Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 20
Alysh spune:
Mda....e f diferita viata cu un copil fata de cea cu doi mici. Si eu cand raman singura cu oricare dintre ei e altceva.....poate totusi pe viitor va fi mai usor.
LA capitolul cadouri, eu am luat pt Vlad asa:
- un joc de fotbal de masa, din acela cu banuti, cum jucam noi pe vremuri pe catedra... nu mai stiu cum se numea...si n-am cutia in fata sa vad exact denumirea. l-am luat de la baby boom.
- un elicopter super , de mici dimeniuni care zboara, pe baza de telecomanda. nu stiu de ce presimt ca asta o sa-i placa la nebunie, tot de la babyboom
- carti cu abtipilduri si carti care te invata sa desenezi
-am luat puzzle-uri de lemn, ffff mistocutze (pt amandoi), luate din Dragonul Rosu la un pret excelent: 5 ron bucata...fata de casa retro 35-40 de ron si calitate f buna, identica as spune
-costum de spiderman cu pantaloni, bluza, mantie si masca.tot din Dragon, nu va spun pretul ca mi-e rusine
- tot de la babyboom niste bluzite si un pulover...dar nu stiu daca i le dau de mos sau inainte
Mai vreau neaparat sa iau:
- un dinozaur ca e pasionat de ei
- niste marionete ca are unele mici care ii plac la nebunie si facem tot felul de scenarii
- cartea cu Apolodor si cartea cu Habarnam, desi Habarnam din cate am vazut e in editie fara poze, culori..pacat :(
...si sa vad ce-oi mai gasi. Lui Luca i-am luat cate ceva dar mai putin. Tre sa mai adaug si pt el ceva iar restul la comun![]()
Luminel spune:
Aly, cate cadouri! ce mos bogat!!!!![]()
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Da, Lumi...eu de prin septembrie incerc sa strang ca sa-i fac fatza Mosului. In timpul anului nu prea le iau cadouri, f putine, f rar....dar de Craciun imi place sa fie sacul plin. Anul trecut Vlad stransese atatea cadouri ca nu i se mai vedea fatza, are si o poza. Am si eu o vrabiutza...sa fie Craciunul plin de cadouri si sa ne reunim tot familionul. Anul asta vom fi cu unul in minus 

Luminel spune:
pai daca-i iei atatea de sarbatori, ce sa-i mai iei si in timpul anului!
noi o sa-i luam (din nou) o bucatarie (de data asta mai "sanatoasa" si care sper sa o incante si sa o tina ocupata) si as mai vrea o papusa interactiva sau un laptop + dulciurile de rigoare si eventual niste carticele sau un joc cu cuburi.
ne mai gandeam si la un pian dar nu stiu daca vrau sa-mi zdrangane in cap toata ziua![]()
sper sa ne tina buzunarele![]()
ea cere orice vede in reclame la tv (mai ales canalele de desne sunt pline in perioada asta) iau eu ii promit ca-i iau tot![]()
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
acum merge? Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Merge

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 VICTORIA
Lorich spune:
Asa fetele, scrieti toate (as fi vrut sa scrie mai multe, se dezerteaza la greu de aici
) cadourile ce urmeaza sa le luati. Eu pt Craciun am luat doar pt Ana, cu Robert inca mai am de gandit.
Alysh confirm, e altaceva cu copil de 3 si bebe micut.
De exemplu, la noi serile sunt greutze - Ana e mai obosita cred, trebuie cina, trebuie hraniti, baiti, schimbai, convinsi s adoarma, vor joaca, tati isi aduce stresul d ela serviciu...cumva, serile nu ca-s grele, neaparat, dar nu sunt linistite, e agitatie, asa.
Lumi ca tot tin sa-ti spun, sper sa fie bine, sa gaseasca tati repejor, s afie bine!! AAAA...apropo de bucatarioara, ca eu abia astept sa cumpar peste 1 an, doi, pt Ana...am vazut ceva in carefour-bbestial!! Cam 2 mil cred ca era, venea la inaltime acopilului, era facuta colaborare tefal-smoby, am salivat langa ea, o tona de accesorii, superb facuta!
In carrfour e nebunie de jucarii, sunt fff multe noi, superbe, nu as sti sa ma opresc asupra unuia, mai multe nu vreau, deja tre sa cumpar un apart numa pt jucarii. E Mikey povestitorul, fff scump, dar Robert e lesiat dupa Mickey mouse houseclub ala...catei care se gudura, tot felul de obiecte de muzica, nu zic de masini...minunat!! Macar ai deund ealege..si asta e doar la capitolul "baieti".
Victoria_mami spune:
Cleo, acum vad ca va treziti noaptea inca. 
Noi dormim atat de bine si sunt atat de odihnita, ca mi-e si rusine sa va spun
Victoria si azi-noapte a dormit de la 8 jumate pana la 7:40. In general baga 12 ore de somn, de cand am renuntat la somnul de amiaza. Si eu, la 9pm opresc tv-ul si somn si eu. Azi-noapte am dormit 10 ore!!!
Ieri... 11 ore!!!
Wow, n-am mai dormit atat din 21 mai 2008! Imi amintesc ca ziua aia, cu o zi inainte de a naste am dormit toata ziua si noaptea pana la 4 dimineata cand m-au luat durerile.
_
22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh - cartea cu Apolodor si cartea cu Habarnam, desi Habarnam din cate am vazut e in editie fara poze, culori..pacat :( ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
Ali, pe Habarnam am comandat-o eu ptr. nepotica mea de la Editura Rao si sora-mea a zis ca e exact aceeasi grafica. Doar ca nu are coperti cartonate. Dar cand iti ajunge, sa o verifici, ca sora-mea a primit cu numai juma de coperta in spate (adica, coperta din spate lipsea jumate), dar i-a sunat si le-a zis ca ii trimit alta.
_
22.05.2008 VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Lumi ca tot tin sa-ti spun, sper sa fie bine, sa gaseasca tati repejor, s afie bine!! AAAA...apropo de bucatarioara, ca eu abia astept sa cumpar peste 1 an, doi, pt Ana...am vazut ceva in carefour-bbestial!! Cam 2 mil cred ca era, venea la inaltime acopilului, era facuta colaborare tefal-smoby, am salivat langa ea, o tona de accesorii, superb facuta! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
merci Loricu'
a gasit deja
o sa dau si eu o raita prin CRF
Luminel spune:
Nadia, sa-ti fie de bine! mama, ce-as vrea sa dorm si eu asa cate 10 ore!!! dar pe saptamana din 6/noapte nu ies iar in week-end nu reusesc decat rareori sa dorm 9
si eu sunt zombie fara somn deajuns
noroc cu cafeaua, drogul de fiecare zi

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu