Aspirante optimiste (733)
Raspunsuri - Pagina 11
lilimara spune:
Ma bucur ca sunteti optimiste fetelor!!! Moni asteapta beta si sigur o sa fie cu ochisori!
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
MeAlex spune:
Stefulici, iei si Femibion1? Ca recomanda in general gravidutelor. Ai putea lua pentru ca nu e niciun risc, ca doar sunt pentru sarcina.
Gaitica, sotul e OK, s-a cautat si el de probleme? Poate ar fi de incercat si o inseminare. Mai scrie despre tine cate ceva ca sa comparam cu ce am facut si noi...poate iese ceva. Sau macar trece timpul pana afli ca esti gravi acum.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Mihaelafalt spune:
Fetelor da ce liniste pe aici azi.
Eu am mult de scris dar mai intru din cand in cand sa vad ce faceti.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
da...chiar....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetelor da ce liniste pe aici azi. Eu am mult de scris dar mai intru din cand in cand sa vad ce faceti. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Da Miha e asa de liniste, de exemplu eu am o gramada de treaba pe la munca.
Fetelor mi-e asa de frica sa nu va dezamagesc, dar nu ma lasati voi sa cad in butoi nu-i asa
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
mirunita1983 spune:
buna fetele
citat din mesajul lui gaitica78 In primul rand salut toate aspirantele la titlul de mamica :) Acum sa va spun ce ma doare :) Din experientele voastre, exista posibilitatea unei sarcini, desi testul a iesit negativ dar totusi am cateva simptome (somnolenta, dureri de sani, dureri de burta, usoare ameteli, balonare)? Mentionez ca eu si sotul meu incercam de vreo 4 ani sa facem un bebe, am incercat aproape toate variantele,am facut tot felul de investigatii .. si nimic... am fost la 5 medici in 4 ani, cica ar fi infertilitate nejustificata... :( |
in fiecare luna exista posibilitatea unei sarcini
nu faci si unul de singe , sa mergi cit mai repede la odisee
si eu am infertilitate inexplicabila si ce e mai rau e ca nu sti ce sa tratezi
lucianamoga spune:
Miky nu-ti fa tu griji pentru noi important este sa fie bebe la locul lui
Mirunita buna
mirunita1983 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Sunt singura? Eu sunt atat de euforica de zici ca a venit Mos Craciun nu uratii Oricum sunt atat de optimista pentru ca sunt sigura ca din ianuarie cel tarziu voi avea ...si de nu reusesc nu stiu cum oi mai iesi eu din prapastie Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
e bine ca iti pastrezi optimismul
si il prindem noi cumva si pe bb
mirunita1983 spune:
citat din mesajul lui ankcta Jasemin30 FELICITARI! Sa-ti dea Domnul multa putere sa-l cresti frumos pe micut! Eu sunt in anul 9 de incercari, mai am un pic.... Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni! |
Doamne ajuta sa fie si ultimul si sa vina bb