Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Crissy, esti o mamica de nota 11, jos palaria in fata ta Pupici pentru Bea...se face ea mare si bine.
Paula, Raisa se urca in patul mare, se face ca doarme si apoi se da jos.

Ieri tot auzeam ca striga Mimi, Mimi. Ma gandeam ca e vreo fetita de la cresa...cand colo, Mimi este Minnie. Cu Minnie doarme ea la cresa si intamplator avea ieri o bluzita cu ea tot cu Minnie si cand am intrebat-o cine e Minnie, mi-a aratat bluza.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nicole, imi pare rau.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, de aici am comandat puzzle.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Ma scuzati fetelor ca nu mai intru dar e o perioada mai aglomerata pt mine,copil si sot,pe la dr ,treburi casnice,etc

Am intrat acum doar sa o felicit pe crissy pt Bea,e o luptatoare o sa vezi ca o sa fie bine.AM trecut prin ceva asemanator cu nepotul meu(cel nascut la 26 sapt+) cand nu se stia cum se va dezvolta dpdv locomotor si acum are 7 ani si totul e bine.

Nu am apucat sa citesc f mult sunt pe la cap 19,nu prea imi permite timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Holaaaa, fetelor !

....si eu de-abia fac fata treburilor.. De citit, citesc dar pe cand sa scriu nu mai am putere plus ca uit ce vroiam sa spun

Tina, cu intarziere, la multi ani, mami frumoasa !

Crissy, sa inteleg ca totul se rezolva incet incet ! Ti-am trimis pm !

De jucarii chiar vroiam sa va intreb ce ati mai cumparat ca eu ii cumpar lunar spre disperarea lui taica-su nu cine stie ce dar acolo sa se bucure si el

Merci pt aprecierile de pe FB, reusesc cu greu sa-i mai fac poze ca se lasa cu scandal , vrea aparatul, IPhone-ul .... Si are si mania sa le arunce te miri unde .am cautat o telecomanda 2 zile, intr-un final am gasit-o prinsa intre perete si calorifer.

Am ratat si cistografia din cauza uroculturii care a iesit cu proteus , astept inca rezultatul de la inca 2 laboratoare si pe urma vom vedea ce-om mai face!

Bumble, pt Victor saracutul ! Asa greu e cand n-ai incredere in medic .... Si eu vreau s-o schimb pe a mea - e si departe si imi da senzatia mereu ca nu e pregatita.

Crispro, Doamne ajuta sa-i priasca Calma Baby lui Vladutz ! eu ii mai dau Osanit lui A. si parca parca e mai potolit !

Cris2010, imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu serviciul! Insista totusi, nu te lasa !

Ma duc sa-mi fac o lista de cumparaturi ca iar bate vantul in frigider ! V-am pupat pe toate !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Si la mine bate vantul in frigider.. si inca cum... azi am mancat paine cu zacusca, incerc sa tin post. Fac un pilaf de orez si la sotul si un gratar.

Am adormit copilul, fata de la curatenie e aici. Ma pun si eu imediat cu V, dupa ce pleaca fata. Sper sa nu se trezeasca intre timp V.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

de trei ani lupt sa imi aduc medicamentele din germania, in Romania, sa le pot cumpara de aici.
dl Raed Arafat m-a sprijinit enorm si a facut ca lucrurrile sa demareze,sa se concretizeze.
cei de la Directia farmaceutica din minister mi-au inchis telefonul, apoi s-au facut ca uita, pentru ca in final sa trimita datele la UNIFARM, singura companie ce aduce medicamente pentru nevoi speciale, medicamenete care nu pot fi achizitionate din Romania.
am explicat clar ca nu pot sa le mai aduc din Germania, pt ca o cutie costa 60 de euro, iar taxele sunt de 30 de euro/cutie.in afara de asta medicmanetele pentru strumf costa 1600 de lei/luna,deci chiar nu am de unde.
azi am vorbit cu cei de la UNIFARM.a fost negot,ca la targ.
eu iau o cutie pe luna,adica 100 d epastile/luna.negociere la sange:nu se gaseste, nu o sa vrea producatorul, e in germana.
am linistit-o ca se gaseste pe toate drumurile, ca va vrea producatorul, ca ii traduc eu in germana tot ce vrea.
ea pluseaza:cantitatea minima si maxima e pentru un an, adica 12 cutii,adica 3000 de lei minim, pe loc.
de unde???????????am apelat la aceasta varianta pentru ca nu am bani.nu pot,nu am cum.va achit cate o cutie pe luna, nu pot taia din medicamentele copilului.
ea:doamna, nu am ce sa va fac. mie nu imi aduce pe trei luni,adica 200 de euro, odata.ii repet, nu am, nu am de unde.initial mi s-a spus o cutie pe luna.eu cu ele respir si mananc.da,dar trebuie sa le cumparati pe toate o data!
brusc s-a dezinteresat,brusc nu a mai vrut nimic,ca la aducerea trimestriala e scump, iar pe luna cate o cutie voi ajunge mai scump decat in Germania.
este compania farmaceutica ce are monopol pentru medicamentele speciale ce nu se comercializeaza in Romania!
AM RENUNTAT!
sper sa gasesc prieteni care sa mai imi cumpere cate o cutie cand si cand.
azi este pentru prima data cand renunt la lupta,cand ma recunosc infranta.

