a ingrasat Larisa, are niste falci de zici ca a umfat-o cneva cu pompa
. De unde se mai trasese si ea, se inaltase, arata asa bine....acum iar e o "bufleica" mica
Nu stiu daca gresesc eu ceva, saptamana viitoare neaparat ma duc la doctor sa revizuim programul....o sa ziceti ca sunt nebuna dar eu deja am hotart sa ii educ portiile, sa o tin din scurt
de Larisa Ioana 24.06.2010
paula_m spune:
Neata
Oana, gand la gand cu bucurie...Si eu m-am trezit azi dimineata cu gandul la MI2. In primul rand ne tb cineva care sa se ocupe de asa ceva. O buna organizatoare ( eu sunt departe de asa ceva). De fapt mai intai tb sa stim cate ne intalnim de data asta, sa stim cat de mare tb sa fie cabana. Cine face o listuta? Mie imi convine si ianuarie si februarie, de abia astept sa ne vedem (revedem). Ramane Arieseni?
Si multumesc de cuvintele frumoase. Mai am rabdare pana in 22 dec. 
Ieri am fost sa o vedem pe Raisa, ca nu ne-am mai intalnit de foarte mult timp. Si s-a infipt Raul in parutul ei, ca nu a vrut fata sa-i dea o jucarie. Plus ca a si zgaraia-o pe fatuca. Avea Raisa 3 dungi rosii si cred ca se si invineteste. I-am si taiat unghiile, dar asa prost m-am simtit.
Si culmea, in mine nu mai da acasa. Asa mi-am adus aminte de Nina, care l-a dezvatat pe Raducu de tras de par cu aceeasi metoda...
Si ce face mai face Raul si ma enerveaza la culme : ascunde lucruri. Locul lui preferat e masina de spalat, daca gaseste usa deschisa la baie, daca nu le tranteste prin dulapuri. cand caut ceva sunt capiata de cap. Iau toate dulapurile, sertarele la rand. De asat cum il dezobisnuiesc?
LA MULTI ANI CRISTINA!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa continui sa fii asa calda, frumoasa, inimoasa toata viata ta!!

Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
paula_m spune:
Am uitat sa va zic ce e mai important!!! NINGE!!!!!

Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
crissy77 spune:
paula, cu dulapurile scapi ieftin, scoate manerele (se deschid usor de jos) (
michelle).
btz, am cautat pe net si nu am gasit. Era in contextul BINS 16-20 luni
. Posibil B sa fie de la Bayley.
Edit: am gasit ceva in engleza: Bayley Scales of Infant Development, sa vad ce zice si goolge translate.
Alt edit: cred ca am gasit, Bayley Infant Neurodevelopmental Screener
Aseara Beatrice si-a zvarlit ghetutele in WC. Sub supravegherea mea
. Pe una am prins-o din zbor, celalta s-a inecat
. Nu stiu ce a apucat-o, nu a mai avut apucaturi din astea. Eu eram calma, ma uitam la ea cum isi cara ghetele, ma gandeam ca se aseaza pe jos si le studiaza cum face de obicei. Dar ea a mers tinta spre WC
. Radeam singura prin baie
Victo spune:
n-am mai citit, n-am mai intrat zilele astea
Cristina, La multi ani fericiti!
Ilinca, vaaai...draga de tine ce sa patesti! offf..ti-e vecin soferul?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
puiutz_mic spune:
Crispro, draga mea, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, PLINI DE IUBIRE, IMPLINIRI SI TOT CE ITI MAI DORESTI TU ALATURI DE BAIETII TAI DRAGI! Te imbratisam cu drag! Multumim pentru trataie si petrecere frumoasa diseara si in week-end! Un gand admirativ pentru Vasi - ce surpriza delicata si frumoasa ti-a facut! Pupici si de la Raducu nazdravanucu ![]()
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crissy77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Am uitat sa va zic ce e mai important!!! NINGE!!!!! ![]() ![]() ![]() Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
Si la noi

Eu nu gasesc nimic interesant in asta
, ne hranim de atata frig.