Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
ludmila_p85 spune:
Ehh Paula, cum sa nu-mi fie greu fara sot? el muceste departe de casa, la mai bine de 1000km,e in Rusia,acolo e platit mai bine si de asta merge,de dragul nostru!
Cam de 8 ani ne chinuim cu despartiri de 2-3 luni,vb numai la tel. Acuma ca e sezonul rece va sta cu noi toata iarna acasa!!! sint fericita
. E fr greu cind e aici si unul departe,acuma cu copilul e si mai greu, dar totodata trece si timpul mai repede,ma bucur ca-l am pe V.care imi umple golul din suflet!!!![]()
ilinca79 spune:
Fete dragi,
n-am mai apucat sa intru zilele astea ca am avut o saptamana nasoala. Luni dupa-masa m-a lovit o masina. Ma intorceam cu Victor acasa de la plimbare, eram in spatele blocului cu el intr-o mana si cu caruciorul in alta, ne indreptam spre garaj. O masina care dadea cu spatele ca sa intoarca nu m-a vazut, mi-a trecut cu roata peste un picior si m-a trantit de pamant. Noroc ca n-am cazut decat in genunchi si n-am scapat puiul jos. Oricum am innebunit de spaima ca a patit ceva copilul, V s-a speriat rau de tot, a urlat in continuu pana a sosit taica-su de la servici, inaintea salvarii si politiei
Pe moment nici nu mi-am amintit cum am cazut si daca e vreun risc sa fi patit copilul ceva - pana la urma mi-am dat seama ca nu-l scapasem deloc si n-am vrut sa-l las sa-l duca pe la urgente sa-l mai traumatizeze si pe-acolo. M-au dus la UPU, mi-au facut radiografii si din fericire Dumnezeu m-a ajutat si n-am nicio fractura. Doar contuzii si echimoze, abia m-am tarat prin casa a doua zi, dar acum aproape mi-am revenit. Ii multumesc lui Doamne Doamne ca e bun si a avut grija de noi 
Paula am citit ce ai povestit despre vizita la medic. Mi s-a parut o parere de bun simt, si faptul ca nu s-a hazardat in diagnostice zic ca e un semn bun. Stiu ca esti satula de toate si ti-e greu, dar trece si asta si sigur vine Mos Craciun cu o veste buna. Va pup cu drag si sper sa ne vedem cand veniti pe 22.
Alice deci vine Mosul cu un baietel in dar
Nici eu nu as apela la nicio metoda contraceptiva ireversibila. Niciodata nu stii ce iti aduce viata. Tu fiind atat de tanara poate ti se face dor de un bb mic peste ani si de ce sa nu poti sa-l ai? 
Eladea multa sanatate, mami! 
Victo imi pare rau ca am vazut tarziu mesajul cu tablita, dar vad ca te ajuta Andreea.
Crissteo mi-e asa de drag de baietii tai
Eu imi amintesc ca la varsta lui Teo am avut o obsesie legata de cum ajung copiii in burta mamei
. Tin minte perfect cum ma bagam seara in pat si ultimul lucru intrebam: "mama, deci cum?"
Saraca mama nu mai stia ce sa inventeze ca nicio explicatie nu ma multumea
Mda, s-acuma ma mai intreb de ce e fi-miu incapatanat 
Tina felicitari pt. viza 
Ludmila ma bucur mult pt. voi ca va reuniti familia. Poate ii faceti acum un fratior/surioara lui Vladut, daca tot iti doreai 
Crissy ce puzzle frumos ai confectionat. Tu esti o mami extraordinara, nu stiu cum reusesti sa faci atatea
Bea e o dulceata de fetita, nu zic mai mult ca vad ca sunt prea multi petitori in fata deja ![]()
Histamina Doamne ajuta sa treaca durerea!
Crispro 
Cam atat mi-am adus aminte, va pup cu drag de noapte buna!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Crisu', sa iti fie de bine shoppingul! Oare cum o fi? ![]()
Am facut iar tortul ala cu 3 cioco. Dar cum pe mine ma manca' tare tare, am cumparat smantana dulce de la zuzu, cu 12% grasime. E asaaa subtire ca m-am temut ca nu va iesi nimic, dar am vazut ca s-a intarit
.
Alice, eu stiu ca in timp trompele devin permeabile, cam in 10 ani. Stiam ca totusi conteaza f mult varsta pt o astfel de procedura din cauza dezechilibrelor hormonale ce pot aparea. Despre vasectomie nu stiu ce sa spun, nu stiu care pot fi consecintele, poate pt ei e ok dpdv hormonal.
Stiu ca ar fi mai usor, acum, dar pe termen lung nu se stie.
Nu stiu daca sunt bine informata, dar inainte sa iei o decizie asa importanta sunt sigura ca te vei informa corespunzator. Poate daca ai cere parerea atat a ginecologului cat si a unui endocrinolog te poti hotari mai usor. 
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
paula_m spune:
Ludmila, vb ta, e bine ca il ai pe Vlad care sa-ti mai umple timpul( si se pricepe de minune la asta). Si pe mama ta(sper ca am retinut bine ca ea te mai ajuta). Cred ca iti e f greu. Dar de ce nu mergeti si voi cu el, in Rusia? Nu ar fi mai usor?
Cred ca si lui ii e greu sa stea atata timp departe de voi...
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ilinca79 spune:
Bumblebee
cred ca iti e tare greu cu gandul operatiei, dar trec ele cumva trei zile. Nici nu stiam ca hernia poate da asa simptome nasoale, cum ai povestit, asa ca e esential sa te faci bine. Apoi dupa, gasesti tu ceva alternative la luatul in brate, va puneti amandoi in pat si va dragaliti. Mult curaj mami, o sa fie bine! 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
paula_m spune:
Ilinca, ce m-am speriat!! Cum nu te-a vazut?Ce bine ca nu ti-a rupt piciorul!! Te mai doare? Vai, ce sperietura pe voi!!!
Si cel cu masina ce a zis? Doamne, Doamne, putea fi mult mai rau!!!
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
bumblebee spune:
Ce spaima, Ilinca!!! Am citit cu sufletul la gura, si sotul. Ma bucur ca esti bine, dar nasoala experienta, mai ales cu V. Sanatate multa!! 
Ma retrag, mai vb maine!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
adrianaBuc spune:
vai ilinca, mi s-a ridicat parul pe mine. Bine ca nu ati patit nimic grav. Brrrr! 
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+
cu 
crispro spune:
Ilinca, Doamne fereste! Ca m-am speriat de ce ai patit! Vai, cum naiba nu v-a vazut ala? Cred ca s-a speriat Victor, puiutul! Ma bucur ca esti bine, mamica draga!
Vai, ce spaima!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
LA MULTI ANI, draga CRISTINA, sa-ti fie sufletul cald si bland si tanar ca acum, sa ai parte numai de impliniri si de fericire, sa fii sanatoasa tu si familia ta, sa fii mereu cu zambetul pe buze si in inima! un brat de flori pentru tine 

si un milion de pupici 

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)