Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
histamina spune:
neata
avem o achizitie noua:
arata doua degetele, adica aratatorul de stanga si pe cel de la dreapta.il intreb:ce-s doi.arata ochii.apoi arata un degetel si il intreb:cine este unul si arata la nasucul lui.
arata si la ochii si la nasul meu.
l-am albit de pupaturi,ca o mama denaturata ce sunt.
crisy,este extraordinara.
pt fetele cu strumfi mucosi:intr-adevar apartul cu aerosoli este super. OMRON e cel mai bun.
strumf papa lamaie si usturoi.ii plac la nebunie.
ludmila_p85 spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafeluta, e fr bunaaa!!! La noi a inghetat noaptea asta,a fost -3 grade,gata,vine iarna sigur
!
crissy77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina neata avem o achizitie noua: arata doua degetele, adica aratatorul de stanga si pe cel de la dreapta.il intreb:ce-s doi.arata ochii.apoi arata un degetel si il intreb:cine este unul si arata la nasucul lui. arata si la ochii si la nasul meu. l-am albit de pupaturi,ca o mama denaturata ce sunt. crisy,este extraordinara. pt fetele cu strumfi mucosi:intr-adevar apartul cu aerosoli este super. OMRON e cel mai bun. strumf papa lamaie si usturoi.ii plac la nebunie. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
nazdravanul tau
bumblebee, uite si aici cateva sfaturi. Sanatate si fa ceva si iesi din butoiul asta. Nu te recunosc

ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Nici nu mai stiu ce sa cred, la ce sa ma gandesc, stiu ca sunt maruntisuri, dar parca nu mai gandesc limpede, vreau sa se simta mai bine puiul meu si eu sa merg macar la o cafea cu gandurile mele . |
foarte bine faci, sa te gandesti si la tine...o pauza credca ti-ar incarca bateriile putin, chiar si o pauza scurta doar de o cafea

Ilinca si noi am inceput sa tipam cand nu mai vrem ceva
e drept ca nu e foarte grav deocamdata...doar cand nu mai vrem mancare sau cand trebuie sa ne imbracaml-am tratat pana acum cu calm intrebandu-l "de ce tipi? care e problema?" si cand ma vede asa calma...casca ochii la mine si nu mai tipa...sa vedem cat tine smecheria asta

cand il pun in carucior e fericit stie ca plecam "tai tai"

mai nou se pune pe mine si zice "hinta hinta" no' asa ca il leagan
legat de aerosoli cand a fost Matei bolnav am intrebat med de fam care mi-a zis ca recomanda doar la brosiolite sau raceli foarte urate cu tuse...doar pentru muci a zis ca nu si a mentionat ca substantele pot fi periculoase in cazul unei administrari gresite
am facut cu ser simplu o singura data
si eu vreau sa merg la homeopat cu Matei si la kineto ca nu am mai fost din mai
imi plac exercitiile de acolo diferentiate pe grupa de varsta, probleme etc e o gimnastica buna chiar daca copilul e perfect Cris2010 foarte fain aparatul dar si scump

bravo pentru intarcare!
am gasit www.personalizaricadouri.ro/Globuri-Craciun.html" target="_blank">globuri personalizate cred ca o sa le iau bunicilor de Craciun
Ilinca asa si eu m-am enervat de vreo 2-3 ori si am ridicat vocea...mi-am promis ca nu se va mai intampla si chiar ieri a inceput sa se tranteasca in spatarul de la scaunul de masa si normal ca jumate din mancarea din bol a sarit pe jos...m-am enervat instantaneu dar imediat m-am gandit ca o sa imi para rau daca reactionez urat si m-am calmat, nu mi-a venit sa cred
si pe un ton foarte calm i-am zis "uite ce ai facut. ma superi. acum in loc sa papam mama trebuie sa faca curat" a inceput sa planga usor si se uita la mine, nu l-am bagat in seama si mi-am vazut de spalatul parchetului...apoi am reinceput sa mancam, nu s-a mai trantit deloco sa caut si eu super nanny sa mai lecturez ca e nevoie...
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip