Aspirante optimiste (732)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Bine ai venit pe lume bebe Marc Cristian
bella felicitari!!!

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Te rog din suflet nu te supara pe mine, dar expresia cu "voia Universului" m-a cutremurat. Poate te refereai la Dumnezeul care este inr-adevar in Universul asta, dar cel mai bine este sa il invocam direct daca tot invocam ceva, ca el este Sursa Vietii.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Z30, ovulatie Z15, 15 zile DPO - test surechek negativ facut acum 30 de minute.
Nici un semn in afara de TB care a ramas scazuta ca mi-ar veni CM-ul. Macar de ar veni odata sa termin cu stresu, sa plang sa deprim si apoi sa o iau de la capt. Asa tot sper, pt ca speranta moare ultima

www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Z30, ovulatie Z15, 15 zile DPO - test surechek negativ facut acum 30 de minute.
Nici un semn in afara de TB care a ramas scazuta ca mi-ar veni CM-ul. Macar de ar veni odata sa termin cu stresu, sa plang sa deprim si apoi sa o iau de la capt. Asa tot sper, pt ca speranta moare ultima

www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

uffffffff, linisteste-te, pana nu vezi rosu nu iti pierzi speranta!!! si vb aia decat sa dai bani pe teste iti faci analiza la sange si nu mai stai atata in stres!!!eu inca cred ca poateacolo e un mai timid!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata fetelor!
Sunt putin nedumerita avand in vedere ca luna trecuta am avut ovulatia in z18,si eu de ieri,z10 am inceput sa am usoare dureri de ovulatie .Va uitati va rog putin la testele mele de ovulatie?Le-am pus in albumul "teste de ovulatie".

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

hello fetele
m-am trezit si eu...

sanii nu ma mai dor decat v ag
nu sunt tensionati, sunt moi...
vroiams a fac un test in dimineata asta dar sigur iese negativ
ca nu cred ca sunt gravi'....
in fine...

nush' daca vin cu 2 liniute luna asta....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Moni, pai asteapta sa vezi, nu te descuraja, la cati foliculi babani ai avut...
La mine nimic nou,
O duminica frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

hello fetele
m-am trezit si eu...

sanii nu ma mai dor decat v ag
nu sunt tensionati, sunt moi...
vroiams a fac un test in dimineata asta dar sigur iese negativ
ca nu cred ca sunt gravi'....
in fine...

nush' daca vin cu 2 liniute luna asta....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

in primele sapt de sarcina asha sunt sanii , apoi devin din nou sensibili!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Buna dimineata fetelor!
Sunt putin nedumerita avand in vedere ca luna trecuta am avut ovulatia in z18,si eu de ieri,z10 am inceput sa am usoare dureri de ovulatie .Va uitati va rog putin la testele mele de ovulatie?Le-am pus in albumul "teste de ovulatie".

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

E ceva normal Kimmy.
Si eu am avut intr-o luna ovulatia in ziua 18, si urmatoarele luni in ziua 13.
Eu asa cred, cum fiecare copil este diferit, fiecare sarcina este diferita, tot asa si ovulatia. Vine ea cand vrea ea.
Pe mine personal ma socat sa vad ca ea vine cand vrea, cand in ziua 18, cand in ziua 13, cand in ziua 15, cand in ziua 12, asa ca nu stiu ce sa mai cred. Eu ca sa urmaresc ovulatia, ma bazez pe Tb si mucus de albus de ou, cum apare un firicel de Egg, cum bag testele de ovulatie si in 2-3 zile se pozitiveaza si apare si ovulatia.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Moni,nici eu nu am avut simptome pana la 7 saptamani.Abia atunci mi s-au sensibilizat sanii,si nu tot sanul,numai sfarcurile .Si dupa aceea au aparut si greturile.Hai nu-ti pierde speranta asa repede.Cate zile dpo esti?Eu zic sa nu faci test mai repede de 12 dpo.

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Kimmy, m-am uitat pe poze. Testu cu ziua 11 e de azi?
Maine sigur ovulezi!
Dar ai grija ca poate deja azi sa inceapa durerile de ovulatie si deja azi tot sa ovulezi.
Eu asa am patit luna asta: am facut testul la ora 17(ca de obicei) si era pozitiv exact ca al tau cel de ziua 11(batul ala parca era al meu, ca seamana f mult chiar), asta in ziua 12, si la ora 19( peste 2 ore dupa testul de ovulatie pozitiv) au inceput deja durerile de ovulatie. Eu eram complet . Durerile au tinut pana la ora 21-22(cam galagioasa ovulatia ca durea tare) si dimineata(z13) inca un pic ora 7-8. Si atat. Restul zilei nu mai aveam nici o durere.
Luna asta la mine imediat dupa primul "+" s-a si declansat ovulatia. Adica in ziua 12 seara, imediat dupa "+" de la OPK, poate chiar si noaptea (ziu12-13), adica in maxim 12 ore, am ovulat. Dar cea trecuta a fost in 24 de ore, ca la 17 era "+"OPK-ul(ziua 12) si a doua zi(z13) la ora 11-13 si durerile.
La mine a fost diferita momentul ovulatiei in fiecare luna. Luna trecuta in ziua 13, asta in ziua 12. Mai trecuta in ziua 18.
Cine poate sa inteleaga cu adevarat cum "lucreaza" ovulatia, adica cand?

In ziua 11 testul meu era fix ca al tau cel din ziua 10(aproape pozitiv).

editez atata, ca poate ajuta cazul meu cuiva: in ziua 13 OPK deja "-" (la ora 17 facut), si z14 TB 37,0 ceea ce arata ca deja am ovulat.
din ziua 4 pana ziua 11 aceeasi Tb: 36.5
ziua 11 Tb 36.5
ziua 12 Tb 36.8
ziua 13 Tb 36.6
ziua 14 Tb 37.0
ziua 15 Tb 37.0
Durerile de ovulatie: ziua 12 ora 19-22, si inca un pic ziua 13 ora 7-8.
OPK mereu le fac la ora 17.
ziua 11 OPK - (ca la Kimmy ziua 10- din poza picasa)
ziua 12 OPK + (ca la Kimmy ziua 11 - tot din poza picasa)
ziua 13 OPK - (lina T mai pala ca in ziua 10 - poza picasa)

V-am scris toate detaliile ca sa vedeti ca cum se joaca TB.
(miam adus aminte ce a zis o data Lorena ca dinaintea ovulatiei creste un pic TB (progesteronul), si apoi scade, si dupa ovulatie creste din nou-> se pare ca la mine luna asta chiar asa s-a intamplat.) Lunile trecute Tb scadea doar cu 2 zile inainte de OPK+, sau chiar cu o zi inainte de OPK+.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput