Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
crispro spune:
Eladea, iar fierea? Of, imi pare rau, sa te faci bine repede.
Bumblebee, va putea socrela sa stea cu V zilele alea, cand te operezi? Sau isi ia sotul concediu?
Eu am fost in oras, mi-am luat cizme, 3 rochii si 3 bluze . Ce bine a fost! Dar cand am ajuns acasa copilul ma tot strriga. eu m-am pus sa mananc, el s-a enervat, ca nu stau cu el. L/am pus langa mine, nu a fost bine. I-am pus desene pe telefonul sotului, iar sotul ii tinea telefonul. Iar n-a fost bine, ca vroia sa tin eu telefonul. Mi-a fost drag sa il vad asa mamos. Bine, ca apoi s-a pus pe plans ca deja nimic nu ii convenea. Iar cand i-am zis ca mergem sa ne schimbam in pijama, s/a suparat tare. Puiutul, ii era dor de mine, manca/l/ar mama pe el. Acum il adorm, e pe burta mea
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
Crisu, ma bucur ca te simti bine si ca lui Vladut i-a fost dor de tine!!! Asa as pleca si eu o zi in oras, sa vad seara cum ma primeste Raducu ![]()
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Eladea, ![]() ![]() , sanatate multa!Cand am avut crizele alea de la hernie aveam o stare nasoala si niste spasme gastrce de abia ajungeam la baie Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
ofoff....numai bolnav sa nu fii...asta zic mereu...cine e sanatos nici nu stie ce dar mare a primit de la DD...
deci te operezi pana la urma??? o sa scapi cu bine...e ziua lui Eric atunci, si pot sa declar ca e o zi norocoasa...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
cristina, ma bucur ca ti-a prins bine iesirea...
si eu astept un shopping in care sa ma plimb 2-3 ore prin mall, SINGURAAAAAA!!!! (asta daca nu ma plciti dupa prima ora...
)
vaaaaaaai, si Filip e un mamos si juma...mai nou ma termina, efectiv...plus ca cere tzitzi mai mereu...stiu ca dintii sunt pb, il vad bietul cum baleste si cum isi baga toate destele in gura....dar pe mine ma lasa deja balamalele...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ludmila_p85 spune:
Sintem si noi prin preajma
, abia acuma am citit tot ce ati scris azi,ramasesm cu restanta
!!! Sintem si noi la nani deja, azi am iesit si eu pentru 1 ora si fiumiu a ramas cu mama mea,offf copilasul meu a stau linga usa si batea cu pumnii in ea strigind intruna : mama,mama!!! cind mi-a povestit mama,mi s-a facut mila de el ca l-am lasat
,defapt am fost la farmacie pentru prospan ca a inceput sa stranute fr des de dimineata si are mucii lungi de tot
Am o super veste : miine o sa avem musafiri!!! vine sotul meu acasa(nu ne-am vazut de 8 sapt.)
abia astept seara cea de miine!!!
am niste emotii ca la prima intilnire,dar mai tare sint curioasa sa vad daca V,isi recunoaste tatal ![]()
crispro spune:
Ludmila, sa aveti o zi frumoasa maine!
Deci Vladutul tau e mamos. Ce dragi mi-s cum ne sriga ei!![]()
Ioi, da, tu fete, asa bine a fost la shopping, m-am dus cu finuta mea care mi-e tare draga, ne intelegem asa bine, din priviri. Dar asa dor mi-a fost de V, mai ales ca mi-a zis Vasi ca a pus telefonul la ureche si tot zicea "mama, mama", asa ca m-au sunat, sa ma auda.
Apoi acasa cand am vazut ca numai pe mine ma vrea, sa ne jucam amandoi. Abia astept dimineata sa ne jucam, puiutul meu scump!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Cam pe soacra ma bazez.. Sotul nu are cum sa isi ia atata concediu.
Nu mi-e teama pt operatie, absolut deloc, mi-e ingrozitor de sila de faptul ca minim 6 saptamani nu am voie sa imi ridic pruncul in brate.
Noi ca plan de bataie avem sa stea o saptamana cu soacra, seara sa il aduca sotul acasa, dup-aia are sotul o sapt de concediu, dupa care vin sarbatorile si dup-aia om vedea.
Deja ma ia cu boceala cand ma gandesc ca voi sta 3 zile in spital.. Eu abia ma descurc de dorul sotului
, de dorul puiului mic zau ca nu stiu ce-o sa fac..
Vorbeam cu sotul, sa vina in vizita si el spunea ca nici nu-si poate imagina cum va reactiona V la plecare.. Ehh, sunt altele mai rele-n lumea asta. Stiu ca va trece, dar de abia astept sa treaca
.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
adrianaBuc spune:
buna seara mamici si pitici
Sunt si eu pe aici, am avut o saptamana plina
si grea.
Eu nu pot sa citesc despre copilasi cu probleme grave, ma topesc de durere citind si mai ales stiind ca nu pot face nimic pentru ei. Maine fac prajitura cu mere (sar'na crissy) 
pupici
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+
cu 
paula_m spune:
Alina, trec repede 3 zile!!
Mie mi se ridica parul pe mine cand aud cuvantul operatie. Dar uneori nu scapam fara. Important e sa te faci bine.
Cristina, ce bine ti-a mers azi!!!
Dimineata, cand e bona, eu ma mai inchid in camera, sau in bucatarie, ca nu am nici o sansa sa scap de Raul si il aud la1/2 h cand incepe sa srige mama, si vine la usa inchisa si plange. Ii spune bona ca nu sunt acasa si de abia il potoleste. Eu de abia ma abtin sa nu ies sa-l iau in brate, dar e mai bine asa. Tb sa se obisnuiasca si fara mine, macar cate un pic. Dar, cand e la bunici, nu are nici o treaba, nici nu vb cu mine la telef
Ludmila, ce frumos!! Dar sotul tau unde lucreaza de e atat de mult timp plecat? Nu ti-e greu fara el?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ludmila_p85 spune:
Bumbleee
mult curaj si o sa fie totul bine pina la urma,nu fi trista
,e greu in viata,nu ai de ales,se rezolva totul important sa te fac bine dupa operatie,piciul o sa fie intelegator,sper eu!
Crispro,vladutii nostri sint tare mamosi, chiar seamana mult la caracter as zice,dupa cum citesc de la tine,sa fie si numele o tangenta
!!! pup cu drag pe toti delfinasii!!!
Noapte buna la toata lumea!!!
(nici nu mai pot adormi,stau cu gindul la oaspeti!)![]()

si