Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata.

eu la serv. ultimele saptamani de studiu.

crissy, inteleg ca a fost bine la ctrl. cat de bine? cum a ramas cu neuropatia? nu sunt in yahoo grup.

si bebita mea face azi 1,4 ani..dc tot urati :):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata!

Labirint din ala cu bile si eu vreau sa ii cumpar, de Mos Nicolae. Avea Ochidut la Mi, dar V nu a fost interesat atunci. ceva de genul www.thomastoys.ro/mini_labirint_cu_bile/783.htm" target="_blank">asta

DE Craciun i-am comandat o tablita magnetica, mi-a si venit, www.crazytoys.ro/jucarii/Tablete-si-Studiouri-2037/Tomy-94/4391/Megasketcher-tabla-magnetica-de-desen.html" target="_blank">asa arata cu 2 capete de scris. Sper sa ii placa- la fel i-am luat si nepotului. Iar de ziua nepotului i-am mai luat ceva ca si zhu-zhu, dar iepuras, cu loc de plimbat. La fel are si V de la maica-mea, ii dau de Craciun. www.dinoland.ro/p-5198-set-furry-frenzies-oraselul.aspx" target="_blank">asa

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

d-astea avem si noi
Rebec ale adora pur si simplu

Si i-am mai luat si puzzle din lemn cu animale - domestice si salbatice - care scot sunete. La inceput nu parea prea incantata dar acum le face in fiecare zi de 100 ori pe zi, adica le aseaza in pozitia corecta singurica si face ca toate animalele de pe tablita. Sa vedeti cum suna sarpele si calul! de genul asta: http://www.amazon.com/Melissa-Doug-Zoo-Sound-Puzzle/dp/B0000Z17MK

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Victo, te bag in grup? Eu am adr ta de yahoo, dar am bagat in grup doar mamicile care mi-au cerut asta pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana ce puzzle aveti? Si eu as vrea sa-i iau...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

a murit tatal celei mai bune prietene de-a mea.sunt socata.a fost ca un al doilea tata pt mine.
a fost calcat de tren.
nu imi revin.tremur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Adriana ce puzzle aveti? Si eu as vrea sa-i iau...

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

am modificat mesajul anterior. Eu le-am luat de pe amazon
http://www.amazon.com/Melissa-Doug-Zoo-Sound-Puzzle/dp/B0000Z17MK

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

crisyy

da, baga-ma in grup

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana. Am gasit pe Idealbebe si am facut comanda

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
michelle1981

Matei Alexandru de tanti
Matei Marius de ooana
Matei Alexandru de bambi

Azi este Sf. Apostol #351;i Evanghelist Matei, va uram la multi ani, cu sanatate, delfinasi frumosi si dragi!

Nicole, condoleante..

Paula, imi dai si mie linkul de la jucaria care ai comandat-o?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Adriana, si eu am puzzle de lemn din ala, cu alte animale- e super! ii place lui V, le stie toate pune la loc. Ii tot repet si eu cum face fiecare, dar el nu vrea sa repete. Desi e clar ca intelege, ca daca il intreb unde e calutul/pasarica/broasca mi le arata cu degetul pe toate.

Labirintul ala cu bile, da, e 15 lei, dar platesti mai mult transportul. Sper sa gasesc unul din asta in Carrefour, tot asa ieftin.

De Rev (ca intrebai Michelle) nu cred ca facem nimic- stam acasa. Decat sa merg la un restaurant sa mananc doar (ca sotul nu e dansator) mai bine stau acasa. Mi-ar place in schimb cateva zile la o cabana.Pasarea malai viseaza.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput