Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare si de la noi cu drag!

sunt pe fuga, in intarziere cu gatitul.

am doua vesti:

1. ieri Raducu a sarit gardutul de la patut, dupa ce i-am terminat papa de facut, l-am auzit urland, am fugit intr-un suflet spre dormitor...cand am deschis usa, el era in usa, tocmai se chinuia si el sa o deschida sa iasa l-am luat in brate, l-am linistit cat de cat apoi am inceput eu sa plang si a inceput si el din nou...tremuram toata si nici nu eram in stare sa-l verific daca are vreun cucui l-am sunat pe Dan, a venit repede si l-a luat el la verificat. nu pare sa fi patit ceva, cred eu ca a ramas agatat de gratii cu manutele dupa ce a escaladat si apoi si-a dat drumul jos. cred ca plangea ca s-a speriat. de mers merge bine, s-a comportat normal ieri cu papa, cu somnul peste noapte...sper sa fie ok! oricum azi mergem la pediatra si o sa vedem ce zice si ea.

2. asta e o veste frumoasa: azi a papat singur cu lingurita (fructele)! nu-mi venea sa cred! sunt atat de fericita, ca atunci cand a facut primii pasi singur!

Pupam dulce toti delfinasii, bolnaviori sau nu! Revin mai tarziu.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Multumim de urari si va servim cu un fresh de porocale si o felie de cremes
diseara sarbatorim, asa ca asteptam sa vina Marius acasa si bunica

Azi e Sf. Matei asa ca uram si noi La Multi Ani
Matei Alexandru de tanti
Matei Alexandru de bambi

Michelle special pentru tine o poza - nu stiu de ce se incarca foarteeee greu - aripioare de pui, cartofi copti cu unt si cascaval si sufle de broccoli - am papat 270gr no' asa imi mai recunosc copilul care manca foarte bine desi suntem dintotdeauna la categoria "slim fit"
si am mai observat ca nu prea mai vrea sa fie hranit, adica si la supa, eu ii dau zeama si taiteii cu lingurita iar carnea si legumele taiate bucatele i le pun separat intr-o farfurioara sa le manace cu manuta singur

legat de jucarii si eu vreau sa comand de pe Amazon tablite Melissa&Doug - sunt foarte frumoase si exista foarte multe modele
imi plac foarte mult jucariile de lemn
am mai cumparat un www.youtube.com/watch?v=uCkYwSApXqk" target="_blank">magarus care canta si i l-am dat azi la Matei - jucaria e mai mult de Craciun dar magazinele deja sunt pline e tare haioasa!
tabla vreau si eu

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
sotul s-a prins ca eu am iesit si a coborat repede, a luat masina si m-a ajuns din urma, doar ca eu nu am vrut sa ma urc, asa ca tot suparati am ramas . acuma nu ma intrebati de ce n-am vrut sa urc, am figuri in cap

da, asa mai fac si eu cateodata incapatanata ca un CATAR

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nicole, imi pare f rau.. Sper sa renunti doar pt acum, cat iti aduni puterile si le vei darama birocratia si lipsa totala de interes si de apropiere umana.

Oana, ce-i place magarusul lui Matei!
Nu am putut sa nu remarc faptul ca aveati masa de calcat, veioza pe jos, Matei nu le da jos? Al meu da si scaunul din bucatarie jos..

Azi a reusit si a cazut de pe coltarul din bucatarie , nu a mai cazut de acolo, dar e zapacit ca mine si isi mai si testeaza limitele .

Sumetrolinul actioneaza mai mult pe probleme urogenitale, cistite, dar si infectii bronhopulmonare (nu specifica daca virale sau bacteriene).

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Nicole, condoleante :(
Uf imi pare rau ca sistemul iti pune atatea bete in roate, dar eu zic sa continui lupta, nu te da asa usor batuta

Multam de idei pt cadouri inca odata, eu le-am pus deja in cos pe amazon si astept reducerile

oana - ei bravo lui Matei, papa foarte bine.

La noi celelalte gustari sunt in jur de 100g, iaurt sau paste, asta estimez eu ca nu am cantarit, dar daca vreti, o fac.(la fructe cateva cubulete, juma de fruct sa zic maxim) Iar micul dejun e o felie de paine maxim (uneori jumate) cu unt, gem, miere, branzica cu marar etc si 100 ml LP.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Nicole, imi pare f rau.. Sper sa renunti doar pt acum, cat iti aduni puterile si le vei darama birocratia si lipsa totala de interes si de apropiere umana.

Nu am putut sa nu remarc faptul ca aveati masa de calcat, veioza pe jos, Matei nu le da jos? Al meu da si scaunul din bucatarie jos..

Azi a reusit si a cazut de pe coltarul din bucatarie , nu a mai cazut de acolo, dar e zapacit ca mine si isi mai si testeaza limitele .

Sumetrolinul actioneaza mai mult pe probleme urogenitale, cistite, dar si infectii bronhopulmonare (nu specifica daca virale sau bacteriene).

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

Sumetrolinul este o sulfamida, trateaza infectiile bacteriene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Citat:

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

Sumetrolinul este o sulfamida, trateaza infectiile bacteriene.

Saru'mana de lamurire!
Adica i-l dau degeaba, ca doar ea a zis ca e viral .

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

La multi ani si de la noi pentru Mateii nostri delfinasi!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Alina, ai inceput sa il dai?

La multi ani si de la noi delfinasilor cu numele Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

La Multi Ani!!! pt toti Mateii nostri frumosi si dragi!!
Elena, cum a reusit sa escaladeze patutul? Raul se chinuie de mult, dar nu poate...noi avem patut de lemn cu gratii, dar nici la cel din material textil nu-mi pot seama cum l-ar putea escalada...
Oana, ce ma bucur ca a inceput Matei sa pape muuult, asa cum papa el...Cand dai comanda pe Amazon, nu-mi spui si mie, te rog?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

mda asa e daca nu avem mobila in dormitor
de fiecare data cand umbla la ele i-am zis "NU" foarte serios "NU e voie ca te lovesti si dupa aia sa nu vi la mine sa plangi, ca tu esti de vina" iti dai seama ca s-a mai lovit dar...am vazut progrese serioase acum foarte rar se mai leaga de ele, dar a ramas pasionat de scoaterea veiozei din priza atat, o scoate si apoi o lasa in pace

am inceput sa avem probleme cu imbracatul...plage frate de zici ca-l biciuiesti la final cand e sa ii dau geaca pe el...uffff si se mai si arunca nervos pe spate
iar cu manusile tine atat de frumos mainile sa i le asez no' mai pricepe daca poti
am renuntat la manusile cu 5 degete ca ii erau mainile sloi de gheata dupa 1 ora in prac
cu cele cu 1 deget acum ne acomodam, vad ca azi nu le-a mai dat jos deloc

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput