Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

salutare fetele
azi dimineata teste de sarcina Clear Blue NEGATIV

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata fetelor! Hai ca pana la urma declar Z1,sunt bucuroasa ca nu a intarziat mai mult de 2zile.
Asadar de azi oficial facem pauza 3 luni si iau antibebe pt chisturi...cel mai invechit tratament il iau si eu
Kimmy un eco n-ar strica,iti spune cel mai sigur daca ai folicul dominanat sau nu!

Haideti fetelor cu II !!!!

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Moni nu te descuraja,e inca devreme!
Si la Ylari sambata a fost negativ,luni pozitiv!
In 2 zile eu zic ca e pozitiv si al tau!
Va pup,azi nu mai intru ca am training toata ziua!

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

salutare fetele
azi dimineata teste de sarcina Clear Blue NEGATIV

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Moni nu te descuraja...tinand cont ca e facut mai devreme nu trebuie sa te sperie...eu sunt tare increzatoare pentru tine

Mergi la inceput

pai ...nush' ce sa zic....
ma gandesc ca daca am avut iar pata de implantare luni.....poate n-a apucat sa creasca nivelul de gonado......d'aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:

ma gandesc ca daca am avut iar pata de implantare luni.....poate n-a apucat sa creasca nivelul de gonado......d'aia

Bravo !
Asa te vreau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza
Kimmy multumim de cafeluta

Moniiiiiiiiii te bat, inca mai e timp sa se pozitiveze testul, din cate stiu eu maine ar trebui sa iti vina , asa ca lasa butoiul in pace, mergi maine sa iti faci un beta e cel mai sigur.

Apropo nu mai am acasa nici un test de sarcina , i le-am dat toate cumnatei mele care i-a intarziat menstruatia vreo 18 zile , i-au iesit negative dar si la primul i s-au pozitivat dupa doua saptamani de intarziere problema la ea este ca a alaptat pana acum 3 saptamani ma gandesc sa nu fie asta o cauza (pe perioada cat a alaptat a avut menstruatie)

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:

Vezi ca se poate....fi optimista

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Am intrat special pentru tine Moni, ca meriti bataita.
Am vrut sa iti zic de ieri sa nu faci test de sarcina dar ma bucur ca esti bine si astept beta pozitiva de maine.
Miy sa stii ca am 2 cunostinte care au ramas insarcinate in timp ce alaptau, una si- dat seama cand avea vreo 3 luni de sarcina.
Plec la facut mancare.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

sunt asa....
sper maine sa fie altceva....
ma gandesc ca poate n-au fost degeaba petele alea
oricum nu ma mai doare nimic de 2 zile (burta ma refer)
sanii ca pana acum, dor, nu dor, dor, nu dor

Duminica seara in pat am avut intepaturi puternice sub buric (m-am gandit ca nu e de bine)
luni am avut spre seara pata fina...
offff, sper sa nu ma imbat cu apa rece

Mergi la inceput