Aspirante optimiste (733)
Raspunsuri - Pagina 10
Monique77 spune:
Multumesc de sustinere fetele!!!
Miky maine te testezi si tu nu?
HCG sau test?
ca uite vezi ce mi se intampla mie nu?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Kimmy spune:
Moni,s-ar putea sa gresesc,dar eu stiu ca nu e foarte sensibil clear blue.Se recomanda sa se faca numai dupa intarziere.Inca nu te dezcuraja .Fa maine beta,ca e sfanta!
Incerc sa ma calmez si eu.Mi-am amintit de incercarile din trecut,si sper sa nu devin o obsedata cu trecerea timpului,mai ales ca stiu ca si la mine s-ar putea sa dureze ceva pana reusesc .E prima data cand imi trece prin cap ca s-ar putea sa am probleme ovulatorii,desi dr mi-a spus ca ovarele micropolichistice sunt mai lenese ,parca nu am crezut-o,am zis ca nu mi se poate intampla tocmai mie.Daca nu reusim luna asta,in decembrie o sa fac o mica monitorizare,sa vedem daca e ok.
_
Mamica mandra
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912
Simo_82 spune:
Moni,
Te rog din suflet sa nu te descurajezi. Poate e intr-adevar prea devreme. Si nu uita deviza: pana nu vezi rosu mai e o sansa. Capul sus, trebuie sa fie bine
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 Multumesc de sustinere fetele!!! Miky maine te testezi si tu nu? HCG sau test? ca uite vezi ce mi se intampla mie nu? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica
gaitica78 spune:
Buna Stefulici,
am facut si stimulare, am facut tot felul de tratamente si investigatii in ultimii 4 ani. Ma intriga faptul ca testul a iesit negativ desi am tot felul de semne: urinez noaptea, desi pana acum o saptamana nici vorba de trezit noaptea, durerile de cap la mine sunt ca la ele acasa, asa ca nu le bag in seama, in schimb am sesizat atractia pentru diverse mancaruri si diverse combinatii ciudate :))
Asa ca nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai zic... doctorul mi-a urat noroc ca a zis ca nu are ce sa-mi mai faca. Poate doar FIV.
Mult succes in ale voastre :*
citat din mesajul lui stefulici Gaitica, parerea mea e ca orice se poate, insa la mine simptomele erau foarte aiurea si ma induceau in eroare. Primele 2 dati cand am ramas aveam super semne:sani umflati, dureri de cap,treziri la ore fixe, foame brusca. Acum, la aceasta sarcina n-am avut nici unul dintre simptome... Eu cred ca ar tb sa faci stimulare. am citit ca ajuta in cazurile de infertilitate inexplicabila. La mine a ajutat si teoretic n-aveam nici o problema. Eu cand am facut stimlare am luat ova-mit zilele 3-7, si in z15 am facut pregnylul(folicul 2.66cm). Alex, dr nu mi-a comentat analizele, a zis ca vb cand aduc urm eco. Pana atunci: aspenter. Pupici de molipsire! http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w 2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot. |
stefulici spune:
citat din mesajul lui Cristinuta_M Stefulici, pe langa aspenter iei si vitaminele care se recomanda pentru trombofilii, da? Adica femibion 1 (o capsula pe zi), vitamina C (1 g pe zi), magne B6 (1 pe zi), omega 3 sau folowise (1 pe zi). ingeras de 24 sapt oprit in evolutie, factor XIII heterozigot, LA pozitiv. Tratament de intretinere cu aspenter 1 la 2 zile, acid folic 5mg, omega 3 de 1000 mg cu vit E 1/zi, magneB6 forte 1/zi, cetebe Zn 1g/zi, complex acid folic cu vitamine B |
Iau niste vitamine recom tot la Fundeni: vitC 1g/zi, Mg+B6 2cpr/zi, vit E 1 cpr/zi,acid folic 5g/zi, aspenter1/2zile.
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
stefulici spune:
Moni, am un sentiment ca de data asta e cu ochisori! Astept cu nerabdare urm test II II II II!!!!!!!!!!!!!!
Miki, te astept si pe tine cand esti pregatita sa faci testul!
miky82 spune:
citat din mesajul lui Monique77 Multumesc de sustinere fetele!!! Miky maine te testezi si tu nu? HCG sau test? ca uite vezi ce mi se intampla mie nu? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni o sa imi fac beta hcg, oricum vreau sa stiu daca mai continui cu utrogestanul, daca iesi negativ, o sa il opresc, dar stiu ca o sa iasa pozitiv la amandoua
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
stefulici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Moni o sa imi fac beta hcg, oricum vreau sa stiu daca mai continui cu utrogestanul, daca iesi negativ, o sa il opresc, dar stiu ca o sa iasa pozitiv la amandoua In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
Asaaaaaaaaaaaaa! Asta-i atitudinea!
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Moni o sa imi fac beta hcg, oricum vreau sa stiu daca mai continui cu utrogestanul, daca iesi negativ, o sa il opresc, dar stiu ca o sa iasa pozitiv la amandoua In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
moama ce optimism
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Moni urmeaza exemplu si i-a optimism si tu.
Eu stau ca pe ace ca l-am trimis pe sot azi sa fac hemoleucograma si urocultura sa nu fi luat si el de la masa ecoli si stafilococ si au zis ca rezultatul la urocultura e in 3zile, sper sa nu aiba nimic ca altfel isi da foc la valiza.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.