Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
oi fi eu naiva dar tot mai cred ca le poti avea pe toate, ca nu e cu compensatie... asta zic acum... cand cred ca de ex. daca (sau atunci cand) voi castiga la loto nu-mi voi schimba prea mult stilul de viata si ca nu-mi voi cumpara masini/tzoale/bijuterii scumpe... si ca banii niciodata n-o sa ma incurce cu ceva... dimpotriva vor fi o sursa permanenta de bucurie si daruire... am convingerea ca sunt mai tare decat banul si ca-l pot bate! nu pot expune detaliat toata teoria, in linii mari e ce crezi ca e, aia e... ma trage Kay in toate partile, poate revin...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

si eu cred la fel despre mine.
in primul rand as ajuta multi oameni aflati la ananghie cu banii, sau copii abandonati sau bolnavi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Larisel...sunt copii si copii. Unora nu le va placea veci la gradinita (am unu de 4 ani, baiatul unei prietene care comenteaza mereu ca el acasa are jucarii mai frumoase si mai noi decat la gradi ), unii care nu se duc cu placere dar accepta relativ decent mersul la gradi si foarte putini asa ca Yannis care intr-adevar se innebunesc dupa gradinita. Ai 2 variabile greu de impacat: tipul copilului si tipul gradinitei si din combinarea lor cele mai multe sanse este sa nu le placa. Poate mai incolo cand se vor pricepe la mai multe lucruri sa le placa activitatile. Yannis e incantat ca i se acorda atentie cred eu. El a fost si foarte sociabil de la inceput ca si copil, nu stiu ce sa zic. Educatoarele mai imi soptesc uneori ca e preferatul directoarei care tot timpul il tine in brate, acuma na, unde se vede rasfatat cum sa nu-i placa....

Si ca se vorbea de gradinite si taxe.
Aici unde merge Yannis este 1050 RON pana la 14:00 si 1250 RON pana la 18:00. Taxa speciala 100 RON pe luna pentru ingrijirea celor ca Yannis (schimbat pampersi,spalat, ajutat la masa). Taxa lunara plus cea de ingrijire speciala se platesc fara exceptie, fara deduceri pe zile de boala sau ca l-ai tinut tu acasa sau l-ai luat o saptamana la bunici. DAR, conform contractului, copilul care vine 1 an calendaristic intreg la gradinita are dreptul la frecventarea gradinitei timp de 1 luna pe gratis in care luna copilul merge la gradi normal dar nu platesti si pe luna ata iti scoti parleala pe absente cauzate de boala sau vacante. Practic platesti 10 luni pe an ca 1 luna (august) gradinita e inchisa si 1 luna o ai gratis. Aceasta luna gratis nu e obligatoriu prima luna dupa ce ai facut 1 an de gradi (da-ti seama ce ar insemna dintr-o data intr-o luna 6-10 copii sa nu plateasca luna respectiva... se afecteaza cash-flow-ul gradinitei. Dar te programeaza ei la luna gratis.

Editez sa va las un link de la pozele cu grupa lui Yannis la petrecerea de Halloween: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.179754402105441.45859.160951540652394&type=1

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

lorex nu am nici un secret, cel mai probabil a fost el pregatit sa renunte la pampersi... Primul pas a fost sa-l las asta-vara fara pamper si sa alerg cu prosopul dupa mine sa sterg pe unde uda el (asta ca sa constientizeze cand face ceva, ca-n pampers nu-si dadea seama). Apoi l-am lasat fara pampers la somnul de pranz (am incercat ca sa vad daca face sau nu pipi, si pentru ca nu facea, l-am invatat asa). De vreo luna l-am pus pe olita dupa ce se trezea la pranz, dar nu a fost o regula, uneori il puneam, alteori nu, cateodata facea, de cele mai multe ori nu. N-am insistat cu nimic, l-am lasat in legea lui. Si duminica, dupa ce s-a trezit la pranz si-a dat singur pantalonii jos si s-a pus pe olita, apoi a venit cu ea la mine sa-mi arate ce a facut. Eu nici nu bagasem de seama, m-a luat total prin surprindere. Duminica si luni n-am iesit deloc din casa, l-am tinut in puta goala, ca sa-i fie mai usor. Acum iesim si afara, dar maxim o ora, ca sa ne intoarcem la olita.
Nu stiu daca va ajuta cu ceva, parerea mea e ca fiecare va renunta cand va fi pregatit.
Fug acum, ca s-a trezit, trebuie sa papam si apoi merem la shoppinguit

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Larisel...sunt copii si copii. Unora nu le va placea veci la gradinita (am unu de 4 ani, baiatul unei prietene care comenteaza mereu ca el acasa are jucarii mai frumoase si mai noi decat la gradi ), unii care nu se duc cu placere dar accepta relativ decent mersul la gradi si foarte putini asa ca Yannis care intr-adevar se innebunesc dupa gradinita. Ai 2 variabile greu de impacat: tipul copilului si tipul gradinitei si din combinarea lor cele mai multe sanse este sa nu le placa. Poate mai incolo cand se vor pricepe la mai multe lucruri sa le placa activitatile. Yannis e incantat ca i se acorda atentie cred eu. El a fost si foarte sociabil de la inceput ca si copil, nu stiu ce sa zic. Educatoarele mai imi soptesc uneori ca e preferatul directoarei care tot timpul il tine in brate, acuma na, unde se vede rasfatat cum sa nu-i placa....

Aici unde merge Yannis este 1050 RON pana la 14:00 si 1250 RON pana la 18:00. Taxa speciala 100 RON pe luna pentru ingrijirea celor ca Yannis (schimbat pampersi,spalat, ajutat la masa). Taxa lunara plus cea de ingrijire speciala se platesc fara exceptie, fara deduceri pe zile de boala sau ca l-ai tinut tu acasa sau l-ai luat o saptamana la bunici. DAR, conform contractului, copilul care vine 1 an calendaristic intreg la gradinita are dreptul la frecventarea gradinitei timp de 1 luna pe gratis in care luna copilul merge la gradi normal dar nu platesti si pe luna ata iti scoti parleala pe absente cauzate de boala sau vacante. Practic platesti 10 luni pe an ca 1 luna (august) gradinita e inchisa si 1 luna o ai gratis. Aceasta luna gratis nu e obligatoriu prima luna dupa ce ai facut 1 an de gradi (da-ti seama ce ar insemna dintr-o data intr-o luna 6-10 copii sa nu plateasca luna respectiva... se afecteaza cash-flow-ul gradinitei. Dar te programeaza ei la luna gratis.

Editez sa va las un link de la pozele cu grupa lui Yannis la petrecerea de Halloween: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.179754402105441.45859.160951540652394&type=1

de Yannis

nu-mi place cum suna acea taxa de ingrijire speciala! nu toti copii trebuie ingrijiti in mod special? sau fiecare in functie de "specialitatea" lui? (e ca un fel de spaga pe fata ca sa ingrijeasca mai bine de copilul tau sau in cazul nostru de ex. sa-l tina de manuta cand coboara scarile sau sa-l stearga la gura dupa ce mananca)

mda, 40 km e mult... v-ati gandit bine cu perioada de tranzitie si sa nu asocieze mutatul cu despartirea de gradi, dar tot cred ca e o menajare excesiva, dar pt ca e din dragoste ...

si pt ca s-au purtat frumos cu voi (gradi)... cred ca ar trebui sa urmaresti interesul propriu si al copilului... (stiam de o fata care nu s-a putut inscrie la facultate pt ca i-au gresit CNP-ul in diploma si nu a facut scandal pt ca s-au purtat atat de frumos cu ea pe durata studiilor... e cam din aceeasi gama de situatii)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Valeuuu...s-a intors Alexutza, am ce citi
daca mai e si Ruxita, clar nu ma plictisesc!

Ruxita, felicitari pt bursa Elei, cred ca ti-a crescut inima!
Faza cu Kay e...OMG...be careful!
Bobi deja isi trage singura scaunul sa ajunga unde vrea ea.
Acum, cand intram in casa se duce pusca in camera ei,ia scaunelul ala mic si il duce singura in baie, se spala pe maini cu "pun" (sapun)si apoi il duce inapoi.

Va spuneam ca am rugat-o intr-o zi sa stranga frunzele cazute de la o floare sa le duca la gunoi. Acum o face din proprie initiativa, nu stiam cum de nu mai cad frunze pe jos. secretul era la ea! Am surprins-o ieri!

