Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Cu intarziere, trimit si eu urarile mele pentru
Elefantica, Larisel, Vi4i si Daria de Dastefa
Sa aveti parte de dorinte implinite si zile senine!

Mirela, cum se mai simte Mara? Dar tati de Mara? Tu esti ok? Chiar ai scapat?

Dece, nu ai putea delega o parte din treburile tale, ca sa poti sta mai mult cu Luca?

Ruxita, felicitari pentru puii tai!

Larisel mult sanatate va doresc!

Noi am reluat gradinit de 3 zile, si speram sa nu mai facem nici o viroza prea curand. Eu imi caut job in continuare, si nimic. Ne-om descurca noi cumva.

Va pup si va doresc o zi buna!

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/caciuli-crosetate/225-caciula-bumblebee.html" target="_blank">Caciulita BUMBLEBEE si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/217-set-bozo.html" target="_blank"> Set BOZO...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi

Magazinul meu

Sanatate multa piticului si tie multa bafta sa gasesti de lucru
Sunt super simpatice seturile pe care le lucrezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata!

Dece, multumim de cafea! Sa treaca repede si cu bine perioada asta grea

Ruxita, felicitari Elei! Faza cu Kay a fost horror...si mie mi-e f frica de agatatul chestiilor de pe aragaz.Deci gata, va mutati?

Evy, felicitari pentru olita! Am incercat si noi saptamana asta fara pampers dar fara nici un succes

Pediatrul ne-a recomandat sa incercam dupa 2 ani lactate de capra, sunt f bucuroasa ca va manca si M branza si iaurt(n-a gustat niciodata).Sper sa le accepte si tolereze.

O zi frumoasa tuturor!

mami de fetita finuta

ne mutam din 1 decembrie... sotul azi s-a dus sa semneze contractul la agentie si sa ne "elibereze" de toti banii primiti ieri... deci back to cartofi fierti in coaja si salata de varza...

aragazul noului apartament are butoanele montate pe o laterala a suprafetei cu ochiurile, deci ceva mai safe, dar tot de supravegheat, cred ca si mai safe e sa aiba un inaltator in fata... dar ce te faci cand maine poimaine isi pune scaunul si se urca singur ca sa ajunga la diverse - aragaz, vedere in balcon...

de unde veti lua lapte si iaurt de capra? eu am sunat la o firma cu livrari si relationistul de la acolo mi-a explicat ca s-a terminat sezonul mulsului si ca daca tot prindem ceva pe final n-are rost pt ca laptele de capra are un gust mai aparte si copilul s-ar putea sa nu-l accepte ca apoi sa nu-l mai gasim... in comert gasesti iaurt de bivolita si oaie, de capra n-am avut ocazia...

la noi olita e cel mai urat obiect din casa, am incercat sa-l tin cu forta 3-4 sec si mi-a facut tambalau... apoi n-a mai facut nimic 2 zile, in semn de protest (?)... vom incerca la anul...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Cu intarziere, trimit si eu urarile mele pentru
Elefantica, Larisel, Vi4i si Daria de Dastefa
Sa aveti parte de dorinte implinite si zile senine!

Mirela, cum se mai simte Mara? Dar tati de Mara? Tu esti ok? Chiar ai scapat?

Dece, nu ai putea delega o parte din treburile tale, ca sa poti sta mai mult cu Luca?

Ruxita, felicitari pentru puii tai!

Larisel mult sanatate va doresc!

Noi am reluat gradinit de 3 zile, si speram sa nu mai facem nici o viroza prea curand. Eu imi caut job in continuare, si nimic. Ne-om descurca noi cumva.

Va pup si va doresc o zi buna!

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/caciuli-crosetate/225-caciula-bumblebee.html" target="_blank">Caciulita BUMBLEBEE si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/217-set-bozo.html" target="_blank"> Set BOZO...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi

Magazinul meu

Sanatate multa piticului si tie multa bafta sa gasesti de lucru
Sunt super simpatice seturile pe care le lucrezi

mami de fetita finuta

si mie mi-a placut seturile hand-made, dar oare micki poti trai doar din aceasta afacere? mi-a placut prezentarea e profi si seturile foarte bine lucrate, inspirate, dar... n-ai incercat chestii mai banoase si mai consistente gen cuverturi sau perdele dar intr-un stil mai fancy si mai trendy (de ex. Ikea are chestii lucrate manual) si sa fie si cu combinatii de materiale si tesaturi... sau chiar si acele ugg-uri crosetate dupa care se dau in vant fetele tinere...

scuze ca m-am dat cu parerea, e doar o parere... de potential consumator si cumparator de artecrafturi... si potential producator (de ziua sotului i-am luat o carticica cu idei creative de picturi pe ceramica si sticla daca tot se da artist macar sa-si canalizeze creativitatea spre ceva vandabil).

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

citez din odiseea brumareilor:

Tocmai m-a sunat Beatrice, a nascut un grasun de 4540g si 53 cm!!!
Bravo Bea! Bun venit pe lume Adam! !!!!

Mamica fericita de Mara si de David

FELICITARI BEA!!!
Multa sanatate si noroc lui bebe ADAM!!!
Multa putere mami!!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza dragelor...cafeaua eservita...

tot citesc dar n-am timp sa scriu...motivele o perioada fffff nashpa la munca....controale..chestii....socoteli...nu stiu cum si cand o sa se termine...dar simt caiau campii....c'est la vie

imi aduc aminte ca park ruxita zicea candva ca si-ar dori safie in locul meu...nu mai stiu in ce context...crede=-ma rux ca prb sunt peste tot la toate nivelurile...si cu cat standardele cresc cu atat bataia de cap e mai mare
acnd am citit cu frigi gol...ma gandeam ca mi=ar fi convenit situatia asta decat cea prin care trec acu...ma rog

cand eram bugeri si eu si fostu...se intampla situatia pe care ai prezentat-o tu...sa nu avem nici 2lei.insa....pt sit de criza incercam din timp sa am in congelator sau in camara mancare...tot ce trebuie sa pot incropi ceva fara a mai da bani....si asa faceam dintr-un kk 2 feluri demancare..etc
felicitaript copiii tai...ai cu ce-ti ridica moralul...iar de kay nu-ti mai bate capul....si cand o incepe savb....o sa-i zici sa mai taca...

eu aseara am aj dupa 9 acasa...si tanti incerca sa-l culce...ei cand aauzitusa...pana sa deschida ea...nu va pot spune cum a inceput saurle si sastrige mamiiiiiiii.....am simtit ca mor...10 min a plans la mine in brate...de dor....saracul...
sunt situati icand park imi doresc sa fac din kk 2 feluri de mancare...dar sa fiu linistita...in fine nu pot da detalii...

va rog sa ma scuzati pt carnat

va pup...tineti pumnii....fff grea zi pt noi

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

oi fi eu naiva dar tot mai cred ca le poti avea pe toate, ca nu e cu compensatie... asta zic acum... cand cred ca de ex. daca (sau atunci cand) voi castiga la loto nu-mi voi schimba prea mult stilul de viata si ca nu-mi voi cumpara masini/tzoale/bijuterii scumpe... si ca banii niciodata n-o sa ma incurce cu ceva... dimpotriva vor fi o sursa permanenta de bucurie si daruire... am convingerea ca sunt mai tare decat banul si ca-l pot bate! nu pot expune detaliat toata teoria, in linii mari e ce crezi ca e, aia e... ma trage Kay in toate partile, poate revin...

Mergi la inceput

Cu intarziere si de la noi:

La MULTI ANI LARISEL!!! Multa sanatate si fericire alaturi de poznasele gemanute!!!

La Multi ani Vi4i!!! Sanatate, fericire si sa ne vedem cu bine in Atena!!! PUPICI!!!

La Multi Ani Daria!!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Scuzati disparitia....am citit tot, tinut minte, dar nu mai am timp sa raspund ca ma asteapta MUNTI de rufe de calcat.

Multumim de urari cu spor la mutat! Am avut un spor extraordinar, in 2 zile ne-am mutat complet! Mare realizare! ba am mai dat si petrecere de ziua mea! Apoi...a durat acomodarea...unde-s paharele? unde-s sosetele? unde e Persilu? Termometrul lui Yannis? etc etc...noi inca mai cautam cele ce avem nevoie....Yannis in schimb stie exact in ce dulapior sunt cerealele lui...ce sa mai memorie fresh ...nu ne punem cu el. Yannis a reactionat extraordinar de bine si la mutare si la petrecere (atata lume multa, noua etc, copii care i-au invadat camera si jucariile, el sociabil, zambea, se juca. Norocul nostru ca a venit si febletea lui Mara si a fost absorbit!

Inca il ducem la gradinita...am zis sa nu schimbam prea multe in viata lui si casa si retrasul de la gradi (atata timp cat noi nu lucram nu se pune problema sa il mutam la alta gradi ca nu are rost, il dunceam acolo mai mult din obligatie ca am oprit asta vara si au fost draguti si in loc sa opreasca contractul au facut o exceptie complicata pentru noi si au suspendat numai pe 3 luni). Yannis e teribil de incantat de gradinita. In zilele cu mutarea a stat program complet, de la 8 jumate la 18:00 si a fost extraordinar de fericit sa doarma acolo. Acum e ceva...o solutie de compromis. Si cei de la gradi au fost extraordinar de generosi si binevoitori si s-au adaptat nevoilor noastre...intrucat locuim la 10 km de gradinita si se presupune sa traversez orasul dimineata si seara sa il duc si sa il aduc am ales niste ore care sunt libere dpv al traficului asa ca acum Yannis merge la gradi undeva de la 10 (10 fara ceva) pana la 16:30. Astfel evitam aglomeratia mare si drumul pana la gradi sau inapoi dureaza undeva pe la 17-20 de minute. Oricum...ptr mine e 10 km si 20 de minute dus dimineata alti 10 km si 20 de minute sa ma intorc acasa, iar 10 km dus si 10 intors seara.....40 de km si cam o ora jumate de drum pe zi dar cand ii vad bucuria din ochisori cand vede gradinita...nu mai conteaza. Si cand il vad acasa ce frumos sta singur pe scaun, cum se spala singur pe maini, cum se spala singur pe dinti, cum mananca singur, cat de usor il imbrac, cum intinde maini picioare...cum numaram etc etc, nenumarate lucruri bune intamplate in comportamentul si dezvoltarea lui datorita gradinitei...chiar merita. Va merge numai pana pe 16 decembrie cand are Serbarea de Craciun, mi-am dorit foarte mult sa prinda perioada asta cu pregatirile de sarbatori impreuna cu copii si intr-un cadru organizat care ii pregateste pentru asa ceva.
Apoi vom pleca in Grecia pentru sarbatori si sper sa ii mai indulcesc in felul asta despartirea de gradi. Nu as fi vrut sa asocieze casa cea noua cu oprirea gradinitei ca la cat e de innebunit dupa gradi riscam sa ii creez sentimente negative vis a vis de casa.

Hai ca m-am intins iarasi....
Va pup!

Rux sa fie intr-un ceas bun si spor la mutat! Felicitari Elei pentru bursa!

Haircut pofta si toleranta mare la branzica si iaurt!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

larisel, timp de plictiseala zici? ala nu-i la pensie???

La cum merge treaba acuma nu sunt convinsa ca prind...

Si la mine a intraziat indemnizatzia luna asta... intra pe 13, dar a picat in weekend si am primit-o pe 14, deshi online am vazut abia a 2-a zi. Incearca o verificare si la atm.

Sondaj de sezon

cum adica??? exista o sansa sa am bani in cont si sa nu mi-i afiseze?
cand faceam transfer on-line din cont in cont apareau instant...

Eu am card la brd si daca imi intra banii la pranz sau dupa nu-i mai vad decat a 2-a zi pe net, deshi ei exista acolo si pot fi cheltuiti. Alocatzia imi intra pe un card la volksbank si acolo chiar imi tzin banii blocatzi pana pe 15 daca cumva intra mai devreme. Cred ca depinde de banca...
Legat de transferul online, iarashi depinde de banca/bancile implicate si de ora transferului. Deshi banii itzi pleaca din cont "instant" nu ajung si la destinatzie tot "instant".

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

alexutza Ar trebui sa-i intalnim pe Yannis si pe gemanutze, poate dragostea de gradi e contagioasa... Eu cand le intreb de gradi, daca mergem, ele zic "no no no" si dau din cap negativ, iar cand le pomenesc de jucarii si de copii incep sa urle. Sper sa reincepem si noi de luni.
Sa fitzi sanatosi si fericiti si linishtiti in noua casa!

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Valeuuu...s-a intors Alexutza, am ce citi
daca mai e si Ruxita, clar nu ma plictisesc!

Ruxita, felicitari pt bursa Elei, cred ca ti-a crescut inima!
Faza cu Kay e...OMG...be careful!
Bobi deja isi trage singura scaunul sa ajunga unde vrea ea.
Acum, cand intram in casa se duce pusca in camera ei,ia scaunelul ala mic si il duce singura in baie, se spala pe maini cu "pun" (sapun)si apoi il duce inapoi.

Va spuneam ca am rugat-o intr-o zi sa stranga frunzele cazute de la o floare sa le duca la gunoi. Acum o face din proprie initiativa, nu stiam cum de nu mai cad frunze pe jos. secretul era la ea! Am surprins-o ieri!

Nu numai Kay e harnic . Impreuna ar tine o gaspodarie :)))

Iaurt de capra este in carfur, iau eu destul de des. De la covalact parca..

Micki, sa dea Domnul sa fi incheiat "botezul gradinitei" cu virusi si sa mearga bine deacu inainte!

Decenuela
, sorry pt perioada grea, dar le scoti tu la capat pe toate. Mi s-a facut pielea gaina cand ai spus ca preferi sa faci mancare din doua lulele, trei surcele si sa fii cu jiji si linistita...cateodata...off..stiu sentimentul..

Evyme, cum ai reusit sa-l faci pe sebi sa nu mai faca in pampers?

...revin, mai am de citit..

Mergi la inceput