Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 13
Luminel spune:
'neatza, fetele!
In primul rand, vreau sa-i urez si aici La multi ani lui Gabitzam! si toate cele bune! tin pumnii pentru operatia de maine a mamei!
Am facut ieri checul www.bucatarul.ro/retete-_3683_1_-Chec-cu-stafide/Chec-cu-stafide.html" target="_blank">asta. Va pun poza diseara, ca nu am descarcat-o![]()
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Lorichu', eu am luat-o pe www.econvenabil.ro/ustensile-bucatarie/1672-tigaie-dry-cooker-placata-cu-ceramica-neagra-si-burete-cadou-grunberg-gr166.html" target="_blank">asta dar cu voucher de pe Groupon, cu 69 de lei. Checul in ea l-am facut. Pentru gatit light fara grasime, e minunata. Regret ca nu am luat mai asta vara, cand erau mai multe legume
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
DanaH spune:
Gabitzam, La Multi Ani!! cu sanatate si bucurii!
Te pup si it urez ca macar de ziua ta se te bucuri putin. Doamne ajuta sa fie bine mama ta!
Lorich spune:
LA MULTI ANI GABI DRAGA!! MULTA SANATATE, BUCURII, LINISTE SI FERICIRE!!

Luminel nici aia nu e originala de la tV (TOP-shop), dar sincer...eu nu as fi putut da pretul ala intreg pe ea, cred ca preturile cu care le-am luat noi sunt maxim ce as da (eu-s mai zgarcita, se pare!
).
cleo78 spune:
la multi multi ani, Gabitzam, sa fii sanatoasa si fericita si implinita!
Multa sanatate la cei dragi!
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich LA MULTI ANI GABI DRAGA!! MULTA SANATATE, BUCURII, LINISTE SI FERICIRE!! ![]() ![]() ![]() Luminel nici aia nu e originala de la tV (TOP-shop), dar sincer...eu nu as fi putut da pretul ala intreg pe ea, cred ca preturile cu care le-am luat noi sunt maxim ce as da (eu-s mai zgarcita, se pare! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Lori, dar cine zice ca aia de la Top-shop e neaparat originala?! eu zic ca "dry-cooker" se refera la inovatia aia cu gaurelele din mijloc, care fac sa circule aeru l;iar asta poate fi facuta de orice firma, nu numai de top-shop (bine, nici nu o fac ei
mie mi-a placut mai mult faptul ca e placata cu ceramnica si nu cu teflon, ca aia de la top-shop!
si, da, si eu sunt zgarcita, la pretul intreg n-as fi luat-o, daca nu era cu voucherul
Adriana_78 spune:
La multi ani Gabi! Si cat mai multe bucurii!
Lori, Lumi si nu puneti deloc ulei in tigaia aia? Si neaparat trebuie pus capacul deasupra? sau cum fnctioneaza?
Adriana
Lorich spune:
Lumi asa, e, s-o stapaniti si folositi sanatosi! Numa ca..sa-ti zic faza (de asta vorbeam de original si neoriginal) - am luat de la zumzi cu nu stiu cat reducere de la 149 lei, pretul de la top shop, poza de la top shop, toate indicatiile spre tigaia aia. Am comandat voucher, am sunat sa o comand si acolo, la urma imi zice ala - stiti, nu e cea de la top shop...ei, eu aici miros un pic de escrochereala, intelegi? Da, pe site-ul lor e la pretul de 149, dar daca dau o cautare pe net dupa tigaia mea suedeza dry cooker o gasesc la pretul de 70 lei, cam pe acolo - ala e pretul real! Asta e, am luat-o, sunt multumita de ea, dar nu ignor smechereala de Romania.
N-o s amai cumpar produse de pe zumzi%co, doar servicii, pachete de turism, daca o fi...
Hai ca am facut ditamai diseratia aici!
Am fost afara [emoticon cu Lori inghetata pe bat] ..frig, frigg am zis ca mor, am simtit ca mi s-a anesteziat creieru'
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Lumi asa, e, s-o stapaniti si folositi sanatosi! Numa ca..sa-ti zic faza (de asta vorbeam de original si neoriginal) - am luat de la zumzi cu nu stiu cat reducere de la 149 lei, pretul de la top shop, poza de la top shop, toate indicatiile spre tigaia aia. Am comandat voucher, am sunat sa o comand si acolo, la urma imi zice ala - stiti, nu e cea de la top shop...ei, eu aici miros un pic de escrochereala, intelegi? Da, pe site-ul lor e la pretul de 149, dar daca dau o cautare pe net dupa tigaia mea suedeza dry cooker o gasesc la pretul de 70 lei, cam pe acolo - ala e pretul real! Asta e, am luat-o, sunt multumita de ea, dar nu ignor smechereala de Romania. Hai ca am facut ditamai diseratia aici! Am fost afara [emoticon cu Lori inghetata pe bat] ..frig, frigg am zis ca mor, am simtit ca mi s-a anesteziat creieru' Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
aa, pai asta-i altceva...asta chiar miroase a "excrochereala"
mie astia de la Groupon mi se par seriosi si cu oferte serioase; nu e prima oara cand iau de la ei!
s-o stapanesti sanatoasa si tu, chiar daca nu e originala
Adriana, aseara de exemplu am facut cartofi prajiti...intr-o lingura de ulei
si s-au facut f bine! si da, ideal e sa tii capacul ca sa functioneze "inovatia" cu coloana de aer cald; dar cred ca o poti folosi si fara capac.hai ca am inceput sa fac apologia tigaii dry-cooker! v-am capiat cu ea