Nu numai Kay e harnic . Impreuna ar tine o gaspodarie :)))

am observat ca mi-l tot petzesti dar m-am prefacut ca nu ma prind... :)))

mie mi-ar conveni o nora cantareata... totul depinde de Kay ca are auzul cam fin... nici nu mai indraznesc sa cant in prezenta lui ca stiu ca mi-o iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare!

Ziceam ca am reinceput gradi...
Ghiciti cine are muci si stranuta...

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/230-set-santa-claus.html" target="_blank">Set "Santa Claus" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/232-set-oac.html" target="_blank"> Set OAC...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Salutare!

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/230-set-santa-claus.html" target="_blank">Set "Santa Claus" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/232-set-oac.html" target="_blank"> Set OAC...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi

Magazinul meu

la noi functioneaza la primul stranut oscilococinum si curatat nasul foarte bine cu diverse (ce se nimereste sub maina Marimer sau Nazomer)... de fapt ii curat nasul zilnic e o procedura de rutina... si asta sa fie motivul pt care nu evolueaza nu pot sti sigur, dar stiu ca am de facut lucrurile astea doua la primele simptome...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Salutare!

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

la noi functioneaza la primul stranut oscilococinum si curatat nasul foarte bine cu diverse (ce se nimereste sub maina Marimer sau Nazomer)... de fapt ii curat nasul zilnic e o procedura de rutina... si asta sa fie motivul pt care nu evolueaza nu pot sti sigur, dar stiu ca am de facut lucrurile astea doua la primele simptome...

Multumesc Ruxita!

Faza e ca el este dupa o pneumonie...tratata la spital si uite ca de ce ne era frica, nu am scapat...

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

de Yannis

nu-mi place cum suna acea taxa de ingrijire speciala! nu toti copii trebuie ingrijiti in mod special? sau fiecare in functie de "specialitatea" lui? (e ca un fel de spaga pe fata ca sa ingrijeasca mai bine de copilul tau sau in cazul nostru de ex. sa-l tina de manuta cand coboara scarile sau sa-l stearga la gura dupa ce mananca)

mda, 40 km e mult... v-ati gandit bine cu perioada de tranzitie si sa nu asocieze mutatul cu despartirea de gradi, dar tot cred ca e o menajare excesiva, dar pt ca e din dragoste ...

si pt ca s-au purtat frumos cu voi (gradi)... cred ca ar trebui sa urmaresti interesul propriu si al copilului... (stiam de o fata care nu s-a putut inscrie la facultate pt ca i-au gresit CNP-ul in diploma si nu a facut scandal pt ca s-au purtat atat de frumos cu ea pe durata studiilor... e cam din aceeasi gama de situatii)

Taxa de ingrijire speciala se plateste numai pentru copii mici care sunt pe pampers si care au nevoie de ajutor pentru a manca si a se imbraca pentru ca monopolizeaza o ingrijitoare numai pentru ei. Ele il schimba, ele il hranesc, il spala, spala lucrushoarele daca se murdaresc de kk la accidente sau de mancare. Oricum e o metoda in plus sa iti ia banii, ptr ca alte gradinite primesc copii mai mici fara a avea aceasta taxa. Am de exemplu o gradinita la coltul blocului aici unde m-am mutat care nu percepe aceasta taxa pentru copii de varsta lui Yannis.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

miki offfff....da e belea cu mersul vostru la gradi...pupam piticul si..multa sanatate..

harnicutz...lapte de capra...hm...mi s-a fc pielea de gaina cand am citit ca princesita n-a gustat branza pana acum...bine stiam de prb ei insa...magandeam la jiji care ar fi fost mort fara lapte...la tonele pe care le pofteste...

alex ma bucur ca spui asa lucruri frumu de micul grec...park il si vad implicat in activ de la gradi...sa inteleg ca anul asta vei participa la prima serbare???? venim cu distonocalmul la intrare

rux...lasa ca o mutare e de bun augur si nu te mai stresa cu olita....n-am vz niciunul de 40 cu pampers
la treba cu loto..am renuntat sa cred cava fi posibil vreodata...am realizat ca n-am io norocul asta....asa la bani castigati altfel...dar tin sa cred ca daca am ramas pana la varsta asta la fel...nu mai are ce ma schimba...

am uitat in rest...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput