Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 12
mi_bebelina spune:
Neatza!
Ia s-o certam si noi un pic pe Luminel care de ieri de la pranz, cu burta umflata de bunatati din dry cooker nu mai are putere sa vina pana la calculator sa ni se laude ce a bucatarit ea acolo! Pai cum mai Lumi, tu trebuie sa fii exemplu pentru noi ca sa intram si noi mai des, si ce faci? Te asteptam salivand? ntz ntz ntz
Ha-ha, cine s-a gandit s-o certe.....eu care intru o data la o luna ![]()
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si
cu fratior sau surioara?
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_bebelina Neatza! Ia s-o certam si noi un pic pe Luminel care de ieri de la pranz, cu burta umflata de bunatati din dry cooker nu mai are putere sa vina pana la calculator sa ni se laude ce a bucatarit ea acolo! Pai cum mai Lumi, tu trebuie sa fii exemplu pentru noi ca sa intram si noi mai des, si ce faci? Te asteptam salivand? ntz ntz ntz Ha-ha, cine s-a gandit s-o certe.....eu care intru o data la o luna Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara? |

Ce harnicuta mica ai tu acolo!
Ce faci, cand mergi la morfo?Alina
31+cu
Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
mi_bebelina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_anto
![]() ![]() Ce harnicuta mica ai tu acolo! Ce faci, cand mergi la morfo?Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Deocamdata nu mi-a zis nimic dr. De-abia mi-am facut primele analize, astept rezultatele. Cum e burtica? Sunteti bine?

cu fratior sau surioara?
Luminel spune:
aici, aici sunt...dar acasa nu am aceeasi libertate pe net ca la sv![]()
sunt incantata de tigaie...am facut un "cordon bleu"...mai light, cu legume....delicios!
si azi vreau sa fac un chec
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
mi_bebelina spune:
Lumi spor la bucatareli! Ma uitam si eu la un moment dat, dar n-am avut curaj sa-mi iau.
cu fratior sau surioara?
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luminel aici, aici sunt...dar acasa nu am aceeasi libertate pe net ca la sv sunt incantata de tigaie...am facut un "cordon bleu"...mai light, cu legume....delicios! si azi vreau sa fac un chec ![]() Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Sa ne zici si noua cum iese checul. Zilele astea sunt in mari pofte de checuri si cozonaci
. Chiar azi la pranz am visat un chec cu unt si mere (n-am mai facut de ceva timp..)Diana, sunt bine cu burtica. Parca s-a lasat putin si mi se pare ca nu mai creste..Cu toate ca cei din jurul meu sunt de alta parere..
. A inceput sa ma loveasca serios bebe, mai ales in partea dreapta (acolo prefera sa stea si Sara ). Bietul meu ficat e pe post de perna
. In rest astept cu nerabdare sa merg la eco+control de 34 de sapt, pe 7 dec.
Alina
31+cu
Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Reallaura spune:
Buna scumpele
Ce frumos, ce de gravidute sunteti iarasi! Ma apuca nostalgiiiiaaaa.
Luminel, scumpa, nu ne-am aranjat chiar complet, dar avem tot ce ne trebuie. Problema e ca jucariile nu mai sunt in ordine, nu prea mai au cu ce se juca, eu il astept cu mare nerabdare pe Mosi, sa ne scoata din incurcatura!:)
Nici noi nu mai avem asa timp de joaca...
Hai ca a tabarat mirci pe mine, fug nitel...
Victoria_mami spune:
Salutare si de la noi.
Nu apuc sa mai stau la comp. ca Victoria vrea atentie. Am fost in mall cu ea ieri si l-a vazut pe Caillou! A zis ca pe ala il vrea sa i-l aduca mosu sambata. (Mergem la biserica sa ne intalnim cu Mosu). I l-am cumparat ieri, nici nu a bagat de seama
si i-l impachetez si i-l da Mosu. Fug, ca ma vrea iar... ma scuzati...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Gabi, de ce sufera mama ta! Insanatosire rapida!
E aici in Buc, langa voi? sau la Constanta? ca parca la COnstanta mergeti voi la rude
Eu inca nu m-am gandit la cadouri (sotul a fost harnic, el a facut deja comenzile pe Amazon).
Eu caut mici cadouase/surprize ca fetele primesc fiecare cate un calendar de Advent. Si ce s-a gandit sotul, anul asta sa-l umplu eu cu diverse (ca il poti lua deja cumparat cu ceva inauntru) -- da, nu! cica e mai frumos, cand pun eu diverse in cutiute -- si uite acum caut fel de fel de nimicuri ce ar putea atrage fetite mici
Lorich spune:

Lumi ai luat originalul, ala de 149 lei? Am luat si eu, de pe zumzi, 59 lei, dar nu e originalul. Dar, e f buna, fundul gros, papa iese super - eu in general pun carnita, legume si condimente, chestii sofisticate nu am facut.
Gabi cum mai e mama ta?
fetele si
special gravidutele!