Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!
Raspunsuri - Pagina 14
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
subscriu....rpd rpd sa nu treaca ziua ! ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
Imi cer scuze ca nu am apucat sa intru ieri.
La Multi Ani sarbatoritelor. Sa fiti sanatoase si fericite. Sa va dea Dumnezeu numai bine!

Ruxita spune:
au intrat au intrat!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita au intrat au intrat!!! ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |

mare belea kay al tau!
o sa fie un tip jos palaria, istet, inventiv si super descurcaret, asa cum imi plac mie!
unde mai pui ca-i si frumos!
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui lorex mare belea kay al tau! o sa fie un tip jos palaria, istet, inventiv si super descurcaret, asa cum imi plac mie! unde mai pui ca-i si frumos! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
aha! sa vezi ce-a mai facut azi! am inghetat cand l-am surprins facand urmatoarea chestie: Ela ii pregatea biberonul a pus ibricul pe aragaz si pe masa biberonul cu 2 lingurite de cereale si a iesit din bucatarie... in momentul in care am intrat eu el tinea biberonul intr-o mana si cu cealalta incerca sa ia ibricul de pe foc pt a-si turna lapte in bibe! doar ca n-avea curaj s-o faca tot tatona coada ibricului...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
si am zis ca ma laud si cu fiica-mea... va lua bursa de merit!!! desi n-are media peste 9, cei care au peste 9 vor lua bursa de studiu, iar cei cu medii peste 8,5 burse de merit... dupa mine ar fi trebuit sa se numeasca invers, dar ideea e ca va lua bursa! (visul ei si al meu ca in ultima vreme ma toaca marunt marunt cu necesitatile ei costisitoare plus shoppingurile de inoit garderoba... mi-a iesit si de-o expresie... cat ma costa lunar sa am o fiica - in jur de 3-4 mln...) nu sunt bani seriosi 1,5 mln la 3 luni dar pt o pitzi de liceu un shopping de 1,5 mln la care mai adauga mama inca unul deja e o suma frumusica...
evyme spune:
| citat din mesajul lui Ruxita si am zis ca ma laud si cu fiica-mea... va lua bursa de merit!!! desi n-are media peste 9, cei care au peste 9 vor lua bursa de studiu, iar cei cu medii peste 8,5 burse de merit... dupa mine ar fi trebuit sa se numeasca invers, dar ideea e ca va lua bursa! (visul ei si al meu ca in ultima vreme ma toaca marunt marunt cu necesitatile ei costisitoare plus shoppingurile de inoit garderoba... mi-a iesit si de-o expresie... cat ma costa lunar sa am o fiica - in jur de 3-4 mln...) nu sunt bani seriosi 1,5 mln la 3 luni dar pt o pitzi de liceu un shopping de 1,5 mln la care mai adauga mama inca unul deja e o suma frumusica... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Felicitari pentru bursa Elei!
Cat despre Kay, nu e singurul care serveste de pe aragaz... Am facut in seara asta paine prajita intr-o tigaie si am lasat painea acolo; domnul m-a vazut de unde am luat-o si m-am trezit ca avenit la mine cu o felie de paine prajita. Noroc ca tocmai oprisem focul, dar tigaia era fierbinte pe margini, oricum.... Fac piticii astia niste chestii de te scot la pensie inainte de vreme

In alta ordine de idei, noi tocmai am trecut de a cincea zi in care nu i-am mai pus pampers decat noaptea

Si a avut doar un accident pana acum, azi, ca era prea ocupat sa-l ajute pe ta-su care asambla un pantofoar 
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!
decenuela spune:
neatza dragelor...cafeaua eservita...
tot citesc dar n-am timp sa scriu...motivele o perioada fffff nashpa la munca....controale..chestii....socoteli...nu stiu cum si cand o sa se termine...dar simt caiau campii....c'est la vie
imi aduc aminte ca park ruxita zicea candva ca si-ar dori safie in locul meu...nu mai stiu in ce context...crede=-ma rux ca prb sunt peste tot la toate nivelurile...si cu cat standardele cresc cu atat bataia de cap e mai mare
acnd am citit cu frigi gol...ma gandeam ca mi=ar fi convenit situatia asta decat cea prin care trec acu...ma rog
cand eram bugeri si eu si fostu...se intampla situatia pe care ai prezentat-o tu...sa nu avem nici 2lei.insa....pt sit de criza incercam din timp sa am in congelator sau in camara mancare...tot ce trebuie sa pot incropi ceva fara a mai da bani....si asa faceam dintr-un kk 2 feluri demancare..etc
felicitaript copiii tai...ai cu ce-ti ridica moralul...iar de kay nu-ti mai bate capul....si cand o incepe savb....o sa-i zici sa mai taca...
eu aseara am aj dupa 9 acasa...si tanti incerca sa-l culce...ei cand aauzitusa...pana sa deschida ea...nu va pot spune cum a inceput saurle si sastrige mamiiiiiiii.....am simtit ca mor...10 min a plans la mine in brate...de dor....saracul...
sunt situati icand park imi doresc sa fac din kk 2 feluri de mancare...dar sa fiu linistita...in fine nu pot da detalii...
va rog sa ma scuzati pt carnat
va pup...tineti pumnii....fff grea zi pt noi

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
micki_mica spune:
Cu intarziere, trimit si eu urarile mele pentru
Elefantica, Larisel, Vi4i si Daria de Dastefa 
Sa aveti parte de dorinte implinite si zile senine! 
Mirela, cum se mai simte Mara? Dar tati de Mara? Tu esti ok? Chiar ai scapat?
Dece, nu ai putea delega o parte din treburile tale, ca sa poti sta mai mult cu Luca?
Ruxita, felicitari pentru puii tai!
Larisel mult sanatate va doresc!
Noi am reluat gradinit de 3 zile, si speram sa nu mai facem nici o viroza prea curand. Eu imi caut job in continuare, si nimic. Ne-om descurca noi cumva.
Va pup si va doresc o zi buna!
Mami lu'
Kiti
www.lucrumanual.tk/caciuli-crosetate/225-caciula-bumblebee.html" target="_blank">Caciulita BUMBLEBEE si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/217-set-bozo.html" target="_blank"> Set BOZO...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi
Magazinul meu
micki_mica spune:
Ioi, Dece!
Acum m-am trezit si eu si am servit inca o cafeluta buna, de la tine!
Ms 
Mami lu'
Kiti
www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/230-set-santa-claus.html" target="_blank">Set "Santa Claus" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/232-set-oac.html" target="_blank"> Set OAC...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi
Magazinul meu
haircut spune:
Neata!
Dece, multumim de cafea! Sa treaca repede si cu bine perioada asta grea
Ruxita, felicitari Elei! Faza cu Kay a fost horror...si mie mi-e f frica de agatatul chestiilor de pe aragaz.Deci gata, va mutati?
Evy, felicitari pentru olita! Am incercat si noi saptamana asta fara pampers dar fara nici un succes
Pediatrul ne-a recomandat sa incercam dupa 2 ani lactate de capra, sunt f bucuroasa ca va manca si M branza si iaurt(n-a gustat niciodata).Sper sa le accepte si tolereze.
O zi frumoasa tuturor!

...a inimii mele...