Aspirante optimiste (732)
Raspunsuri - Pagina 3
mywish1 spune:
ylari, poti te rog sa-mi reamintesti la cate saptamani ai auzit inimioara? parca la 6 nu?
irmaria, nu-ti pierde speranta pana nu vezi rosu.
noi doua am fost de manuta luna trecuta cu menstra, cu ovulatia, luna asta trebuie sa fim tot de manuta ;)
Multumesc fetelor de felicitari, dar pana nu trec de 7 saptamani nu cred ca le merit... sinici nu pot spera ca o sa fie bine
Va pup
sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta buna fetele poftiti la cafea, e fierbinte Valicuta imi pare rau ca testul a iesit negativ, cate zile esti DPO? Irmaria te asteptam sa ne spui cum esti Moni cum te ma simti? la mine cred ca sunt pe aproape uratii dar fiind aici cu voi parca e mai usor de trecut acea stare |
draguta m-am fatait toata ziua
n-am avjt nimic
acum m-am asezatc si m-a luat durerea de burta, mijloc
mi-am cumparat 2 teste: sure check si clear blue
sunt pregatita
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
SS-Tzuky, Maria, nu e primul medic care considera spottingul prima zi, imi amintesc ca s-a discutat despre asta...cand e vorba de 1-2 zile spotting nu are importanta, dar cand sunt 5, cum au fost la mine, se poate lamuri chestiunea, si la eco a zis ca arata ca de ziua 8, calculat de cand a venit flux normal. Oricum, producerea menstruatiei e un proces care dureaza, la unele femei e mai scurt, la altele mai lung, in functie de cat de repede se descuameaza mucoasa. La faza cu progesteronul cred ca vroia sa spuna ca am pus prea mult si are efect contrar. Bineinteles ca stie ce efect are progesteronul asupra endometrului. I-am mai spus si ca in ultimele luni menstruatia apare in timp ce iau Utrogestan, nu dupa 3 zile de cand l-am oprit si atunci a zis ca inseamna ca topeste endometrul.
Pe prospect scrie:
Reactii adverse:
Tulburari ale ciclului menstrual, amenoree, metroragii. De obicei, aceste manifestari apar din cauza supradozajului.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
irmaria spune:
mywish asa ar fi frumos dar vrabia malai viseaza (adica eu sunt vrabia ), nu te mai stresa si totul o sa fie bine. Deabia astept sa vi sa ne dai vesti bune de la eco
mealex, eu sincer nu am pus niciodata utrogestan dar stiu ca fetele ziceau ca daca e prea mult organismul il elimina si ca nu dauneaza. E prima data cand aud ca exista efect de supradozare si chiar un efect urat :( Tu cand l-ai pus, l-ai pus la recomandarea medicului dupa ce ai facut analiza progesteronului in a 7a zi dupa ovulatie?
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
MeAlex spune:
Ultimele analize hormonale le-am facut anul trecut, progesteronul l-am dozat la 7 zile de la ovulatie si era in interval, dar spre minim. Duphaston sau Utrogestan iau de vreo 3 ani pentru ca mi se lungise f tare ciclul, venea la 33-35-36 de zile si tot crestea intervalul, iar sangerarea tinea 11 zile, vreo 3-4 putin si apoi flux normal sau prea mare. Este posibil sa fi cazut in cealalta extrema acum. O sa-l dozez luna asta sa vedem ce si cum. Cred ca doar in sarcina nu are contraindicatii.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Mihaelafalt spune:
Buna seara.
Si eu acasa de pe drumuri ca de azi dimineata umblu hai-hui.
Am fost in seara asta la biserica unde e pus parintele mort fetelor e o jale acolo de nu va pot spune, parintii lui plang, sotia, copilul toata lumea e distrusa.
In alta ordine de idei si azi m-a luat o durere de ovar in stanga si apoi a incetat, oare sunt nebuna? Stiti ca astazi m-am gandit sa nu fi ramas cumva insarcinata si cum am ovulat tot pe stanga sa fie iar extrauterina si sa nu imi fi iesit beta atunci, dar totusi am avut menstra chiar la 28 de zile deci se exclude nebunelile mele.
Da am fost la soacra azi la spital si am vorbit cu o asistenta i-am vazut fisa cu analize si dupa i-am spus verde in fata ca din vina ei e bolnava ca e murdara.Dupa i-am zis sotului ca nu trebuia sa ma bag dar ca nu am putut rezista, iar el a zis lasa ca e bine sa stie de unde provine boala.Are infectie cu ecoli si stafilococ.
Maine nu stiu cand intru ca merg la inmormantare.
Maria tin sa iti spun ca inca nu ai motive sa fii suparata ca temperatura nu se pune, odata ce nu sunt prezenti musafirii stai linistita.
Bob te imbratisez si iti respect decizia, vezi poate mai intri din cand in cand sa ne feliciti pe noi cele care o sa fim gravidute sau sa ne anunti tu ca esti graviduta.
Nu mai stiu ce am citit, vorbim maine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lilimara spune:
Mywish felicitari si sarcina usoara pana la capat!
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
DenyAnd spune:
Buna seara
Ma iertati ca nu am mai dat semne de viata.
Eu sunt bine, abia azi am putut sa intru pe forum, ca am fost asa de ocupata. Am avut o nunta iar.
La mine nimic nou, in sens ca sa va pot da si eu vestea cu II . Pt ca a trecut deja ovulatia la mine, si eu la tratament inca, asa ca mai stau nitel pe bara.
Va si va doresc pe maine o duminica frumoasa
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
kmy_black spune:
monique77
hai cu II
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mywish1 ylari, poti te rog sa-mi reamintesti la cate saptamani ai auzit inimioara? parca la 6 nu? irmaria, nu-ti pierde speranta pana nu vezi rosu. noi doua am fost de manuta luna trecuta cu menstra, cu ovulatia, luna asta trebuie sa fim tot de manuta ;) Multumesc fetelor de felicitari, dar pana nu trec de 7 saptamani nu cred ca le merit... sinici nu pot spera ca o sa fie bine Va pup sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani |
treb sa fii optimista, orice gand negativ afecteaza bebele!!!ti-l doresti f mult deci treb s afaci totul k el sa stea cuminte 9 luni de zile , acolo la cald, inauntrul tau!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!