Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 19
Luminel spune:
ramasesem datoare cu poza checului la dry cooker ![]()
https://picasaweb.google.com/102255526787434928600/November232011?authuser=0&feat=directlink
+ o poza proaspata cu Cristi bonus![]()
multumesc pt sustinere, dragele mele! o sa fie bine, simt eu!
Noapte buna!
Lumi si http://community.webshots.com/user/lumitdr/albums/most-recent" target="_blank">zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">http://www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Lumi, mai da o data linkul cu pozele, ca nu se deschide. 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Lumi, mai da o data linkul cu pozele, ca nu se deschide. ![]() _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
acum merge?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Buna dimineata, poftiti CAFELUTA
Aseara a fost bine cu bebeii, m-am descurcat de minune, ne-am jucat, am ascultat cantece si am dansat, am citit..si cu o ora inainte de baie i-am pus la desene.
In schimb de dimineata, crize pe amandoi, am plecat un car de nervi de acasa, Luca are tantrumuri de-alea de care vorbeati voi si eu ma uitam ca pisica in calendar pt ca nu intelegeam de ce un copil ingrijit, iubit face asa...ei bine, la Vlad n-am experimentat deloc, acum experimentez din plin.....nu va spun cum facea dimineata, se arunca pe gresie...am vrut sa merg la baie sa ma spal si eu pe dinti (poate renunt si la obiceiul asta, e deja un lux) si l-am pus un pic in patut, s-a aruncat de nervi cu fatza in zabrelele de lemn si si-a spart buza, era plin de sange cand am iesit de la wc, m-am speriat ca nu stiam ce s-a intamplat. Vlad de cum s-a trezit cauta "un desen cu niste punctulete" de care eu habar nu aveam si s-a pus si el pe urlete, fara aruncat pe jos, multumesc lui dumnezeu...dar eu cred ca vecinii mei nu mai dorm dupa ora 7
ufff, am plecat asa suparata de acasa cum nu va imaginati.
va scriu despre cadouri mai tarziu
pup
Adriana_78 spune:
Alsyh, sa stii ca si eu la fel ca tine -- dim. sa pregatesc doi copii plus pe mine, ca sa ajungem la ora fixa la scoala sunt "crima si pedeapsa".
Eu acum ca nu mai merg la job dim. mai plec si in pijama de-acasa
- imi trag o per. de blugi si imi arunc o haina pe mine si fugi
Si eu azi am plecat super suparata, ca de graba (si neatentie, bine-nteles) am atins usor masina de zid, atunci cand dadeam cu spatele ca sa ies de pe locul unde parcasem. Mereu din graba fac fel de fel de greseli (odata am dat cu oglinda laterala in oglinda altuia).
Nu sunt grave, chiar nu se vad ("rau" glumesc
) micile mele neatentii, dar tot ma oftic si ma gandesc ca intr-o buna zi o sa patim una nasoala -- Doamne Fereste!
Ale mele nu se trantesc pe jos, da trebuie sa le fugaresc prin toata casa sa le imbrac, sa mancam ... - si in secunda in care trebuie sa iesim pe usa, descopera una ca si-a uitat lucrul x, cealalta ca vrea si ea atunci pe "y" -- eu continuu cu gura pe ele, deci urasc stresul de dim si indiferent de ora la care ne trezim, tot pe fuga suntem --- chiar nu pot pricepe acest fenomen
Luminel spune:
wow, Aly, ce dimineata horror ai avut! te cred ca esti un pachet de nervi!
pe tine si buzita de Luca!
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Vai de mine, Adriana, eu eram optimista gandindu-ma ca peste vreun an, doi cand vor creste va fi infinit mai usor.
Hmm, m-am desumflat de tot, uoff.
DanaH spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 in secunda in care trebuie sa iesim pe usa, descopera una ca si-a uitat lucrul x, cealalta ca vrea si ea atunci pe "y" -- eu continuu cu gura pe ele, deci urasc stresul de dim si indiferent de ora la care ne trezim, tot pe fuga suntem --- chiar nu pot pricepe acest fenomen |
off, adriana, ce bine ai descris tu situatia de la mine din casa in fieacre dimineatza. plus cea inainte de a ne urca in mashina, cand incep amandoi sa deseneze pe geam cand eu ii rog sa urce in mashina, ba mai mult, se supara ca a desenat peste desenul lui/ei, cand mai gasesc nus tiu ce jucarie prin mashina si se cearta pe ea.....
ajung la mucna si prima juma de ora sunt leshinata. nici cafea nu sunt in stare sa ma duc sa iau.
