Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata. dau un ceai ca la cafea n-am ajuns mersi Lumi si felicitari ca ai scos fetele din barlog!

Azi dimineata in drum spre gradi, imi zice Vlad" Ce cheli sunt copacii astia! eu n-am inteles din prima si l-am rugat sa repete : "ce cheli sunt copacii astia...saracii de ei" si peste 2 secunde "Ei, asta-i viata!", am ras de-am lesinat si apoi a zis "Ei, asta-i viata" de inca 10 ori pana am ajuns la gradi. Filosofu' lu' mama

Da, fetele, si noi mergem cu amandoi la supermarket, e nebunie dar macar ii tinem in caruturile de cumparaturi si nu prea au unde se alerge. La haine insa nu mai iau pe nimeni. Dar nici nu prea am cui sa-i las pe amandoi, off.

Gabitzam, m-am tot gandit la tine zilele astea, de ce nu mai intri....imi pare rau de vestile pe care ni le dai. Sper sa fie bine pana la urma, sa nu fie nimic grav. Pup si sanatate multa, multa!

Lorich, sanatate si lui Robertel si nu te lasa influentata de gurle rele, meritati din plin 1 loc, crede-ma! Felicitari pt micutza mergareata.

Lilly, v-am vazut in poze sunteti tare, tare dragalasi!

Prag, nu reusesc sa vad pozele, dar incerc de acasa. Mereu am pb aici, la job cu vizualizarea pozelor.
Mie in timpul zilei mi se face dor de copii, vorbesc numai despre ei cu riscul de a plictisi auditoriul...dar intr-adevar seara ma obosesc tare mult...imi pierd rabdarea, imi pare rau. Simt efectiv ca de 4 ani incoa nu reusesc sa recuperez din somn, din odihna, din relaxare....parca s-a cronicizat oboseala asta.
Merci de incurajari cu privire la copilasii abandonati. Saptamana viitoare strang tot ce mi-au promis prietenele si abia astept sa le duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Buna dimineata. dau un ceai ca la cafea n-am ajuns mersi Lumi si felicitari ca ai scos fetele din barlog!

Azi dimineata in drum spre gradi, imi zice Vlad" Ce cheli sunt copacii astia! eu n-am inteles din prima si l-am rugat sa repete : "ce cheli sunt copacii astia...saracii de ei" si peste 2 secunde "Ei, asta-i viata!", am ras de-am lesinat si apoi a zis "Ei, asta-i viata" de inca 10 ori pana am ajuns la gradi. Filosofu' lu' mama

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

merci, merci

foarte tare Vlady! manca-l-as eu de filosof!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alysh: zi-mi cand vrei sa le duci ca sa le pun la masina de spalat sau sa le curat cumva.

Mai fetelor eu de cand a venit iarna ma trezesc la 7 trimit copiii la scoala/gradi si ma culc la loc pana le la 9,30 dorm si nici atunci nu sunt odihnita si nu m-as mai trezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

PRAG Doamne, ce copii frumosi!!!!Roxana are cevaaaa...cevaaa..imi vine s-o pap, dulce, dulce foc!!!

Ylari ma bucur ca totul este bine!! Tu?? Tot ai ceva...nu stiu ce...

Alina ce haioasa ai fost cu uitarea...

su t in zona, Gabi ne rugam pt mama ta, sa stii!!!

Mergi la inceput

Prag: sunt superbi copiii tai, deliciosi.
Si Elena este tot timpul suparacioasa. Mi-am propus sa am rabdare infinita.
Cea mare o intelege si ne spune mereu ca are doar 3 ani. Conflicte intre ele nu prea mai sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Belleane, as vrea sa strang saptamana viitoare si inainte de 1 decembrie sau imediat dupa sa si ajung acolo. Tu prin ce zona stai?

Mergi la inceput

Lori: felicitari pentru mica mergacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salut fetele :)

Si eu pe aici, ieri scrisesem un mesaj maaare dar din cauza de IE (grrrr) l-am pierdut. Sa incerc sa reiau...

Si noi suntem inca in scutece cu Robert - eu nici nu m-am gandit ever sa iau din alea refolosibile Robert, ca si Mara, bea mult si des seara si noaptea, scutecul este plin dimineata si recunosc ca noua ne este comod. O sa incerc sa il scot, sunt consteinat ca e nevoie de oleaca de efort din partea mea, asa ca poate reusesc in vacanta de iarna. Cum al meu se scoala odata pe noapte, sa ma cheme la el in pat sau sa vina el peste noi, as putea profita de moment sa il duc la WC.

M-am bucurat sa aud de Prag si sa ii vad copilashii Mai fetelor, ce povestiti voi de stresul de dupe munci ? Drept e ca eu l-am trait cand Robert era mai mic (remarc ca pe toate le facui mai devreme , obligata de imprejurari: despartire de cupil, imunizare etc, cu exceptia pemparshilor ). Pe atunci piticul dormea rau noptile iar eu nu prea recuperam, tin minte ca aveam asa o stare permanenta de oboseala, ma usturau mereu ochii, dormeam efectiv cateva ore noaptea, plodul era bolnav in general, dependent de moi, caci era mic inca... Uf ... Acum, cu el mare si mai ales SINGUR este minunat. Da, un singur cupil e un lux, chiar ma gandeam. Evident, doar dintr-un punct de vedere Nu as zice nu la inca un an de oboseala, macar sa reusesc si eu sa mai am un piticot :) Caci cel mai important: greul trece

Cu shoppingii Robert e relativ cuminte, profit si eu de desenele din magazine etc, dar sincera sa fiu prefer sa fiu singura, sa ma plimb etc. Profit de ora lui de dans si eu bag un shopping scurt sambata. La supermarket il luam mai des, caci cere el Insa la piata nu l-as mai duce, am fost doar odata vara, sa vada, (parca mergeam la muzeu, asa l-am dus ) Mi se pare nebunie acolo, trebuie sa stam cu ochii pe el pt ca daca il pierdem printre oamenii aia brrrr nu vreau sa ma gandesc... Asta pt ca acolo e ca la nebuni, nu neaparat ca ar fugi de langa noi, dar uneori io il pierdeam si pe Bobo Si nu vad totusi care e valoarea adaugata a drumurilor la piata - bine, in general shoppingul nu prea face afacere buna cu copiii - in afara de cel de jucarii Asa ca mai mereu am preferat sa ma organizez singura iar piticul iesea cu taica-su afara sau cu bunicii, dupe caz. Eu zic ca de multe ori noi avem nevoie de shopping si ii cam taram pe astia mici - recunosc ca uneori vreau EU sa merg la supermarket si nu am ce face cu plodul, deci hop cu el in carutz. Atata vreme insa cat nu exagerez e ok, sa zic.

Fetelor, noi am fost deja "sa ducem scrisoarea lu' Moshu" :) A desenat o racheta "pastiziala" :) si asta va primi - e super ca acum sunt mici si poti cumpara jucaria chiar cu ei de fatza (ma rog, mai pe ascuns asa). De-abia astept sa vina the mosh

Gabitza - sananate multa

Lori - hai mai, ce iti amarasti tu viata cu niste omuletzi pe care nu ii cunosti si mai ales care nu te cunosc? Lasa-i in plata lor Sanatate multa pentru piticoti !

In rest, noi suntem bine, traim intr-o lume imaginara, in care suntem pe rand o familie de dragoni, de sirene, de delfini (cam astea sunt preferatele lui Robert in ultimul timp). Dormim noptile intr-un vulcan cald (cand suntem dragoni) sau intr-un castel sub apa. Cand se scoala dragonul se duce la scoala de dragoni, dupa ce isi bea paharul cu lava, isi imbraca geaca cu foc si isi pune manushile cu dungi de lava si foc. Pe drum ma apara de diversi raufacatori, oameni care nu ma lasa sa traversez, sau ma imping etc ... Speriem trecatorii cu fum si foc iesit pe gura si pe nari, uneori oamenii se sperie alteori raspund si ei, si asa ajungem la destinatie intr-o veselie.

Mai nou noptile suntem atacati de o balena uriasa - v-am zis ca fiumiu s-o tzacanit si a inceput sa doarma cu animale de plush - are o balena cat el de mare. Si noaptea se aud niste pasi mici, apoi in usa se iveste mai intai balena aia mare cat el, apoi se vede un capshor mic dupa ea ... Balena este trantita pe moi, apoi se tranteste si odrasla mea, tot pe moi. Si cica sa mai dormi In fine :)

Deci pentru noi este o perioada minunata cu majuscule ma scald in baltoaca asta de fericire

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Simonix, te invidiez

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si reusii sa pun sa descarc ce am mai crosetat: pozili

Mergi la inceput