Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!
Raspunsuri - Pagina 13
haircut spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() La multi ani, Larisel! La multi ani, Vi4i! La multi ani, Daria de Dastefa! ![]() ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |

La multi ani si multe urari de bine si de la noi!!!!Mire, ma bucur ca sunteti mai bine!

Ana, e super Stefan!

lorex spune:
LA MULTI ANI, DARIA!
Multumim de tort mami!
LA MULTI ANI, VIVI!
Mai stie cineva ceva de Tomaca?..incep sa fiu ingrijorata...
alicredo spune:
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() La multi ani, Larisel! La multi ani, Vi4i! La multi ani, Daria de Dastefa! ![]() ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
subscriu....rpd rpd sa nu treaca ziua !

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
larisel spune:
LMA elefantica! 
LMA vi4i! 
Sanatate, iubire si noroc!
LMA Daria! Sa creshti sanatoasa si frumoasa si sa le aduci bucurii parintzilor tai non-stop! 
Multzumesc frumos pt urari...sunteti dragutze foc 
. Am lipsit motivat pt ca ma avut o zi tare creatza... singura dadaca la 2 fete cucuiete, bolnave si maraite peste masura, plus mancare & co de facut. Incerc sa ma revanshez acum la cafea cu o felie de tiramisu.
Ce-mi doresc? In general multe multe... Momentan doar rabdare si poate putzin timp liber, dar liber doar pt mine, in sensul ca tare m-ash mai plictisi ca pe vremuri si ash dezlega rebusuri sau integrame, fapt care mi se pare maximumul plictiselii
.
Ce face Naty? Dupa ce a evoluat bine 3 zile, de alaltaieri seara a luat-o iar cu febra (moderata < 39), dar banuiesc o complicatzie gen otita pt ca se cam tzinea ieri de urechiusha. Probabil azi mergem iar la doctor, nu mai shtiu la care, pt ca am fost pana acum la 2 pediatri si nu prea sunt de gasit fara programare, asha ca probabil vom merge la cel de familie care e tot pediatru. Am cheltuit pana acum o caciula de bani si ele tot nu s-au facut bine. Mi-a venit ieri (cu curierul) si www.tehnica-medicala.ro/products/Aerosol-cu-ultrasunete.html" target="_blank">aparatul de aerosoli (am vrut Laica cum avetzi si cateva dintre voi, dar dura vreo 5 zile pana il primeam si nu era sigur pt ca nu il aveau pe stoc), dar nu aveam picaturile (le cautasem in 5 farmacii), sper sa gaseasca tati acuma dimineatza cand iese din tura. Alena pare ok, dar tot cu muci (galbeni) si ma tem si la ea sa nu se fi suprainfectat bacterian, ca parca prea greu se "vindeca".
haircut Felicitari pt calmul si rabdarea de care dai dovada! Eu nu am atat... iar chinuitul cu adormitul Alenei la noi dureaza seara si pana la 3 ore, iar ziua se finalizeaza cu "saritul" peste somnul de pranz. De 2 zile i-am decupat laterala la patutz (din fash) si ma culc langa ea pe jos. Ieri la pranz a acceptat sa adoarma asha (dupa ce i-am laudat super mult ce pat shmecher are) (deshi a si cazut o data), dar seara n-a fost chip si am dormit impreuna pe o saltea gonflabila...
Noi mai avem o problema, urletele ei o deranjeaza si pe sora-sa si daca facem vreo schimbare vrea si cealalata.
Spor la citit! 
mire I-ai dat vreun tratament Marei sau ii trece fara?
sa scapatzi repede de orice o fi fost!
Sondaj de sezon ![]()
decenuela spune:
neatza frumoaselor....
o coffe firbinte pttoata lumea..
multa sanatate tuturor
saaveti o zi super
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
neatza
haideti la 
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
Ruxita spune:
Neatza si la noi!
ceva mai nashpa de obicei... verificand contul din juma in juma de ora (asta fac de 3 zile incoace)... tot pe 0,28 lei fara nicio schimbare... frigider gol golut... camara cu rezerva pe terminate... am "inventat" ieri niste ardei umpluti cu ce-am gasit prin camara... gatesc de regula neutru, adica nesarat si alte ne-uri... ii zic sotului "admite ca eu gatesc ideal! doar trebuie sa te obisnuiesti (mai greu dar nu imposibil) cu gustul mancarurilor mele!!!
pe azi mi-a secat si bruma de inventivitate care imi mai ramasese, ma predau, renunt, vreau bani!!!
dar sa nu uitam sa ne bucuram de lucrurile importante... de ex. fiu-meu... cred ca cea mai dezvoltata latura a lui e cea a abilitatilor practice... ieri si-a luat ultimele fructe din cos (un gref si o portocala), si-a luat si o farfurie si si-a pus fructele in farfurie si a plecat cu ele in living... apoi cand m-a vazut pe mine ca ma kkai sa-i decojesc greful mi-a adus un tirbuson (nu i-a zis nimeni sa aduca nimic asa s-a gandit el)...
ii dadeam nuci, i-am dat o tura a vrut-o pe a doua... mi-a adus nucile pe platou, a intins doua foi pe jos si mi-a dat si ciocanul...
si ma exaspereaza cu pofta lui de mancare... cauta de mancare la fiecare 2 ore... ceva din camara, ceva din frigider, paine cu unt, s-a terminat untul, paine goala, orice numai da-i!
si-l visez aproape in fiecare seara ca vorbeste ca articuleaza cuvinte propozitii!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
larisel, timp de plictiseala zici? ala nu-i la pensie???
--------------------------------------------------------------------------------------------
larisel spune:
| citat din mesajul lui Ruxita larisel, timp de plictiseala zici? ala nu-i la pensie??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
La cum merge treaba acuma nu sunt convinsa ca prind...
Si la mine a intraziat indemnizatzia luna asta... intra pe 13, dar a picat in weekend si am primit-o pe 14, deshi online am vazut abia a 2-a zi. Incearca o verificare si la atm.
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
La cum merge treaba acuma nu sunt convinsa ca prind... Si la mine a intraziat indemnizatzia luna asta... intra pe 13, dar a picat in weekend si am primit-o pe 14, deshi online am vazut abia a 2-a zi. Incearca o verificare si la atm. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
cum adica??? exista o sansa sa am bani in cont si sa nu mi-i afiseze?
cand faceam transfer on-line din cont in cont apareau instant...