Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
ludmila_p85 spune:
Oana, am vazut magarusul si avem si noi ceva foarte asemanator,doar ca e catel,exact ca magarusul danseaza si cinta
ludmila_p85 spune:

pentru toti delfinasii cu numele Matei! Va
pe toti cu drag!!! Sa fiti saatosi si norocosi( si cuminti daca e posibil)![]()
Crissy am citit si eu povestea ta,Dumnezeu are grija de voi! o sa fie totul bine pina la urma
. Merci ca m-ai acceptat si pe mine pe mail comun!!!
crissteo spune:
Ce frumos, deja va pregatiti de sarbatori
Eu tre sa-i mai iua lui teo de ziua lui, ca e si andrei. Si mai am niste sarbatoriti. Cand ziceti voi ca incep reducerile pe amazon?
Eu m-am hotarat, nu mai merg la nici un pediatru atunci cand sunt muciosi sau pentru controale de rutina, merg saptamana viitoare la homeopat. Deocamdata pentru Albert sa vad ce-i cu mucii astia si suieraturile pe care le stie face. Am mai fost si cu Teo cand incepuse cresa si am fost multumiti.
Bine, oricum mergem la budimex cu amandoi saptamana viitoare sa le mai studiem rinichii.
Histamina, Dumnezeu sa-l ierte pe cel care ti-a fost ca un tata si imi pare tare rau pentru ce e in sistemul nostru de sanatate si cata suferinta provoaca. Nu-i destul ca te lupti cu boala, tre sa te mau lupti si cu unii, altii de care depinde intr-un fel viata ta. Of. O sa gasesti puterea sa faci tu ce-i mai bine pentru tine si pentru minunea ta mica.
La multi ani, Matei! 
ilinca79 spune:
Fete dragi,
tare greu mai apuc sa intru, bine ca nu scrieti prea mult si macar reusesc sa citesc. Victor s-a facut tare nazdravan in ultimele zile, a descoperit ca poate tipa, si la cea mai mica nemultumire face vocalize, de ma dor urechile. Bineinteles, asta pe langa crizele obisnuite cu trantit pe jos si plans
Dar trebuie sa-l si laud ca parca a explodat cu vorbitul, a inceput sa imite tot felul de cuvinte pe care le pronuntam noi. In sfarsit nu mai confunda cainele cu pisica, ii zile "ha-ha" in loc de "pis"
Stie cum face cioara
, gaina, pisica, recunoste obiecte in carti si la TV.
Ramo felicitari pentru sarcina, sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos si la termen...sau peste termen daca vrei sa fie tot leu ![]()

Tina mami, iti doresc multi ani fericiti, plini de iubire, sanatate si intelegere.
Scuze pt. intarziere ![]()
Pupam si pe cei trei Matei frumosi sarbatoriti azi 
Cris ma bucur mult ca functioneaza Calma Baby. Doamne ajuta sa aveti numai nopti usoare de acum inainte.
Oana ce ma bucur ca papa Matei asa de bine. Stii ca zicea Aelita ca recupereaza copiii pofta si bucatele pierdute dupa orice boala 
Nicole imi pare rau de esecul de azi. Dar stiu ca esti o luptatatoare. Sigur vei gasi o cale sa fie bine. 
Bumble multa sanatate lui Victoras. Imi pare tare rau ca e din nou bolnavior. Sper sa-ti treaca si tie starile de suparare, ca tare nu-mi place sa te vad asa. Tu esti optimista delfinariului, si de multe ori eu imi iau "putere" de la tine. De-asta ma gandesc ca s-au adunat multe de ai ajuns la picatura ce-a umplut paharul. Noi te iubim mult si te sustinem 

Rodi
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
Cadouri de Craciun: am nevoie de sfatul vostru pentru ca vreau sa iau o masuta cu bancute/scaune. Pana acum am gasit pe amazon www.amazon.co.uk/Little-Tikes-Junior-Picnic-Table/dp/B0007TXTE8/ref=pd_cp_k_h_b_cs_2" target="_blank">asta si voiam sa va intreb ce parere aveti. Voi ce masute aveti? Oare sunt mai bune cele cu scaunele?
Mai vreau sa iau si o jucarie cu roti dar fara pedale, cu care sa sa impinga singur, ca nu are niciuna de genul asta. Voi de care aveti si sunt multumiti copilasii? Sotul ma bate la cap sa luam www.amazon.co.uk/Toys-80004-Paddie-Rider-Calffy/dp/B000X4N9VU/ref=pd_cp_k_h_b_cs_4" target="_blank">asta dar mi se pare cam scumpa
Acuma m-a pus si Michelle pe ganduri cu reducerile din ianuarie, nu stiu cat de mari vor fi si daca merita sa astept. Eu oricum trebuie sa ii iau ceva de Craciun si lui V si baietelului nasilor, asa ca musai sa comand ceva acum.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina azi am inchis un capitol din viata mea. pun punct oricaror investigatii. sebastian a deschis alt capitol,singurul capitol. haideti sa radeti: ia pampersul si zice: pempe,caca si glont la cosul de gunoi cu el. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
da e istet strumful tau...si vorbaret...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui baby78 Matei Alexandru de tanti Matei Marius de ooana Matei Alexandru de bambila multi ani, cu sanatate, delfinasi dragi! ![]() Iuliana mami fericita de minune Tudor |
LA MULTI ANISORI, DRAGILOR!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crissy77 spune:
histamina, e strigator la cer cum pot unii sa se joace cu viata oamenilor... Condoleante pt tatal prietenii
, Dzeu sa-l odihneasca in pace.
ilinca, nu stiu ce sa zic de masuta. Pt. Elise am avut un birou, a fost folosit cu succes in multe activitati.
Noapte buna
tina_80 spune:
citat din mesajul lui baby78 Matei Alexandru de tanti Matei Marius de ooana Matei Alexandru de bambila multi ani, cu sanatate, delfinasi dragi! ![]() Iuliana mami fericita de minune Tudor |
LA MULTI ANI !!! Ss
Sa traiti cu numele, Sa fiti sanatosi si cuminti!

Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
LA MULTI ANI !!! Ss Sa traiti cu numele, Sa fiti sanatosi si cuminti! ![]() Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
La multi ani, Mateiasi delfinasi!!!!
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Tudor
16.06.2010