Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 11
YLARI spune:
Lori nu am nimic scumpa sunt doar foarte obosita, cu greturi, cu nervii in pioneze, sapt trecuta am fost si eu racita, inca mai mucesc, etc.
Daaaar, peste o saptamana vine sotul acasa si nu mai pleaca, ramane cu noi, iupiii!!!!
Gabitzam multa multa sanatate mamei tale!
Noi mai punem seara pampers si doar o zi, doua pe saptamana se intampla sa fie pipi in pampers dimineata. Luni am fost la Fundeni ptr analize si au iesit bine, cuntinui doar cu aspenterul. M-au mai chemat la 12 saptamani sa vedem atunci. Azi am fost sa imi recoltez si ptr restul de analize. Of, e greu sa merg singura peste tot...
Pupici
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
PRAG spune:
Va multumesc pentru aprecieri, fetelor. Toti copiii sunt frumosi!
Weekend placut si odihnitor!
Reallaura spune:
Buna fetele
Mama ce volubile su teti, mie mi-e asaador sa va citesc pe indelete
gabitzule, imi pare tare rau pentru mama ta, sper sa se recupereze repede,
Sa nu fie nimic grav!! Doamne ajuta!
Ali iubita mea, ce frumos te-ai gandit tu la copilasii aia. Te rog tine-ma la curent, vreau sa vin si eu, daaaa? Cat despre shopping cu astia micii...no way, la moi, niciodata nu s-a pus macar problema. :D
Simonix idem la moi, su tem dragoni, mama dragon, Ilinca e fetita dragon, tata dragon etc. El are mereu coada la spate -fie din cravate sau din sabie d-aia de polistiren...ca sa nu mai zic de cele. 2 gherute de T Rex, e mortal cum ii imita bratele si gherutele. Ce simpatici snt
danah mandra mami, ca ai de ce ! Felicitari lui Alex pt performanta! Sper sa treaca problemuta de pe fata!
Ylari ce bine ca se intoarce Emil... Nu vreAu sastiu cum e fara tati, mai ales cand esti gravi!
Va pup pe toate, revin la lectura
Doloress spune:
CLEO - superbe croseturile tale, mi-au placut mult cele doua ilicuri verzi, foarte faine! Eu scutecele le spal de mana putin si apoi le pun pe balcon si cand se aduna toate le pun la spalat cu alte rufe, aici masinile sunt imense, n-as putea pune numai scutecele la o spalare, ar fi prea putin. Nu s-a inamplat nimic, si le folosim de vreo 5 luni asa.
SIMONIX - sa stii ca si mie imi placea mult cu un singur pitic, abia asteptam sa vina de la gradi sa ne jucam, cu doi insa, e mai complicat... Avem o saptamana de stat acasa, pentru ca a fost racit, a tot tusit, l-am lasat sa se alinte, normal l-am fi dus, dar daca eu oricum stau acasa, am zis hai, sa-l lasam, mai ales ca el zicea ca nu vrea sa mearga ca "Vai de mine, ce bolnavior sunt!"
Si am zis ca ma duc la nebuni, am fost si eu (si inca sunt de fapt, vad ca eu o trag cel mai rau) gripata rau, cu febra, frisoane, dureri de oase, si tot tacamul. Nu putem sa ne apucam de nici o activitate ca vine Kevinul, ne da tot jos, ne smulge tot din mana, ne darama castelele, ne strica puzzle-urile si tot asa. Sincer, imi pare rau ca n-am avut gemeni. NU stiu cum sa ii mai impac, asta micu urla ca din gura de sarpe, daca nu ma joc cu el permanent, e tot modelul Patrick care nu se joaca singur, ala mare vrea si el atentie. Oricum, clompicat- ca sa-l citez pe Patrick. Am ajuns sa ma uit la ceas, 5 minute unul, 5 minute altul ca altfel nu mai stiam cum sa-i impart.
mi_bebelina spune:
Neatza fetelor!
Oricat as incerca, nu pot si pace sa va citesc mereu-mereu, dar sa mai si scriu.
Vin sa intaresc afirmatia lui Ylari ca e greu fara tati cand esti gravi. Al meu sot e plecat de luni in delegatie la Galati, a luat-o si pe fica-mea pachet la soacra-mea la Braila si tot a fost greu. Mai ales ca saptamana aceasta in sfarsit am ajuns si eu la medic...bb e ok, mi-a trecut stresul ca as putea avea gemeni(mai ales ca am in familie). Iar am hipertensiune, iar tratament....asta e.Mi-am facut si tot felul de analize.....astept rezultatele. Dar sunt chiauna.....de miercuri ma tot plimb pe la doctor. Fiica-mea se intoarce cu tati abia maine, asa ca profit sa fac curatenie, plus ca am multe alte chestii de facut pentru munci.
Va pup, va urez un week-end minunat!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si
cu fratior sau surioara?
Luminel spune:
neatza!
wow, cate fete au iesit din barlog!
"Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa moara
"
dar nu inainte sa spun cat ma bucur cand mai dati pe aici...
sarcina usoara, in continuare, Diana!
si ai grija de tine!
eu nu am mai luat tratament pt inima din mai cand am fost la un control la alt doctor care mi-a zis ca el nu mi-l-ar fi dat pentru ca cele 3 medicamente nu se aosciaza; si atunci mi-au venit dracii si nu am mai luat nimic in ideea sa ma duc la un cardiolog bun, fara sa-i spun de diagnocticul dinanite si sa vad daca asta-mi spune ca am ceva la inmia; adevarul e ca nici rau nu ma mai simt, fata de perioada cand luam tratamentul ala gresit! pe2 dec am programare la un cardiolog de la Fundeni.
Laura, v-ati "aranjat"? ce face Ilincutza frumoasa? Si voi va jucati?
eu sunt mama denaturata: mie nu-mi place sa ma joc cuu Cristi, o fac asa de nevoie dar nu-mi face nici o placere sa ma pun la mintea ei; si de multe ori ma enervez (mai ales cand stiu ca am treaba de facut si ea ma tine langa ea sa ma joc
...v-am zis ca sunt defecta! si ce e mai rau e ca imi dau seama de asta, si ma mustra constiinta, si intru in depresii![]()
Ylari, ma bucur pentru voi ca nu mai pleaca tati! e greu, nu?
mi-am luat tigaie dry cooker
azi o incerc....
dati-mi si mie idei de gateala la dry cooker, care aveti!!!
week-end placut sa aveti!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
luminel, noi ne jucam ca inca suntem inmintea copiilor
. Adica la anumite jocuri (puzzle, de ex.) mai ma cert cu fata sa fac io
. O sa ma maturizez io candva,candva. Acum caut modele pe internet sa crosetez rochitze la papusile ei
.
Cat despre analize, e posibil ca boala sub tratament sa fi regresat?
mi_bebelina, hai ca vine tati repede. In ce sapt.esti? Despre analize, imi pare rau - probabil sarcina forteaza organismul tau. Eu am si uitat cum era in timpul sarcinii, stiu ca tati facea delegatii saptamanal, de luni -> joi, sau marti-> vineri - dar pt mine asa era normal si nu mai realizam ca e greu/usor. Intradevar, a fo mai bine cand nu a mai facut delegatii, dar deja mara avea 8-9 luni...deci greul trecuse.
depsre oala dry-cooker, cred ca poti gati acolo tot ce gateai inainte cu ulei, putand renunta la el. Nu am ce sa iti recomand, noi fol. uleiul in special la salate si prajituri - si cam atat.
mi_bebelina spune:
Cleo, sunt in a 12 saptamana....insa ma termina greturile, cand credeam ca au disparut ....au revenit. Poate de aceea mi-e si greu. Plus ca atunci cand sunt cu Delia ma duce tati sau bunicul cu masina in drum spre job-urile lor, chiar daca ma plecam mai devreme.....saptamana aceasta am fost nevoita sa merg cu autobuzul. Mi se face rau de la orice miros....aseara am zis ca mor cu toboganul de gunoi in brate...nu se mai putea, trebuia sa duc gunoiul ca statea de 3 zile in casa.
Luminel, retete nu stiu, dar vreau sa citesc......asa ca, spune tot.....azi ce-ai gatit?
Va pup pe toate!
cu fratior sau surioara?
mi_bebelina spune:
Eu nu pot spune ca ma joc cu Delia. Dar am norocul ca ea vrea sa fie mare gospodina, asa ca o solicit sa bage rufele in masina de spalat, are tocator special numai al ei si cutit de plastic de unica folosinta si ii dau si ei sa taie legumele cand fac mancare, chiar da si pe razatoare morcov sau mar, o pun sa stearga praful....are chiar si aspirator si mop de jucarie.....acum isi doreste un fier de calcat cu masa si o bucatarie....o sa i le-aduca mosul.Deci cam asa imi petrec eu timpul cu ea.
In schimb tati sau bunicul sunt cai si se plimba prin casa cu ea in spate sau bunicul e lupul si fac dramatizare Scufita rosie si Capra cu 3 iezi, cu tati mai face puzzle si asa trece timpul.
cu fratior sau surioara?
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_bebelina Cleo, sunt in a 12 saptamana....insa ma termina greturile, cand credeam ca au disparut ....au revenit. Poate de aceea mi-e si greu. Plus ca atunci cand sunt cu Delia ma duce tati sau bunicul cu masina in drum spre job-urile lor, chiar daca ma plecam mai devreme.....saptamana aceasta am fost nevoita sa merg cu autobuzul. Mi se face rau de la orice miros....aseara am zis ca mor cu toboganul de gunoi in brate...nu se mai putea, trebuia sa duc gunoiul ca statea de 3 zile in casa. Luminel, retete nu stiu, dar vreau sa citesc......asa ca, spune tot.....azi ce-ai gatit? Va pup pe toate! Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara? |
uof, o sa treaca si astea, inca un pic.
noi am facut paella. Ca tusa personala, am adaugat un praz rondele
chiar luminel, zi ce gatesti acolo.
Si mara baga rufe in masina de spalat. Ba chiar aduce sosetele luitati murdare, aruncate cine stie pe unde, si chilotii ei la fel de elegant aruncati, subit isi aduce aminte ca sunt murdari