Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici

In sfarsit am rezolvat problema cu mutatul la serviciu. De-acum pot sa respir si eu linistita.

Poate maine reusesc sa stau si eu un pic la povesti cu voi.

Bumblebee, multa sanatate la puiut.

NB delfinariu!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am sunat pediatra si mi-a dat un siropel de tuse, eu nu intelesesem exact numele, asa ca de la farmacie am luat Stodal.. Si ghiciti ce idee stralucita a avut? Antibiotic, of course.. Nu ii dau nimic. Maine primesc rezultatele de la culturi.
Inca o chestie.. de fapt cea mai importanta.. A prestat un nr 2 in scutec si am zarit ceva firicele, de fapt toata productia era doldora de firicele subtiri, din alimentatie nu au cum sa fie, asadar, bonus la tot ce s-a intamplat zilele astea ar fi descoperirea unor paraziti intestinali.. Sa nu fie bonusul asta la baza a tot ce se intampla acum.. salbciunea organsimului, scaunele ma gandesc ca de la asta s-au starnit..
Nici nu mai stiu ce sa cred, la ce sa ma gandesc, stiu ca sunt maruntisuri, dar parca nu mai gandesc limpede, vreau sa se simta mai bine puiul meu si eu sa merg macar la o cafea cu gandurile mele, tot la mine ma gandesc .

CrisSN, ma bucur ca s-a rezolvat la serviciu.
Victo, la tine cum mai e?

Eladea, scumpa mea, n-am iesit cu piciul azi.. nici maine nu cred ca o voi face. Stiu ca ma intelegi, dar tot tb sa imi cer scuze..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Tina mami, iti doresc multi ani fericiti, plini de iubire, sanatate si intelegere. Scuze pt.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Tina mami, iti doresc multi ani fericiti, plini de iubire, sanatate si intelegere.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Am citit mailul CRISSY!
Nu am cuvinte....... Ma bucur enorm!!!
Tu esti o mamica de mare exceptie, esti consecventa, ai multa rabdare, curaj, putere si esti plina de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'neata

tina,

adrianaBuc, si noua ni s-au recomandat puzzle-urile de genul asta. Am mai vazut si animalute din 3 piese (cap, corp, picioare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Neata, poftiti la !
Eu astept sa se trezeasca Sasha, Bogdan a plecat deja la gradinita cu tati.
Cris2010, ma bucur si eu ca s-a rezolvat la munca. M-au sunat si pe mine sa ma intrebe cand ma intorc dar nu au insistat cand le-am zis ca in august...Sa vedem...
Bumblebee, pai daca ii dai sumetrolin deja pt ce ti-a mai dat antibiotic? Astept cu interes rezultatul analizei. Tin pumnii, sa fie ok rezultatul.
Ilinca, bancuta de la Little Tikes au cei de la Medicover. Mi se pare destul de mare eu nu as avea unde sa o mai pun. Dar Little Tikes face lucruri bune, toate jucariile pe care le-am vazut de la ei sunt zdravene. Reduceri pe Amazon sunt doar la anumite produse din ce imi amintesc eu, nu-i asa Michelle? Plus, nu trimit orice produs in Romania. Noi avem o masuta de lemn cu doua scaune si sunt ok, ce sa zic, mai cade Sasha cu tot cu scaunul dar fiind mititele nu-i problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Pai de asta m-a suparat, oricum Sumetrolimul i l-a dat de frica, acuma a schimbat pe antibiotic ca nu cumva sa faca pneumonie interstitiala . Pt un parinte e destul de aiurea sa aiba perspective de genul asta, dar cred si sper din tot sufletul sa nu fie cazul, la plamani e curat, tusea e parca mai productiva.
As incerca sa-i fac aerosoli, as avea de la cine sa imprumut aparat de aerosoli. Parca n-am curajul sa fac tot felul de teste pe compilul meu, dar totusi atatia alti pediatri au recomandat varianta asta si in cazuri de bronsiolite.
Fete dragi, pls help, voi ce ati pus pt aerosoli? Si concetratii pls!

[size=3]Sa-l ajutam pe Vlad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! IS pe fuga.
Bumblebee, eu ii fac aerosoli cu ser , simplu- imediat ii fac, ca are muci, dar is in gat, nu am ce sa aspir de ei. Ii fac de 2 ori pe zi, dimineata si dupa masa. - asa mi-a zis dr cand avea V 3 luni. Pt tuse ea a zis asa: se fac aerosoli cu Acc. Se amesteca un flacol de 3 ml de Acc cu 9ml ser fiziologic. Rezulta un total de 12 ml, care se va folosi de 4 ori, adica cate 3 ml pe tura, Si se face de 2 ori pe zi, dimineata 3ml, dupa masa 3ml. sau imi mai zicea daca nu am aparat de aerosoli sa ii dau Acc 100mg dizolvat cate o juma de plic in lichid, tot de 2 ori pe zi. Sper ca ai inteles.

Am plecat!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Neata!

Multumim de cafea!

Cris2010 super ca ai rezolvat cu serviciul!

bumblebee si noi facem aerosoli tot numai cu ser simplu. Inca n-a fost cazul de altceva. Cate 3 ml de ser de 2 ori e zi. Dupa aerosoli cel putin o ora nu se iese afara. Sanatate multa lui V!

Mergi la inceput