Aspirante optimiste (732)
Raspunsuri - Pagina 5
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kmy_black
in primele sapt de sarcina asha sunt sanii , apoi devin din nou sensibili! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
dar asa diferente peste noapte?....
ieri tensionati, durerosi
azi nimic
doar sfarcul drept e usor sensibil dar nu prezin ta credibilitate comparativ cu starea de ieri
ehhhh
in fine, nu va mai zapacesc si eu
vedem zilele astea
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
DenyAnd spune:
Moni, stai linsitita si o sa vezi ca luna asta ne vei anunta cu II frumoase!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kimmy Moni,nici eu nu am avut simptome pana la 7 saptamani.Abia atunci mi s-au sensibilizat sanii,si nu tot sanul,numai sfarcurile .Si dupa aceea au aparut si greturile.Hai nu-ti pierde speranta asa repede.Cate zile dpo esti?Eu zic sa nu faci test mai repede de 12 dpo. _ Mamica mandra de Timea Povestea noastra http://www.fertilityfriend.com/home/19d912 |
pai azi as fi ziua 10 DPO
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
kmy_black spune:
monique77
exact cum spuneau si fetele, stai linistita!!! conteaza f mulrt si starea ta de spirit, la mine , de exemplu, simteam in inima mea ca is gravi( sau poate ca aveam senzatia asta din cauza ca imi dorea f mult asta) si in sapt dinaintea cm-ul, imi palpam deuna sanii, si cand aveam senzatia ca se intaresc, cand deveneau moi, aveam si acele dureri de burta, spate specifice al cm, de altfel ferma convinsa ca is gravida in ziua d e luni knd treb sa imi vina cm-ul si am vazut ca nici un semn pana la ora pranzzului mi-am facut un test de sarcina, clar negativ, si am cazut in butoiul supararii! chiar in aceeasi zi mi-am fcaut pe la ora 15 o eco ab+pelvina, si knd a zis in dreputul uterului cavitate goala, parac am paralizat pe masa, dar eu am ramas ferm convinsa ca e bebe si am avut drepatte a, doua zi, la serv inca, mi-am facut alt test si au iesit II!!
sfatul meu este sa fii optimista, nu te mai stresa ca nu face bine si da-i timp la bebe sa bata el al usa, nu mai deschide tu inaiante( metaforic vb)!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Kimmy spune:
Deny multumesc de detalii.Eu nu ma iau foarte tare dupa tb,ca la mine e foarte "all over the place" .Ieri si azi am avut asa senzatie umeda,scuzati detaliile,si putin albus,si colul pare deschis-dar aici iar nu-mi pun baza,ca luna trecuta a ramas deschis foarte multe zile-asa ca luna asta o sa ma bazez mai mult pe testele de ovulatie.Luna trecuta am avut 3 zile teste de ov pozitive,si contrar ff si tb,eu cred ca am ovulat si mai tarziu,abia in z19,ca atunci am avut dureri foarte mari de ovulatie.
_
Mamica mandra de Timea
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kmy_black monique77 exact cum spuneau si fetele, stai linistita!!! conteaza f mulrt si starea ta de spirit, la mine , de exemplu, simteam in inima mea ca is gravi( sau poate ca aveam senzatia asta din cauza ca imi dorea f mult asta) si in sapt dinaintea cm-ul, imi palpam deuna sanii, si cand aveam senzatia ca se intaresc, cand deveneau moi, aveam si acele dureri de burta, spate specifice al cm, de altfel ferma convinsa ca is gravida in ziua d e luni knd treb sa imi vina cm-ul si am vazut ca nici un semn pana la ora pranzzului mi-am facut un test de sarcina, clar negativ, si am cazut in butoiul supararii! chiar in aceeasi zi mi-am fcaut pe la ora 15 o eco ab+pelvina, si knd a zis in dreputul uterului cavitate goala, parac am paralizat pe masa, dar eu am ramas ferm convinsa ca e bebe si am avut drepatte a, doua zi, la serv inca, mi-am facut alt test si au iesit II!! sfatul meu este sa fii optimista, nu te mai stresa ca nu face bine si da-i timp la bebe sa bata el al usa, nu mai deschide tu inaiante( metaforic vb)! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
oki,
incerc sa ma calmez
insa stii cum e cu numaratoarea inversa
deci si tu ai avut asa?
te-au durut si apoi nu te-au mai durut?
pe mine desumflarea asta m-a panicat ca si eu eram asa increzatoare...