ieri am dus-o pe odo la gradi si am avut juma de zi de umblat prin magazine dupa cadouri. am portbagajul de la mashina mica plin. daca se gandesc hotii sa imi sparga mashina (desi la cum arata, nu se baga nimeni, ca pierde timpul) am incurcat-o.
alex vrea monopoly de la mos craciun. am fost ieri in oras: sunt vreo 7 feluri de monopoly. maica, pe vremea mea era unu si bun. acu', eu ce sa aleg? am ales unul. dupa aceea l-am testat cumva pe alex care anume il vrea si, evident, nu il vrea pe ala. eu acu' nu il mai schimb, desi as putea.
lu' odo i-am luat casa de marcat (ca la supermarket). asa a vrut. dar, zic eu, hai sa ii iau una mai "inteligenta", ca si asa imi umplu casa cu tot felul de castraveti si roshii de plastic (trebuie sa gasesc o solutie pt astea), asa ca am luat una care cica spune cifra atunci cand apesi pe buton, care iti spune la ce e bun laptele atunci cand scanezi cutia de lapte, care iti spune fiecare produs in ce categorie este (legume, lactate...). oare o fi aia care ii place lui odo sau am dat greshi si de data asta?
evident ca dorintele lor sunt numa "prostii" dupa parerea mea. am incercat sa contrabalansez cu cate un cadou mai "inteligent". lui odo i-am luat un puzzel cu litere. sper sa ii placa.
pe de alta parte, daca asta isi doresc ei... pot eu sa ma opun? sau mai bine zis: cat de mult pot eu sa ii "dirijez" in privintza asta? stiu, in parte e vina mea, ca nu ii "deschid" altfel de lucruri. dar de ex alex este interesat de enciclopedii, ii place sa ii citim despre corpul uman, despre faraoni, despre mijloace de comunicare, si alte cate si mai cate. si ne cere el, ne intreaba el. dar cand si-a facut lista de cadouri pt mos craciun, numa prostii a pus acolo.
la odo, stiu, am dat-o in bara de tot. incerc sa recuperez, dar e greu, ca nu pot face cu amandoi aceeasi activitate, sa citesc aceeasi carte, asa ca in fiecare seara unul dintre ei primeste mai putin atentie. nu merge nici cu eu ma duc la culcare cu unul, sotzul cu altul, pt ca amandoi vor pe unul dintre noi.
asa ca....ufff....
cleo78 spune:
deci la noi ultima perioada a devenit minunata! Ne intelegem super, avem jocuri, activitati, povestim, pictam, ne imaginam, si citim!! citim citim in fiecare seara. Mara vine cu cartea langa mine, ea rasfoieste si incepe sa imagineze prietenii intre animale, intre oameni si animale, se uita la poza si descrie situatii etc. Eu tricotez, si sunt cu ochii in cartea ei. Ce mai, avem niste seri asa cum nici nu mi le-am imaginat.
Evident, nu la nivelul lui Robertel, dar sa nu uitam ca mama lui e innascuta cu asa ceva, pe cand mama lui Mara e o injinera cu privire inteligenta, si 'issues' de comunicare.
(daca am si dormi toata noaptea... ar fi de vis). Dar e bine si asa, cu 1-2 treziri pe noapte.
Un lucru care am observat, cand suntem amandoi parintii, nu mai e asa de bine. De ce? mai vb si noi ca oamenii mari, si ei nu ii convine...si mai face talente. Dar i se iarta, ca e o domnisoara.Asa ca luni si miercuri seara, sunt serile noastre, de fete, cand vine tati de la scoala, deja doarme cu capul in bratele mele. Mai triste mi se par serile de marti si joi, cand vin franta, si gasesc copilul la 21:30 dormind...
edit: Lilly, e minunat cadoul vostru ed mos Nicolae - m-a inspirat - pe Mara oricum o pasioneaza desenatul, deci asta e o idee.
Luminel spune:
| citat din mesajul lui cleo78 deci la noi ultima perioada a devenit minunata! Ne intelegem super, avem jocuri, activitati, povestim, pictam, ne imaginam, si citim!! citim citim in fiecare seara. Mara vine cu cartea langa mine, ea rasfoieste si incepe sa imagineze prietenii intre animale, intre oameni si animale, se uita la poza si descrie situatii etc. Eu tricotez, si sunt cu ochii in cartea ei. Ce mai, avem niste seri asa cum nici nu mi le-am imaginat. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
vreau si eu