Aspirante optimiste (733)
Raspunsuri - Pagina 8
Monique77 spune:
fetelor da!
eu ma testez maine - test de sarcina
am vorbit cu amica mea de la laborator si mi-a zis ca maine nu poate sa-mi ia sange si sa-mi dea raspns in aceeasi zi deci la HCG tot joi ma duc
dar maine dimi' la prima ora fac test de urina
mi-e groaza
si nu vreau sa ma gandesc la o liniuta si la ce ar urma
dar voi intra sa va anunt rezultatul indiferent de care va fi el
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankcta Cami nu cred ca voi posti in aceasta perioada..... stiu ca imi inventez scuzele fata de Cel de Sus ...de vreo doua luni sunt mai mult racita....mi-a scazut rau de tot imunitatea, nush ce se intampla! Insa am inceput sa recitesc Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana care sunt sigura ca imi este de folos Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni! |
Si eu citesc acatistul recomandat de parintele care ma face pe mine sa ma simt bine si la care merg foarte des, el a zis ca asta o sa ma ajute sa raman Gravi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kmy_black monique pe la ce ora vii cu cele II? kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
pai ajung la birou pe la ora 08:30-08:45 si intru sa va scriu imediat evident
cred ca o sa inebunesc maine....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
kmy_black spune:
ufffffffff, si eu maine dimineatza plec cu treaba prin oras si ma intorc abia dupa amaiza, am la ce ma gandi, de fapt , mai bine spus, am sa intarzii cu felicitarile!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui ankcta pe data de 8 si eu am avut cateva pete, dar erau razalii-maronii-rozalii, cum le venea lor .Eram in Z 14.....asa ca mai am putin si poate dau si eu sampania impreuna cu fetele Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni! |
Eu va fac tortul, cum vreti voi de post de frupt numai sa imi spune-ti ca sunteti gravidute.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lilimara spune:
Monique scot motatele pentru tine!!!
Te astept maine cu vestea cea mare!
Eu am fost azi dimineata si m-am lasat stoarsa de 6 sticlute de sange .
Au spus ca in 2 saptamani sunt gata toate pentru ca proteina S dureaza cam 15 zile.Am mai dat si pe analize 120 de euro. Eu nu stiu daca e bine ca le-am facut aici sau poate ieseam mai ieftin daca le faceam in Romania in dec.
Nu stiu daca sa sper sa fie ceva de tratat sau sa fie toate bune si trebuie doar asteptat pana vine bb.
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
kmy_black spune:
monique& micky , ati avut amandoua acele pete rozalii? la, tine monique imi aduc aminte dar din pacate nu imi aduc aminte toate postarile lu'micky!nu am auzit-o pe verisoara mea patind asta, ea se "plange' numai de sani care au devenit durerosi, ma lu d-zeu sa fie cu ochisori la toate!doame ajuta
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Cristinuta_M spune:
Stefulici, pe langa aspenter iei si vitaminele care se recomanda pentru trombofilii, da? Adica femibion 1 (o capsula pe zi), vitamina C (1 g pe zi), magne B6 (1 pe zi), omega 3 sau folowise (1 pe zi).
ingeras de 24 sapt oprit in evolutie, factor XIII heterozigot, LA pozitiv. Tratament de intretinere cu aspenter 1 la 2 zile, acid folic 5mg, omega 3 de 1000 mg cu vit E 1/zi, magneB6 forte 1/zi, cetebe Zn 1g/zi, complex acid folic cu vitamine B
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Haideti la o cafeluta aburinda!Sau un ceai cu lamaie
Fetelor eu cred ca innebunesc.Luna asta nu am avut nici un semn de ovulatie concret.Tb e jalnic de mic,dureri nu,albus nu.Testele de ovulatie pozitive inseamna ca sigur se va produce ovulatie?Ma tem sa nu fi fost si la mine anovulatoare luna asta
_
Mamica mandra
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912
lucianamoga spune:
Kimmy calmeaza-te.Poti sa ovulezi si fara sa ai semne , poti de asemenea sa mai ai cate un cm anovulator , asta nu inseamna k e o problema,iar testele de ovulatie indica faptul ca se apropie ovulatie dar nu o si certifica pentru ca foliculii pot sa nu se sparga.
Multumesc de cafeluta
Moniiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!