chepeau UNIFARM!chepeau Ministerul sanatatii!sunteti tari!cei mai tari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salut! Eu ma apucasem sa fac prajitura Otiliei, harisi parca, dar nu am lamai asa ca il astept pe sot cu ele, o fac cand vine el.

Legat de jucarii, lui Sasha o sa ii aduca mosul ceva ce isi doreste Bogdan de un an si am tot evitat sa-i iau, niste pinguini care urca o scara si apoi se dau pe tobogan Mi se pare o jucarie absolut inutila dar daca si-o doreste atat...In plus o sa-i mai aduca niste masinute din cars, oricum se joaca cu masinile lui Bogdan asa ca ii dau ceva sa se poata juca si B cu ele.

Ca tot ati pomenit de Melissa & Doug, la noi au avut un succes f mare jucariile astea:

www.amazon.co.uk/Melissa-Doug-13785-Latches-Board/dp/B0026ZPTYY/ref=sr_1_4?m=A3P5ROKL5A1OLE&ie=UTF8&qid=1321444059&sr=1-4" target="_blank">http://www.amazon.co.uk/Melissa-Doug-13785-Latches-Board/dp/B0026ZPTYY/ref=sr_1_4?m=A3P5ROKL5A1OLE&ie=UTF8&qid=1321444059&sr=1-4

www.amazon.co.uk/Melissa-Doug-Magnetic-Wooden-Fishing/dp/B002105R50/ref=sr_1_8?m=A3P5ROKL5A1OLE&ie=UTF8&qid=1321444969&sr=1-8" target="_blank">http://www.amazon.co.uk/Melissa-Doug-Magnetic-Wooden-Fishing/dp/B002105R50/ref=sr_1_8?m=A3P5ROKL5A1OLE&ie=UTF8&qid=1321444969&sr=1-8

www.amazon.co.uk/Melissa-Doug-Shape-Sorting-Clock/dp/B0007D0UQY/ref=sr_1_19?m=A3P5ROKL5A1OLE&ie=UTF8&qid=1321444969&sr=1-19" target="_blank">http://www.amazon.co.uk/Melissa-Doug-Shape-Sorting-Clock/dp/B0007D0UQY/ref=sr_1_19?m=A3P5ROKL5A1OLE&ie=UTF8&qid=1321444969&sr=1-19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Histamina, sa ai puterea sa lupti totusi in continuare... si sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna ziua!
am intrat si noi in casa, tudor doarme dus, a obosit dupa ce s-a alergat cu alexandra prin parculet!
Matusa, Crissy multumesc de raspunsuri, o sa-i cumpar si eu lui tudor, dar cum ii dau??
Crispro, azi-noapte sa stii ca m-am gandit la tine de 3 ori. mi-a cantat tudor la ureche de am un somn pe mine de pic cu ochii in calc. am baut o cana de cafea si o cola sper sa ma mai inviorez! si sotul meu la fel ca al tau e, nu danseaza deloc, sta ca placinta la masa, uneori imi vine sa-i dau una dupa ceafa.
bumblebee, imi pare rau ca victoras tuseste, sa stii ca si tudor tusea rau de tot cu haraiala in piept si l-am dres cu humex sirop, acum vezi si tu. eu stiam ca sumetrolinul e pt diaree. sanatate multa va doresc
de craciun ii luam lui tudor un www.shopmania.ro/jucarii/p-calut-balansoar-copii-roz-11475526" target="_blank">calut balansoar ca ne-a inebunit cu calul, mai are un pic si incepe sa si necheze, dar bine nu roz si l-am gasit mai ieftin, iar de mos nicolae si de ziua lui mai vedem.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

Mergi la inceput