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Kimmy Deny multumesc de detalii.Eu nu ma iau foarte tare dupa tb,ca la mine e foarte "all over the place" .Ieri si azi am avut asa senzatie umeda,scuzati detaliile,si putin albus,si colul pare deschis-dar aici iar nu-mi pun baza,ca luna trecuta a ramas deschis foarte multe zile-asa ca luna asta o sa ma bazez mai mult pe testele de ovulatie.Luna trecuta am avut 3 zile teste de ov pozitive,si contrar ff si tb,eu cred ca am ovulat si mai tarziu,abia in z19,ca atunci am avut dureri foarte mari de ovulatie. _ Mamica mandra de Timea Povestea noastra http://www.fertilityfriend.com/home/19d912 |
cand ai teste pozitive mai multe zile la rand mai bine te iei dupa albusul de ou ca devine ambiguu
eu nu am decat o zi testy pozitiv si stiu ca in maxim 36 ore de la testul pozitiv se produce ovulatia
DenyAnd spune:
Kimmy Vezi ca iti cunosti bine organismul.
Adu-ti aminte ca ai prestat cand ai avut OPK + chiar daca ovulatia s-a produs in ziua 19 cum banuiesti, tot era perfect cum ai prestat.
Foarte corect spune nutritionista la care a fost Lorena, si alte fete la fel zic, stresul impiedica aparitia bb!
Se simt si din scrisul vostru tonul spiritului vostru ca sunteti stresate! In ultimele saptamani nu prea am avut timp sa intru des, si va citeam la sfarsit de zi cate zeci de pagini odata, pai, ma asezam optimista la pc, si ma ridicam trista pt voi ca va simt mereu si mereu stresate. Incercati sa va mai relaxati scumpele mele.
Stiu ca nu e usor, e foarte greu, stiu! Dar trebuie sa faceti un efort sa va relaxati.
Intelept spune KMY: lasa pe bebe sa bata singurel la usa! Nu deschide tu inainte.
Va pup si va imbratisez pe toate
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
kmy_black spune:
monique
cam aceeasi poveste cu snaii si al mine, eu ramasesem cu idea ca la sarcia ei se intaresc, devin sensibili si eram descurajata cand vedeam k la palpare nu simteam nici un simptom din acesta, din contra erau moi ca in orice zi din luna inafar cm-ului, dar s-au intarit usor,intai gurguii sanului si apoi sanul, cam dupa 7 sapt cum spunea o alta aspiranta( imi cer scuze dar am citi fugitiv mesajul si nu amretinut numele)!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Kimmy spune:
Deny nu stiu daca sunt stresata,eu nu ma vad asa,insa e drept ca ma concentrez asupra fiecarui detaliu,pentru ca asa sunt eu.
Acuma v-as spun epovestea vecinei mele,gravi in 7 luni.Ca nu avea absolut nici un simptom,si a aflat ca e gravi abia pe la 7 sau 8 saptamani.Ea a crezut ca i-a intarziat din cauza stresului de la lucru.Nici nu banuia ca ar fi gravi,pentru ca nu a fost planificata sarcina.Asa ca nu va speriati daca nu aveti simptome de sarcina asa devreme.
Moni,sa stii ca o sa ma iau dupa albus,si oricum am de gand sa prestez cel putin la 2 zile
Va pup,ma pregartesc de servici
Duminica placuta!
_
Mamica mandra de Timea
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912