Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
puiutz_mic spune:
Paula si noi tot patut din lemn avem, cu gratii din acelea subtirele, cilindrice, nu late. Pai nu stiu cum a facut ieri, dar l-am vazut altadata cum ridica un picior sus de tot si-l trecea peste gratii. Cred ca asa a facut si ieri. Nu cred ca a cazut de la inaltimea aceea, sigur as fi auzit o bufnitura (cum am auzit cand a cazut din patul nostru, de la o inaltime milt mai mica).
De ieri ii zicem "pinguinul zburator"
(cand alearga o face exact ca un pinguin, cu capul usor dat pe spate si cu bratele intinse).
Ooana noi avem probleme acum la dezbracat
daca il pun la orizontala. la imbracat e destul de docil inca, doar ca uneori alerg dupa el cu geaca. de aceea eu il cam pun in patut, macar acolo are mai putin teren de alergat si il prind mai repede ![]()
Diseara la 6 avem controlul de 15 luni la pediatra. E ceva anume ce trebuie sa o intreb, fetele care ati fost deja la controlul asta.
In afara de greutate, inaltime, urechi, gat, fontanela ce ar mai fi?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
bumblebee spune:
Anca, da.. am inceput sa ii dau puiului..
Oana
, ideea era cu totul alta
, noi am urcat tot ce puteam urca, am golit sertare pe unde umbla si la nivelul lui gaseste numai ce are voie. La prize/cabluri nu mai umbla, a priceput mesajul, dar daca as pune o veioza, la cat de ochioase i se par lui, in cateva zile i-ar face felul. Calcatul hainelor il prestez numai cand doarme, ca altfel ma cert taaare cu el, imi tot arata ca frige dar mai vine sa traga de masa, sa mai arate el cate ceva, o rastoarna cu siguranta. Asta micu' parca-i taifun, pe unde trece lasa ravagii
.
Nici V nu e prieten cu imbracatul, la geaca/caciula se lasa cu plans, tot insotit de dat pe spate, la manusi, culmea, ii place si imi da el degetelele si mai bodogane el incantat.
Puiutz, eu nu am mai intrebat nimic
, vroiam sa intreb de uleiul de peste, dar am uitat
.. 
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana .... dar a ramas pasionat de scoaterea veiozei din priza atat, o scoate si apoi o lasa in pace... |
Fi-mea e fanul nr 1 al veiozelor mele de la capatul patului din dormitor. Daca intra acolo, primul lucru te pune sa i le aprinzi pe ambele, daca nu vrei se duce ea cu mana la intrerupator, apoi se urca in pat fix in mijloc si se uita mandra in oglinda (dulapul are oglinzi mari si e fix in fata patului).
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+
cu 
adrianaBuc spune:
Eu am ascultat-o pe michelle si am scos toate manere la sertarele ei favorite. Acum stau linistita o perioada, pana se prinde cum le poate deschide. ![]()
fetelor, ati mai vazut voi vanataie pe ureche? In spatele urechii, mai exact. Cred ca e de cand s-a lovit la nasi in marginea de la fotoliu, dar nu se mai retrage, are deja 2 saptamani. 
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+
cu 
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 oana - ei bravo lui Matei, papa foarte bine. La noi celelalte gustari sunt in jur de 100g, iaurt sau paste, asta estimez eu ca nu am cantarit, dar daca vreti, o fac.(la fructe cateva cubulete, juma de fruct sa zic maxim) Iar micul dejun e o felie de paine maxim (uneori jumate) cu unt, gem, miere, branzica cu marar etc si 100 ml LP. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
no' pai daca il vede acum cineva zice ca eu sunt dusa...atat de bine manaca, cred ca recupereaza
de ex. dimineata 230ml LP + 1 ou fiert moale + 1 felie paine graham prajita cu Almette(fara coaja) + o jumatate de Mango + 1 piscot

Paula, pai ia uita-te pe Amazon ca cica comandam imediat, Ramo vrea scaun asa ca facem toate o comanda
va trimit si lista cu jucariile care le vreau eu
Michelle zici ca dupa Craciun sunt reduceri la jucarii pe Amazon? eu nu am urmarit anul trecut, hmmmm in cazul asta poate ar trebui sa mai asteptam si sa luma numai strictul necesar de Craciun...Paula,Ramo ce ziceti sa facem cu zebrele?!? acum costa 42lire
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
histamina spune:
azi am inchis un capitol din viata mea.
pun punct oricaror investigatii.
sebastian a deschis alt capitol,singurul capitol.
haideti sa radeti:
ia pampersul si zice:
pempe,caca si glont la cosul de gunoi cu el.
baby78 spune:
Matei Alexandru de tanti
Matei Marius de ooana
Matei Alexandru de bambi
la multi ani, cu sanatate, delfinasi dragi!

Iuliana mami fericita de minune
Tudor
tanti spune:
Multumim de urari si va servim cu o felie de tort
Uram si noi LA MULTI ANI pt
Matei de oana
Matei Alexandru de bambi
Roxana_Theo spune:
Hello fetelor.
Histamina, condoleante. Cat despre celalalt subiect...nu abandona lupta. Daca ai merge din nou in audienta la Raed si i-ai explica situatia? Zic si eu..
Cristina cam asa arata si tablita noastra. Eu i-am ascuns-o deocamdata. Si asta pentru ca dupa cateva zile in care a mazgalit el cu drag si spor, acum doar umbla cu creionul in mana prin casa iar daca gaseste tablita ma pune doar pe mine sa desenez; asta n-ar fio nimic insa e nemultumit; nu inteleg ce vrea iar el se enerveaza.
Iar cu animalele si alte obiecte, nici Theo nu vrea sa repete nimic dupa noi. Ba mai mult, pe carti nu arata decat cu degetul meu. Daca il intreb "unde e....?, el imi ia degetul si il pune exact pe animal/obiect. Nu inteleg de ce nu vrea sa arate cu degetelul lui.
Arata insa prin casa, afara; dar nu pe carti.
Rody, de ce te-ai suparat asa tare pe sot? Ca tu mereu povesteai asa frumos despre relatia voastra!
Eu mi-am "incercat" norocul cu fraza "opreste masina ca eu cobor aici" si spre surpriza mea, a oprit. Si am coborat. Desi eram foarte tineri (studenti amandoi), aveam bani de taxi la mine.
De atunci folosesc alte metode de a-l face sa-i para rau de ce a zis/facut.
Roxana_Theo spune:
Crissy am citit povestea ta pe mail. Te felicit pe tine si pe Bea. Sunteti niste luptatoare amandoua. Sa dea Dumnezeu sa faceti tot mai multe progrese si sa nu fie nevoie de nici o operatie.

de